Δευτέρα 23 Μαΐου 2022

Έτσι αρχίζει - Οι μάχες για τις ελλείψεις τροφίμων έχουν αρχίσει στην Αμερική: Φανταστείτε πότε θα ξεκινήσουν οι πραγματικές εξεγέρσεις για τα τρόφιμα όταν τελειώσουν τα πάντα

 

Με τη Susan Duclos - Όλες οι ειδήσεις PipeLine

Με τις εντάσεις να είναι ήδη τεταμένες εξαιτίας του πληθωρισμού, της τιμής ρεκόρ της βενζίνης, των μαζικών αυξήσεων στις τιμές των τροφίμων, καθώς και των ελλείψεων, με τους ειδικούς να προειδοποιούν για περισσότερες ελλείψεις που έρχονται, βλέπουμε να έχουν αρχίσει οι "μάχες" για το βρεφικό γάλα που λείπει.  

Στο σύντομο βίντεο που ακολουθεί βλέπουμε μια γυναίκα να τα βάζει με μια άλλη γυναίκα που προμηθεύτηκε βρεφικά γάλατα, άδειασε τα ράφια και γέμισε το καρότσι της. Αυτή είναι μόνο η αρχή, καθώς οι άνθρωποι θυμώνουν όλο και περισσότερο επειδή δεν μπορούν να βρουν φόρμουλα για να ταΐσουν τα βρέφη τους, ενώ το καθεστώς Μπάιντεν αποθηκεύει το προϊόν στα σύνορα για να ταΐζουν οι μητέρες παράνομων αλλοδαπών τα μωρά τους.

Αυτή η αντιπαράθεση ήταν λεκτική, αλλά όπως όλοι είδαμε όταν παρακολουθήσαμε τις διατροφικές ταραχές σε άλλες χώρες, μια κατάσταση που παρατηρείται στη Σρι Λάνκα αυτή τη στιγμή, με ταραξίες που επιτίθενται στην αστυνομία και καίνε τα σπίτια πολιτικών, λόγω των εξαιρετικά υψηλών τιμών των τροφίμων και του φυσικού αερίου, μαζί με τις σοβαρές ελλείψεις τροφίμων, όταν οι άνθρωποι πεινούν, όταν δεν μπορούν να θρέψουν τις οικογένειές τους, τα πράγματα γίνονται πολύ άσχημα, πολύ γρήγορα.

Μέσω του Fox News:

Τα κρατικά μέσα ενημέρωσης του Ιράν δεν έχουν ασχοληθεί δημοσίως με τις διαδηλώσεις, αλλά έχουν καλυφθεί από το Εθνικό Συμβούλιο Αντίστασης του Ιράν, μια ομάδα της αντιπολίτευσης. Πλάνα που μοιράστηκε το NCRI δείχνουν διαδηλωτές να βάζουν φωτιά σε μια στρατιωτική βάση των Basij στο Jooneghan, μια πόλη στην κεντρική περιφέρεια του νομού Jooneghan.
Περισσότερα:

Το Ιράν αύξησε απότομα τις τιμές έως και 300% για μια σειρά από βασικά είδη διατροφής, όπως το μαγειρικό λάδι, το κοτόπουλο, τα αυγά και το γάλα, την Πέμπτη. Δεκάδες θορυβημένοι Ιρανοί περίμεναν σε μεγάλες ουρές για να αρπάξουν δέσμες τροφίμων και άδειασαν τα ράφια των σούπερ μάρκετ σε όλη τη χώρα τις ώρες πριν τεθεί σε ισχύ η αύξηση των τιμών.
Όποιος νομίζει ότι "δεν μπορεί να συμβεί εδώ" είναι εσκεμμένα ανίδεος, γιατί ξεκινάει με λεκτικές αντιπαραθέσεις, στη συνέχεια εξελίσσεται σε αγώνες σπρωξίματος, σπρωξίματος, πριν από ευθείες μάχες για τα προϊόντα, κάτι που έχουμε δει ξανά και ξανά με τους καβγάδες της "μαύρης Παρασκευής" σε πολλές πολιτείες, διαφορετικά καταστήματα, σχεδόν κάθε χρόνο.

Αυτού του είδους η συμπεριφορά αφορά τα χριστουγεννιάτικα δώρα, ούτε καν τα τρόφιμα, και όμως οι εικόνες, τα βίντεο του χάους, είναι μια προειδοποίηση για το πόσο χειρότερα θα γίνουν τα πράγματα όταν θα είναι τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης που είναι απλησίαστα και εντελώς μη διαθέσιμα.

Το παρακάτω βίντεο είναι μια συλλογή από το 2016 περίπου από την τρέλα της Μαύρης Παρασκευής, ένα από τα λίγα που δεν έχουν "περιορισμένη ηλικιακά" πρόσβαση, που σημαίνει ότι θα πρέπει να πάτε στο YouTube για να το παρακολουθήσετε.

Αυτό είναι απλώς μια υπενθύμιση του πόσο τρελαίνονται οι άνθρωποι μόνο για τα δώρα, οπότε μπορείτε να φανταστείτε το χάος που θα ακολουθήσει όταν διακυβεύεται η τροφή και η επιβίωση.


ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ

Με τα MSM να είναι πολύ απασχολημένα προσπαθώντας να προστατεύσουν τον Joe Biden από τις δικές του πολιτικές, μαζί με το καθεστώς Biden να ανησυχεί περισσότερο για τις ενδιάμεσες εκλογές του 2022, διαγράφοντας το φοιτητικό χρέος, αγωνιζόμενοι για το ομοσπονδιακό "δικαίωμα" να συνεχίσουν να σκοτώνουν μωρά, και άλλες τέτοιες ανοησίες, ενώ προσπαθούν να ρίξουν την ευθύνη στον Ρώσο Πρόεδρο Vladimir Putin όποτε καταδέχονται να αναφέρουν τις ελλείψεις, (παρά το γεγονός ότι οι ελλείψεις τροφίμων και ο πληθωρισμός ξεκίνησαν πολύ πριν από τον πόλεμο Ουκρανίας/Ρωσίας), οι Αμερικανοί που εξακολουθούν να εμπιστεύονται τα MSM αγνοούν ότι αυτό το πρόβλημα χειροτερεύει, όχι βελτιώνεται.

Σημείωση: Φανταστείτε μόνο πόσο η κυβέρνηση των ΗΠΑ θα μπορούσε να βοηθήσει τους Αμερικανούς να θρέψουν τις οικογένειές τους, αν το καθεστώς Μπάιντεν χρησιμοποιούσε τα δεκάδες δισεκατομμύρια που στέλνονται στην Ουκρανία, για να διορθώσει την αλυσίδα εφοδιασμού τροφίμων, αντί να κλιμακώσει τη συμμετοχή της Αμερικής στον πόλεμο Ρωσίας/Ουκρανίας.

Με το 51% των Αμερικανών να δηλώνουν ότι παρατηρούν τις ελλείψεις τροφίμων και την αύξηση των τιμών, και τις εικόνες που μας παρέχουν οι αναγνώστες του ANP από τα τοπικά τους καταστήματα να αποδεικνύουν το θέμα, οδεύουμε προς διατροφικές ταραχές τύπου Σρι Λάνκα καθώς το πρόβλημα επιδεινώνεται.

Θυμηθείτε, ο πολιτισμός απέχει μόνο εννέα γεύματα από την αναρχία. 

allnewspipeline.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...