Κυριακή 30 Μαΐου 2021

Γ.ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ: «ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ. ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΣΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ, ΟΜΟΙΟ ΜΕ ΤΟ ΝΑΖΙΣΜΟ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ. ΜΕΤΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΕ ΥΠΑΚΟΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ» ΒΙΝΤΕΟ


Καταπέλτης ο καθηγητής συνταγματικού δικαίου κατά της κυβέρνησης, αλλά και όσων κρατών επιβάλλουν διά του κορωνοϊού την αλλαγή στα πολιτεύματα των δημοκρατικών χωρών, τα οποία μετατρέπονται σε φασιστικά, παρόμοια με αυτά της ναζιστικής Γερμανίας κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Όπως τότε καταπατήθηκε κάθε έννοια δικαίου, ελευθερίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όπως τότε έπρεπε να επικρατήσει το γένος της αρείας φυλής, έτσι και τώρα εν ονόματι του κορωνοϊού πρέπει να καθαριστεί η ανθρωπότητα από αυτό τον ιό και αυτό το επιτυγχάνουν σαρώνοντας κάθε έννοια συνταγματικού δικαίου και ποδοπατώντας τις ανθρώπινες ελευθερίες. Κάθε μέρα έχουμε παραβιάσεις; του συντάγματος" επθσημαίνει με νόημα ο καθηγητής κ. Κασιμάτης.

Στην εποχή μας δε, προχωρούν σε μαζικούς εμβολιασμούς τους οποίους εμμέσως τους καθιστούν υποχρεωτικούς, όπως αυτό που είχαμε στην ΕΜΑΚ. Μάλιστα είναι εντελώς παράνομο να απειλούν ότι αν δεν εμβολιαστούν θα τους μεταθέσουν από την υπηρεσία τους. Τονίζει επίσης χαρακτηριστικά ότι ο πρωθυπουργός διαπράττει έγκλημα κατά της ανθρωπότητας όταν λέει ότι οι μη εμβολιασμένοι πολίτες δεν θα μπορούν να ταξιδέψουν. Με εκβιασμούς, απειλές και τρομοκρατία επιδιώκουν να σύρουν τον λαό στους εμβολιασμούς. "Αυτό είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας" υπογραμμίζει ο κ. Κασιμάτης.

Ο φόβος που έχουν ενσπείρει τα ΜΜΕ έχει επιτύχει να καταστήσει τον λαό υπάκουο και πειθήνιο σε ότι του λένε με αποτέλεσμα να έχει αγελοποιηθεί και να μην εκδηλ'ωνει καμία αντίσταση. "Μοιάζει με το πρόβατο το οποιο υπακούει στον τσοπάνο του, τρώει το χόρτο που του δίνει, χωρίς να ξέρει όμως ότι καποια στιγμή θα το σφάξει".
Ο κ. καθηγητής, θέλοντας να μας θυμίσει τα χρόνια της τουρκοκρατίας, παρομοίασε τον σημερινό Έλληνα με τον υπάκουο ραγιά της Τουρκοκρατίας ο οποίος "άσε να δούμε...", χωρίς να προβάλει την παραμικρή αντίσταση. Θα πρέπει λοιπόν ο λαός να συνειδητοποιήσει ότι είναι ανάγκη να αντισταθεί και να ναντιδράσει διότι η κατάσταση όχι μόνο δεν πρόκειται να βελτιωθεί, αλλά θα γίνει ακόμη χειρότερη. Το άγριο θηρίο", τονίζει ο κ. Κασιμάτης, "μέχρι να ξεψυχήσει δαγκώνει όλο και περισσότερο".

Δείτε την εκπληκτική συνέντευξη του κ. Κασιμάτη.

Πηγή: AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ
https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/05/blog-post_111.html

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...