Σάββατο 29 Μαΐου 2021

Ο Τ.Μπάιντεν σε 9χρονο κορίτσι: «Μοιάζεις με 19χρονη έτσι όπως κάθεσαι με τα πόδια σταυρωμένα»

Παγκόσμιος αποτροπιασμός έχει δημιουργηθεί από τα σχόλια του 78χρονου Τζο Μπάιντεν σε ένα 9χρονο κορίτσι, στο οποίο Αμερικανός πρόεδρος είπε πως μοιάζει με 19χρονη. 

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, o Τζο Μπάιντεν... ξαναχτυπά κάνοντας περίεργες παρατηρήσεις στη διάρκεια της χθεσινής ομιλίας του στην στρατιωτική βάση «Joint Base Langley-Eustis» στη Βιρτζίνια.

«Λατρεύω αυτά τα κοκαλάκια στα μαλλιά σου, φίλη», είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ από το βήμα απευθυνόμενος στο εννιάχρονο κορίτσι, που καθόταν στο πλάι της σκηνής πιθανότατα μαζί με τους γονείς του.

«Σας λέω, κοιτάξτε την, μοιάζει με κοπέλα 19 ετών, κάθεται εκεί σαν μια μικρή κυρία με τα πόδια σταυρωμένα», συνέχισε να λέει ο Μπάιντεν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα του κοριτσιού ήταν αυτή που προλόγισε τον Τζο Μπάιντεν προτού ξεκινήσει την ομιλία του. Το όνομά της όπως και αυτό του κοριτσιού δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, αναφέρει το επίμαχο δημοσίευμα.

«Για τους ανθρώπους του προέδρου... υπάρχει ένας λόγος που δεν τον αφήνουν να μιλάει συχνά μπροστά στις κάμερες συχνά», δήλωσε ένας χρήστης του twitter. «Αυτό θα ήταν πρωτοσέλιδο στους New York Times και το βασικό θέμα στο CNN επί δύο εβδομάδες αν το είχε κάνει ο Τραμπ», σχολιάζει άλλος.

Πάντως από το επιτελείο του Αμερικανού προέδρου, κανείς δεν έχει προβεί μέχρι στιγμής σε σχόλιο.

Είναι γνωστό πως ο πρόεδρος των ΗΠΑ πολλές φορές μυρίζει τα μαλλιά κοριτσιών και τις φιλάει στο κεφάλι, κάτι που έχει δημιουργήσει «ψιθύρους»

Το 2019, ο Μπάιντεν είχε δηλώσει σχετικά με τα όσα του προσάπτουν για την συμπεριφορά του απέναντι σε κορίτσια ότι «δεν πιστεύει» ότι έχει ενεργήσει ποτέ «ανάρμοστα».

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...