Δευτέρα 31 Μαΐου 2021

Φωτιά και λάβρα για τον Ερντογάν ο Τούρκος μαφιόζος - Χαμός με το νέο βίντεο

«Την επόμενη εβδομάδα θα μιλήσουμε με τον αδελφό Ταγίπ. Με αποκάλεσε πράκτορα. Θα το δούμε αυτό αδελφέ. θα το δούμε αν είμαι πράκτορας», αναφέρει χαρακτηριστικά



Νέο βίντεο με βαριές καταγγελίες για τον ίδιο τον Ταγίπ Ερντογάν «ανέβασε» ο Τούρκος αρχιμαφιόζος Σεντάτ Πεκέρ, βάζοντας φωτιά στο πολιτικό σκηνικό της Τουρκίας.

Ο μαφιόζος που ζει στο Ντουμπάι σε αυτό το 8ο κατά σειρά βίντεο ισχυρίζεται ότι η Τουρκική Προεδρία έχει άμεσες σχέσεις με την τρομοκρατική οργάνωση Αλ Νούσα στη Συρία, η οποία είναι παρακλάδι της Αλ Κάιντα.

Ειδικότερα αναφέρει ότι μέσω δικών του φορτηγών έγιναν μεταφορές όπλων αλλά και εμπόριο διαφόρων ειδών όπως αλουμίνιο, αλάτι και μεταχειρισμένα αυτοκίνητα με ενδιάμεσο την τουρκική προεδρία.

Ο Πεκέρ απειλεί μάλιστα ανοιχτά τον Ερντογάν πως σε επόμενο βίντεό του θα μιλήσει πιο συγκεκριμένα για αυτά τα ζητήματα.

«Θα τα πούμε όλα.  Θα τα εξηγήσουμε όλα. Την επόμενη εβδομάδα θα μιλήσουμε με τον αδελφό Ταγίπ. Με αποκάλεσε πράκτορα. Θα το δούμε αυτό αδελφέ. θα το δούμε αν είμαι πράκτορας», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Τουρκία Μανώλης Κωστίδης εξήγησε ότι το θέμα έχει προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση και είναι χαρακτηριστικό ότι έως το μεσημέρι της Κυριακής το παρακολούθησαν 2 εκατ. Τούρκοι. Επίσης οι ισχυρισμοί του αρχιμαφιόζου για σχέσεις μεταξύ της Άγκυρας με τρομοκρατικές οργανώσεις όπως η Αλ Νούσρα, δεν θα αφήσει αδιάφορες μεγάλες χώρες όπως είναι οι ΗΠΑ και η Ρωσία.

Πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...