Τρίτη 24 Μαΐου 2022

Πέφτει η «ΝΕΑ ΒΑΒΥΛΩΝΑ»! Σε κατάσταση ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ η Νέα Υόρκη, έτοιμο να ΕΚΡΑΓΕΙ το παγκόσμιο χρέος

 

Έτοιμη να αναλάβει τα χρέη και την διατροφή η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ των διεθνιστών.

Σύμφωνα με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), η παγκόσμια οικονομία βρίσκεται τώρα πιθανώς στην χειρότερη κατάσταση από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, της ουκρανικής σύγκρουσης και ζητημάτων δήθεν κλιματικής αλλαγής.

Χαρακτηριστικό είναι πως στην πιο πολυδιαφημισμένη πόλη της Δύσης την Νέα Υόρκη, οι αρχές κηρύσσουν κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω έλλειψης γάλακτος για βρέφη στα καταστήματα

Ο κανονισμός υπογράφηκε από τον δήμαρχο της Νέας Υόρκης Άνταμς. Σύμφωνα με τον ίδιο, η έλλειψη αυτών των προϊόντων έχει ήδη ξεπεράσει το 50% των αναγκών της αμερικανικής αγοράς.

«Αυτές οι προσπάθειες γίνονται καθώς οι Ηνωμένες Πολιτείες αντιμετωπίζουν πανεθνική έλλειψη γάλακτος για βρέφη που προκαλείται από την οικειοθελή ανάκληση και το προσωρινό κλείσιμο της Abbott Nutrition, ενός από τους μεγαλύτερους προμηθευτές γάλακτος σε όλη την χώρα», αναφέρει η δήλωση που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο της διοίκησης της πόλης της Νέας Υόρκης.

Την ίδια ώρα το παγκόσμιο χρέος πρόκειται να εκραγεί!

Οι δύο μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου (ΗΠΑ-Κίνα) ήταν οι βαρύτεροι δανειολήπτες τους πρώτους τρεις μήνες του τρέχοντος έτους, καθώς το παγκόσμιο χρέος σκαρφάλωσε πάνω από τα 305 τρισεκατομμύρια δολάρια, ανέφερε το Ινστιτούτο Διεθνών Οικονομικών.

Τα στοιχεία της έδειξαν ότι το χρέος της Κίνας αυξήθηκε κατά 2,5 τρισεκατομμύρια δολάρια το πρώτο τρίμηνο και οι Ηνωμένες Πολιτείες πρόσθεσαν 1,5 τρισεκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα με την ανάλυση, πολλές χώρες, τόσο αναδυόμενες όσο και ανεπτυγμένες, εισέρχονται σε έναν κύκλο νομισματικής σύσφιξης με υψηλά επίπεδα χρέους σε δολάρια.

Όλα έτοιμα για να έρθει η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ των διεθνιστών να δώσει λύση, αγοράζοντας τα χρέη και δίνοντας… γάλα στα παιδιά!!! Η Νέα Βαβυλώνα πέφτει…

πηγή
https://corfiatiko.blogspot.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...