Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

Το "πρόστιμο" του Θεού θα είναι φοβερό!

σχόλιο Γ.Θ : Φτάσαμε να ευχόμαστε να επιτεθεί ο γενίτσαρος για να γλυτώσουμε από την χιτλερική μητσοτακική λέρα και τα τηλεοπτικά καθάρματα της μεγαλύτερης χούντας που έγινε ποτέ στην σύγχρονη ιστορία. Το "πρόστιμο" του Θεού θα είναι όντος φοβερό για τον καταραμένο και την σατανική παρέα του!

Πρέπει να βρούμε νέες λέξεις γιατί αυτό που ζούμε με δαύτους δεν καλύπτεται από τις υπάρχουσες!

Κάποτε λέγαμε χούντα. Τώρα αυτό δεν είναι αρκετό. Είναι κάτι πολύ περισσότερο η κατάσταση...

Πού ακούστηκε να βάζουν πρόστιμο επειδή δεν εμβολιάζεσαι;

Πού πάει το αυτεξούσιον του ανθρώπου, η ελευθερία βούλησης, η αυτοδιάθεση, τα ανθρώπινα δικαιώματα, οι συνταγματικές ελευθερίες;

Ψηλά γράμματα όμως αυτά για τους χοντρόπετσους της εξουσίας. Όταν γεμίζεις χιλιάρικα κάθε μήνα τις τσέπες σου, απλά επειδή ψηφίστηκες, δεν σου είναι δύσκολο να πουλάς νταηλίκια.

Και ποιός σου είπε ρε, (το "ρε" δεν είναι λάθος) ότι χρειάζομαι νταβατζή υγείας επειδή πέρασα τα 60;

Το ακαταλόγιστο έχω και έρχεσαι εσύ να μου κουμαντάρεις την ζωή;

Ποιά είναι η παράβαση και επιβάλλεις ποινή;

"Δεν είναι ποινή. Θα έλεγα ότι είναι ένα αντίτιμο υγείας" είπες. Τι κουραφέξαλα είναι αυτά; Αν έχει αντίτιμο η υγεία γιατί δεν έχει αντίτιμο η αρρώστια να πας να επιβάλεις πρόστιμο σε όσους ασθενούν και επιβαρύνουν το σύστημα υγείας, όπως είπες.

Κάποτε ο Χίτλερ, για να πετύχει την καθαρότητα της Αρίας φυλής, αυτούς που δεν είχαν τα χαρακτηριστικά της φυλής τους έφτιαχνε σαπούνια. Πάλι καλά που την γλυτώνουμε με 100 δραχμές τον μήνα!

" Ένα κίνητρο προφύλαξης, μια ώθηση ζωής αλλά πιστεύω ότι είναι και μια πράξη δικαιοσύνης απέναντι στους πολύ περισσότερους εμβολιασμένους." είπες.

Αν αυτό δεν είναι ρατσισμός τί είναι; Και αναρωτιέμαι πού είναι τώρα να ορθώσουν το ανάστημά τους όλοι εκείνοι που κόβονται για τα δικαιώματα των σκυλιών, των γατιών, των gay, των me too, των ξεφωνημένων, των κόκκινων φαναριών έναντι των πρασίνων, της πράσινης ανάπτυξης, των πράσινων αλόγων, των προσφύγων, των Ρομά, των φυλακισμένων δολοφόνων και κάθε άλλης αδικημένης συλλογικότητας.

Αλλά για τους ανεμβολίαστους δεν θα μιλήσει κανείς επειδή δεν είναι συλλογικότητα. Είναι μονάδες, πολίτες που έχουν ίδιον θέλημα, άρα επικίνδυνοι για την επιχείρηση μαζοποίησης που πληρώνει, λαδώνει και σκοτώνει ελπίδες, αξιοπρέπεια, ελευθερία.

Δεν ξέρω αν οι ανεμβολίαστοι έχουν δίκιο. Δεν ξέρω αν οι εμβολιασμένοι έχουν δίκιο.

Ξέρω όμως πολύ καλά ότι και οι μεν και οι δε έχουν δικαίωμα να πράττουν κατά το θέλημα και την συνείδησή τους και είναι ίσοι απέναντι στον Νόμο.

Αλήθεια η Εκκλησία, οι μεγαλοδεσποτάδες που τόσο πρόθυμα έσκυψαν την μέση στον Καίσαρα, δεν έχουν να πουν λόγο διαμαρτυρίας για το πρόστιμο;

Δεν θα υπερασπιστούν το αδικούμενo ποίμνιο και το δικαίωμά του στην ελεύθερη επιλογή;


Θα ομολογήσω τώρα πως είχα μια δυσκολία να πειστώ πως η ιστορία των εμ-βολίων είναι κομμάτι της παγκόσμιας επιβολής της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Τώρα πια, με τόση εμμονή και τόσο παράνομες ενέργειες, καθόλου δεν αμφιβάλλω.

Όμως ζει Κύριος ο Θεός και θα πληρώσει καθέναν κατά τα έργα του. Και το έργο της καταστρατήγησης της ανθρώπινης ελευθερίας για την οποία ο ίδιος σταυρώθηκε, είναι έργο του διαβόλου που ποτέ δεν νικάει έως το τέλος..."και πεπτώκασι δαίμονες".

Ας το έχουν αυτό υπόψιν οι φτωχοδιάβολοι που αποπειρώνται τον αφανισμό μας. Εις μάτην εκοπίασαν οι οικοδομούντες εάν μη Κύριος φυλάξη πόλιν...

