Δευτέρα 30 Μαΐου 2022

Το μυστικό του Λακάν! Ο κορυφαίος Ψυχαναλυτής, Ψυχίατρος του 20ου αι. είχε προβλέψει ότι η ανθρωπότητα θα απαλειφόταν από έναν ιό που θα δημιουργηθεί σ’ εργαστήριο!

Το μυστικό του Λακάν! Ο κορυφαίος Ψυχαναλυτής, Ψυχίατρος του 20ου αι. κι ένας από τους μεγαλύτερους στοχαστές που χάραξε και τη Φιλοσοφία είχε προβλέψει ότι η ανθρωπότητα θα απαλειφόταν από έναν ιό που θα δημιουργηθεί σ’ εργαστήριο!
Ο μεγαλύτερος σύγχρονος Ψυχαναλυτής και Ψυχίατρος της Ευρώπης ο Γάλλος Ζακ Λακάν – Jacques Lacan Γάλλος που σηματοδότησε με τις καινοτομίες του μια νέα σχολή σκέψης το λακανισμό πρόβλεψε το 1974 ότι ο κόσμος θα εξαφανιζόταν από έναν εργαστηριακό ιό. Το μυστικό του Λακάν. ”Ξαναγυρνάω σε μια υπόθεση που ο Λακάν διαμόρφωσε το 1974 όπου προσανατολιζόταν ότι η ανθρωπότητα θα απαλειφόταν από έναν ιό που θα δημιουργηθεί στο εργαστήριο: υπόθεση η οποία στην πρόσφατη επικαιρότητα πήρε μια νέα ισχύ..” γράφει στις 27/5/22 ο φιλόσοφος Jean Vioulac συγγραφέας πολλών δοκιμίων και του έργου « Anarchéologie » (PUF).

dimpenews.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...