Πέμπτη 27 Μαΐου 2021

«Δύο μέτρα & δύο σταθμά» για τους νεοναζί: Τους Έλληνες «νεοναζί» τους πάνε φυλακή - Τους ξένους τους «αγκαλιάζουν»

Σοβαρά ερωτήματα ανακύπτουν από τη συμμετοχή του νεοναζί, κατηγορούμενου ως τρομοκράτη από τις αρχές της Λευκορωσίας  Ρομάν Προτάσεβιτς ως μέλος της κουστωδίας της επίσης καταζητούμενης από τις λευκορωσικές αρχές Σβετλάνας Τιχανόφσκαγια, στο 6ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, το οποίο γίνεται υπό την αιγίδα του ελληνικού κράτους. 

Οι δύο αυτές φιγούρες έχουν βυθίσει στην αστάθεια την Λευκορωσία, προσπαθώντας να την μετατρέψουν σε νέα Ουκρανία για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα τρίτων χωρών και η Ελλάδα όχι μόνο τους περιθάλπει αλλά και τους προωθεί! 

Ειδικά τον 26χρονο νεοναζί Ρομάν Προτάσεβις, ο οποίος αποδείχθηκε πως είναι ενταγμένος όχι σε απλά νεοναζιστικές αλλά σε νεοναζιστικές-παραστρατιωτικές οργανώσεις όπως το τάγμα του Αζόφ στην Ουκρανία από το οποίο έχει λάβει στρατιωτική εκπαίδευση και το οποίο μάλιστα φαίνεται να τον έχει κάνει και εξώφυλλο στο περιοδικό που εκδίδει.  

Ο ίδιος πέρασε ένα χρόνο μαζί τους και μάλιστα τραυματίστηκε στη μάχη στην περιοχή του Ντόνμπας! 

Επιπλέον τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο του 2017, σειρά αντικυβερνητικών διαδηλώσεων στη Λευκορωσία, ευρισκόμενος, όπως φαίνεται από φωτογραφίες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανάμεσα στις γραμμές νεοναζιστικού μαύρου μπλοκ. Συμμετείχε μάλιστα και σε δράσεις συμβολικού... καψίματος βιβλίων.

Ο Προτάσεβιτς, κάτω από τον «Μάυρο Ήλιο» των ναζί στο περιοδικό του «τάγματος του Αζόφ». 

Με κράνος των SS

Τους Έλληνες που θεωρεί «νεοναζί» το ελληνικό κράτος τους έκλεισε στη φυλακή, τον Λευκορώσο , ο οποίος προσπαθεί να ανατρέψει το πολίτευμα μίας ολόκληρης χώρας και να τη βυθίσει στο χάος και τον εμφύλιο όπως στην Ουκρανία , τον υποδέχθηκε με τιμές. 

Κανονικά οι ελληνικές αρχές με το που πάτησε το πόδι του στο ελληνικό έδαφος έπρεπε να τον συλλάβουν κατευθείαν! 

O «δημοσιογράφος» Προτάσεβιτς με το κεφάλι του Λένιν το 2014 στην Ουκρανία.

Το θέατρο του παραλόγου από την ελληνική κυβέρνηση συνεχίστηκε με τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια, μετά τη σύλληψή του Προτάσεβιτς να τηλεφωνεί στην κ.Τιχανόφσκαγια, η οποία δεν έχει κανένα επίσημο και θεσμικό ρόλο ώστε να «συντονίσουν την δράση τους» για να υπάρξει «διεθνής έρευνα».

Παράλληλα η Μητσοτάκης εξέδωσε ανακοίνωση που δεν έχει τολμήσει ποτέ να εκδώσει για την Τουρκία, κάνοντας λόγο για «κρατική αεροπειρατεία» ενώ πήγε στη Σύνοδο Κορυφής και ζητούσε κυρώσεις εναντίον του Μινσκ! 

Βέβαια να σημειώσουμε πως, η κυβέρνηση έχει αποδείξει με τις πράξεις της πως ποτέ δεν θα προχωρούσε σε κάποια παρόμοια κίνηση, αφού άφηνε να πετούν πάνω από το έδαφος της τα τουρκικά αεροπλάνα με Σύρους ισλαμιστές και όπλα προς τη Λιβύη. 

Επίσης που ήταν όλη αυτή η οργή από τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ όταν η Αυστρία κατ' εντολή των ΗΠΑ, καταπατώντας κάθε έννοια διεθνούς δικαίου, κατέβαζε το προεδρικό αεροσκάφος της Βολιβίας μήπως βρει τον Έντουαρντ Σνόουντεν; Εκεί δεν ήταν «αεροπειρατεία»;

Για να μην αναφερθούμε καν στην περίπτωση Ναβάλνι, ο οποίος πριν αρχίσει να στέλνει drones για να βιντεοσκοπεί βίλες επιχειρηματιών και στη συνέχει χωρίς κανένα στοιχείο να κατηγορεί ότι ανήκουν στον... Βλάντιμιρ Πούτιν, συμμετείχε και αυτός σε εκδηλώσεις νεοναζί.

Φυσικά με την καταζητούμενη κ. Τιχανόφσκαγια δεν θα μπορούσε να μη συναντηθεί και το ΕΛΙΑΜΕΠ και ο Γενικός Διευθυντής του κ.Παγουλάτος, μάλιστα η ΜΚΟ  ανάρτησε και φωτογραφίες στην επίσημη σελίδα του στο twitter.


πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...