Και την δική τους πόλη των σκλάβων, των υποτελών και των βασανισμένων ανθρώπων δεν την φυλάει ο Χριστός που πολέμησε τους διαχωρισμούς και την αδικία. Γι' αυτό και σύντομα θα καταρρεύσει ως χάρτινος πύργος.

Θαρσείτε αδέλφια γιατί Αυτός, ο Κύριός μας, ο Πατέρας, ο Αδελφός μας νενίκηκε τον κόσμο!

ΕΛΕΝΑ
https://anazhthseis-elena.blogspot.com

3 σχόλια:

 1. Δυστυχώς κύριε Θαλάσση τέτοια πρόστιμα και φόρους δεν τα έβαζαν ούτε οι Τούρκοι με το βαρλικι που εξόντωναν τους Ρωμιούς.Χρειαζομαστε ένα νέο Πολυτεχνείο με χριστιανούς αυτή την φορά και όχι αριστερούς για να πέσει η χούντα και να έρθει μεταπολίτευση στον τόπο μας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Συγχαρητήρια Έλενα!! Ζηλεύω πολυ που δεν έγραψα εγώ αυτό το κείμενο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. H κοπέλα τα είπε όλα, όμως θέλω να προσθέσω κάτι ακόμη.

  α. Η εκκλησία αν σκεφτούμε πως σκέφτεται αγαθα, είπε "είναι θέμα υγείονομικό". Να το δεχτούμε; Εντάξει, ας το δεχτούμε. Τώρα πατέρες, εξακολουθείτε να υποστηρίζετε το ίδιο; Το αυτεξούσιο του ανθρώπου, η ελευθερία του ανθρωπίνου προσώπου ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ; Μη μου πείτε πάλι αυτές τις καραμέλες από άμβωνος και να καταλήξουμε κάποια μέρα να μας μακαρίζουν οι επόμενοι Ιερείς ως αγωνιστές που έδωσαν κάτι απο τη ζωή τους, για όσα συμβαίνουν. Πλέον, η 3η δόση φαίνεται φυσιολογική σε πολλούς, ως καθαρά ιατρικό μέτρο σαν το αντιγριπικό εμβόλιο αλλά με 6ηνη επαναληπτικότητα (μέχρι να γίνει ενιαίο το εμβόλιο).

  β. Υπάρχουν οι αγαθά σκεπτόμενοι ανεμβολίαστοι και οι αγαθά σκεπτόμενοι εμβολιασμένοι. Οι πρώτοι, μένουν απροστάτευτοι απο τον ιο γιατι πιστεύουν σε κάποιες αρχές και ηθικές αξίες με κίνδυνο της ζωής τους. Οι δεύτεροι, βλέπουν το θέμα μόνο από την υγειονομική του πλευρά. Φταίνε; Δε φταίνε! Όμως, αν το εμβόλιο προστατεύει και δημιουργεί αντισώματα, έστω και για 4-5 μήνες, οι ανεμβολίαστοι είναι στη χειρότερη θέση.

  γ. Κοστολόγησαν με 100ευρώ τους γονείς και τους παπούδες μας, καλύπτοντάς το με έναν μανδύα ενίσχυσης του ΕΣΥ. Το ΕΣΥ που κατέστρεψαν, που εκλεισαν νοσοκομεία γιατι δεν είχαν ασθενείς!!!!, που άφησαν απλήρωτους 3 μήνες τώρα ιατρούς του ΕΣΥ, που 80% χειρουργείων δε γίνεται... Ποιος φταίει; Μαααα..οι ανεμβολίαστοι. Τα 580.000 πρόσωπα που πρέπει να συμμορφωθούν. Τι θα εμποδίζει το 100 να γίνει 150, 50, 200, τα rapid tests να βγουν άχρηστα ή να μειωθεί το "οξυγόνο συμμετοχής στην κοινωνία" απο 48 ώρες σε 24 κτλ. Τι θα εμποδίσει τον κυνισμό;

  Τις προάλλες ένας ιατρός είπε "να πληρώνουν οι ανεμβολίαστοι τα νοσήλεια!!!". Εφριξε ο ιατρικός σύλλογος. Μάλλον ήξερε τι είπε, γιατι το εφάρμοσε ο πρωθυπουργός.

  δ. Ένας Ιεράρχης, ένας πνευματοφόρος άνθρωπος, ένας που να έχει πολύ Χριστό και φώτιση, μπορει παρακαλώ να βγει και να μας πει αν ζούμε στον καιρό του αντίχριστου (που ακόμη δεν εμφανίστηκε δημόσια) ή θα ζήσουμε την πρόβα όπως είπε ο Αγ.Παΐσιος; Ή μηπως δε μας τα είπε καλά ο Άγιος; Είναι εξέχουσας σημασίας το ερώτημα.

  ε. "...καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχοὺς καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους..."

  Ο χάλιας που γράφει το σχόλιο, διαβάζει το παραπάνω και σκέφτεται... ποιεί πάντας= καθολικότητα... Τι να αναμένουμε λοιπόν; Καλύτερες μέρες; Επιτροφή στην παλιά μας ζωή; Μπα... Αφού η πλειοψηφία δε θέλει το Θεό ή δε βλέπει κάποιον αγώνα για ηθικές αξίες και ελευθερία, μας εγκατέλειψε. Τώρα ποιοι και πως θα γλιτώσουν και αν θα γλιτώσουν σ αυτη τη ζωή, Εκείνος το ξέρει. Αν θα μιλήσει;...

  ς'. Ο κυβερνήτης του κράτους μας ή το κράτος μας, μέχρι να τιμωρηθεί θα έχει εξοντώσει πολλούς οικονομικά και ηθικά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...