Δευτέρα 24 Μαΐου 2021

Μig 29 της Λευκορωσίας εξανάγκασε σε προσγείωση πτήση της Ryanair για να συλλάβει πράκτορα της Δύσης

Αφηνίασαν τα Δυτικά αφεντικά του πρακτορίσκου

σχόλιο Γ.Θ : Προδότες των χωρών τους, όπως ο εικονιζόμενος έχουν όλα τα έθνη.
Το πιο χαρακτηριστικό δικό μας παράδειγμα του παρελθόντος, στο Βυζάντιο (για να μην αναφερθώ στους σημερινούς), είναι εκείνος ο τύπος που στην προσπάθειά του να ανατρέψει τον αυτοκράτορα θείο του, κατέφυγε στην Δύση, προσκύνησε Πάπα και Φράγκους και υποκίνησε την 4η σταυροφορία για να καταστρέψει την Κωνσταντινούπολη το 1204



Υποστηρίζεται από πηγές πως το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο Μινσκ μετά από διαταγή της Λευκορωσίας για να συλλάβει τον καταζητούμενο γνωστό Λευκορώσο δημοσιογράφο Roman Protasevich/Raman Pratasevich. Στη Λευκορωσία, αντιμετωπίζει τη θανατική ποινή. Η υπηρεσία Τύπου του Λουκατσένκο το TG Channel αναφέρει, ότι διατάχθηκε ένα επιθετικό αεροσκάφος MIG-29 να απογειωθεί και να αναγκάσει το αεροπλάνο της Ryanair με τον Protasevich να προσγειωθεί εκτάκτως στο Μινσκ. Ο Protasevich ανήκει στον «κατάλογο τρομοκρατών» για την οργάνωση μαζικών ταραχών…Είναι ο ιδρυτής του μεγαλύτερου αντιπολιτευόμενου τηλεοπτικού καναλιού NEXTA της Λευκορωσίας, ο οποίος ήταν στην πτήση, και συνελήφθη, αναφέρει το Λευκορωσικό γραφείο του Radio Svoboda.Το γνωστό παιχνίδι με ξενοκινούμενες αντιπολιτεύσεις και η τακτική της διπλής εξουσίας. Συρία, Βενεζουέλα, Κίεβο…Σύμφωνα με πληροφορίες, το αεροπλάνο πραγματοποίησε μια μη προγραμματισμένη προσγείωση στο αεροδρόμιο του Μινσκ, καθώς οι πιλότοι έλαβαν ένα μήνυμα σχετικά με μια βόμβα επί του αεροσκάφους. Οι Λευκορώσοι πυροτεχνουργοί που έφτασαν στο αεροδρόμιο δεν τη βρήκαν.Πραγματοποιήθηκε επίσης επανεξέταση λίστας των επιβατών, γράφουν δημοσιογράφοι. Κατά τη διάρκεια αυτής, συνελήφθη ο Roman Protasevich , συνιδρυτής και πρώην αρχισυντάκτης του καναλιού NEXTA Telegram, το οποίο είναι το κύριο μέσο διαμαρτυριών ενάντια στον Αλεξάντερ Λουκασένκο. Αφού αποχώρησε από το NEXTA, ο Protasevich εργάζεται σε ένα άλλο μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι της αντιπολίτευσης, το Belarus Brain.Είχε εγκαταλείψει στο παρελθόν τη Λευκορωσία για φόβο δίωξης από τις υπηρεσίες ασφαλείας. Μαζί με έναν άλλο συνιδρυτή της NEXTA, τον Στέπαν Πότελο.
Περιλήφθηκαν στον κατάλογο των τρομοκρατών, κατηγορούμενοι για οργάνωση μαζικών ταραχών και για υποκίνηση κοινωνικής εξέγερσης.Αυτός ο επίσημα χαρακτηρισμένα τρομοκράτης από κυρίαρχο κράτος μπήκε σαν κύριος στο αεροπλάνο από Αθήνα.’Hταν στην Αθήνα; η Αθήνα ήταν ενημερωμένη ότι είναι φυγόδικος για εσχάτη προδοσία στη χώρα του και χαρακτηρισμένος τρομοκράτης:;; Oι τρομοκράτες που εργάζονται για ξένες υπηρεσίες για αιματοκύλισμα των λαών τους στα πρότυπα Ουκρανίας Σύρίας είναι από τους πλέον επικίνδυνους …

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΕΔΩ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ …..ΚΟΜΒΟΣ ΝΑΤΟ-ΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ Η ΑΘΗΝΑ

Η Σβιατλάνα Γκεοργκίεφνα Τσιχανόφσκαγια η Λευκορωσίδα ακτιβίστρια και υποψήφια στις λευκορωσικές προεδρικές εκλογές του 2020 που αμφισβήτησε το αποτέλεσμά τους και προκάλεσε χάος στη χώρα κι αυτοανακηρύχθηκε νικήτρια με την υποστήριξη ΗΠΑ ΝΑΤΟ ΕΕ σύμφωνα με άλλη πληροφορία επίσης ήταν στην Αθήνα και πέταξε με πτήση για Βίλνιους...Άντρο πρακτόρων εχθρών της Λιθουανίας ορκισμένων αντιΡώσων δουλικών του ΝΑΤΟ η Αθήνα ..

Εικόνα

Η Λευκορωσία κατάσχεσε πρόσκαιρα το αεροπλάνο. Δηλ η Αθήνα δίνει κάλυψη σε πράκτορες αντικαθεστωτικούς της Λευκορωσίας, χτυπά πισώπλατα Λουκασένσκο-Μινσκ-Μόσχα για ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ; Διαπλέκεται για ανατροπή του Λουκασένκο; εκτίθεται η χώρα.. Επιβιβάστηκε στην Αθήνα είναι αλήθεια; Ήταν στην Αθήνα; Aν ναι κι αν όντως το αεροπλάνο εξαναγκάστηκε σε καθήλωση από τις αρχές του Μινσκ η Αθήνα υποθάλπτει μηχανισμούς εκκόλαψης πορτοκαλής επανάστασης έγχρωμης επανάστασης κι αποσταθεροποίησης σε Λευκορωσία κι ευρύτερη περιοχή στα πρότυπα του ουκρανικού σε μια χώρα που είναι ήδη τεταμένο το κλίμα;;;;;Για ποιόν παίζει η Αθήνα;; Ο συλληφθείς θεωρείται τρομοκράτης για το Μινσκ και είναι ιδιοκτήτης του καναλιού NEXTA Telegram channel που προετοίμασε ως μιντιακός μηχανισμός και είχε την όλη επικοινωνία κάλυψη των γεγονότων απόπειρας ανατροπής του Λουκατσένκο πρόσφατα μετά την αμφισβήτηση εκλογικού αποτελέσματος..

https://dimpenews.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...