Τρίτη 31 Μαΐου 2022

Στημένο το σκηνικό έντασης με την Τουρκία

Αφού πέσαμε όλοι πάνω στον Μητσοτάκη (και καλά κάναμε) για τη γελοία και εθνικά επικίνδυνη ομιλία του στο Κογκρέσο, η Άγκυρα κατάλαβε ότι ο υποτακτικός της βρίσκεται σε δύσκολη στιγμή και αποφάσισε να ανεβάσει τους τόνους στηρίζοντας τον Μητσοτάκη, προσποιούμενη την προσβεβλημένη, από την ομιλία του στο Κογκρέσο!
Μητσοτάκης, Ερντογάν και Βερολίνο, μας δουλεύουν ψιλό γαζί για δήθεν τεταμένο κλίμα στις σχέσεις τους και για θερμό καλοκαίρι, με σκοπό Αθήνα και Άγκυρα να συσπειρώσουν τους λαούς τους γύρω από το καθεστώς τους. Ο Ερντογάν, απλώνει χέρι βοηθείας στην παραπαίουσα κυβέρνηση της ΝΔ, μετά την ντροπιαστική ομιλία-παράδοση του Μητσοτάκη, στο Πολιτικό Ισλάμ του Μπάιντεν και της Πελόζι.

Η Τουρκία συνιστά υπαρξιακή απειλή για την Ελλάδα και αυτό το αναμφισβήτητο γεγονός ο Μητσοτάκης δεν ήθελε να το αναδείξει στα νομοθετικά σώματα των ΗΠΑ. Μάλιστα, εμείς, στο The Flag Report, ήμασταν οι μοναδικοί που αντιπαραθέσαμε την ομιλία του Ισραηλινού Πρωθυπουργού Μπίμπι Νετανιάχου, με αυτή του Μητσοτάκη, ώστε να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα στον ελληνικό λαό, για το πως ένας Πρωθυπουργός με πολιτική σπονδυλική στήλη, απευθύνεται σε μία εχθρική, για τα συμφέροντα της χώρας του, κυβέρνηση.

Ο Μπίμπι Νετανιάχου, ανέδειξε με τον πιο σαφή τρόπο σε εκείνη την ιστορική ομιλία, το θανάσιμο και υπαρξιακό κίνδυνο που συνιστά το Ιράν για το Ισραήλ και το έκανε ενώπιον του φιλοϊρανού Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα! Το Ιράν, δε διαφέρει καθόλου από την Τουρκία. Έχουν και οι δύο εκτεταμένο πυραυλικό πρόγραμμα, πυρηνικές φιλοδοξίες, επιθετική και ρατσιστική ρητορική απέναντι στους αντιπάλους τους και είναι ισλαμοφασιστικά κράτη, που καθορίζουν την πολιτική τους ταυτότητα με βάση τους Ισλαμικούς νόμους και τις ισλαμικές κοινωνικές νοοτροπίες.

Το Ιράν, δε διαφέρει στο ελάχιστο από την Τουρκία και παρ’ όλα αυτά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατόπιν εντολών του Βερολίνου και των φιλοϊσλαμιστών του Δημοκρατικού κόμματος, έδωσε συγχωροχάρτι στην Άγκυρα και το ελεύθερο να διεκδικήσει το μισό Αιγαίο, τη Θράκη , την Κύπρο και τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες.

Το παιχνίδι έντασης των τελευταίων ημερών, είναι στημένο και προγραμματισμένο. Ο Μητσοτάκης, ως ηγέτης του μπλε ΣΥΡΙΖΑ, μεταμορφώθηκε σε Κοτζιά και για το καλό του ΝΑΤΟ, δηλαδή της άμυνας της Γερμανίας, στήνει παράσταση μαζί με τον Ερντογάν, ώστε η επόμενη συγκυβέρνηση να μοιράσει το Αιγαίο και τους υδρογονάνθρακές του.

ΠΗΓΗ theflagreport
https://filoinikodimou.blogspot.com/2022/05/blog-post_89.html

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...