Δευτέρα 24 Μαΐου 2021

Γάλλος Νομπελίστας: «Τα εμβόλια δημιουργούν τις μεταλλάξεις του Covid-19»! - «Mεγάλο σφάλμα οι μαζικοί εμβολιασμοί»!

Ο Luc Montagnier είναι βραβευμένος με Νόμπελ, καθώς είχε συν-ανακάλυψε τον ιό HIV

Ο νομπελίστας Γάλλος καθηγητής Luc Montagnier επιβεβαιώνει αυτό που και άλλοι επιστήμονες έχουν υποστηρίξει αναφορικά με τις συνεχείς μεταλλάξεις του Covid-19: Ότι τα εμβόλια είναι αυτά που δημιουργούν τις μεταλλάξεις του ιού, ως αντίδραση του ίδιου του ιού στην προσπάθεια να τον εξαφανίσουν! 

Δηλαδή, ότι ο Covid-19 έχει δικό του σύστημα «επιβίωσης» και «αυτοπροστασίας»!

Όπως είναι γνωστό οι ιοί μεταλλάσσονται, προκαλώντας μεταλλάξεις, σύμφωνα όμως με τον Γάλλο ιολόγο, βραβευμένο με Νόμπελ, Luc Montagnier ο «εμβολιασμός είναι αυτός που δημιουργεί μεταλλάξεις». 

Ο γιατρός έκανε αυτές τις δηλώσεις σε συνέντευξη του στον Pierre Barnérias της Hold-Up Media.

Ο καθηγητής Montagnier αναφέρθηκε στο πρόγραμμα εμβολιασμών για τον κορωνοϊό, το οποίο το χαρακτήρισε ως «απαράδεκτο λάθος».

Οι μαζικοί εμβολιασμοί είναι «επιστημονικό σφάλμα καθώς και ιατρικό σφάλμα», είπε.

«Είναι απαράδεκτο λάθος. Τα βιβλία της ιστορίας θα το δείξουν αυτό, επειδή είναι ο εμβολιασμός που δημιουργεί τις μεταλλάξεις», συνέχισε ο καθηγητής Luc Montagnier.

Ο εξέχων ιολόγος εξήγησε ότι «υπάρχουν αντισώματα, που δημιουργούνται από το εμβόλιο», αναγκάζοντας τον ιό να «βρει άλλη λύση» ή να πεθάνει. Εδώ δημιουργούνται οι παραλλαγές. Είναι οι παραλλαγές που «είναι παραγωγή και αποτέλεσμα του εμβολιασμού».

Ο καθηγητής Montagnier είπε ότι οι επιδημιολόγοι γνωρίζουν αλλά δεν μιλούν για το φαινόμενο, γνωστό ως «εξάρτηση εξαρτώμενη από αντισώματα».

Επιπλέον ο καθηγητής αναφέρθηκε και στην αύξηση της θνησιμότητας σε πολλές χώρες μετά την έναρξη του εμβολιασμού, κάτι που παρουσιάζεται και στο κάτωθι βίντεο. 

Επιπλέον τόνισε πως μέσα από επιστολή που έστειλαν γιατροί στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων αναφέρεται ότι «υπήρξαν πολλές αναφορές σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με τις οποίες άνθρωποι νόσησαν βαριά με κορωνοϊό μετά τον εμβολιασμό». 

Ο καθηγητής Montagnier δήλωσε ότι «οι επιδημιολόγοι γνωρίζουν αλλά σιωπούν» σχετικά με το φαινόμενο, γνωστό ως «Ενίσχυση εξαρτώμενη από το αντίσωμα» (ADE). Στα άρθρα που αναφέρονται στην ADE, οι ανησυχίες που εξέφρασε ο καθηγητής Montagnier απορρίπτονται. «Οι επιστήμονες λένε ότι η ADE είναι λίγο πολύ μηδαμινό ζήτημα με τα εμβόλια COVID-19», ανέφερε ένα άρθρο στο Medpage Today τον Μάρτιο.

Ο καθηγητής Montagnier εξήγησε ότι η τάση αυτή συμβαίνει σε «κάθε χώρα» όπου «η καμπύλη των εμβολιασμών ακολουθείται από την καμπύλη των θανάτων».

Η άποψη του νομπελίστα υπογραμμίζεται από τις πληροφορίες που αποκαλύπτονται σε μια ανοιχτή πολλών ιατρών προς τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων. Η επιστολή αναφέρει εν μέρει ότι «έχουν υπάρξει πολυάριθμες αναφορές στα μέσα ενημέρωσης από όλο τον κόσμο για οίκους φροντίδας που έχουν πληγεί από το COVID-19 μέσα σε λίγες ημέρες από τον εμβολιασμό των ενοίκων».

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η RAIR ανέφερε μια δήλωση της Γαλλίδας ιολόγου Christine Rouzioux:

«…η αύξηση των νέων κρουσμάτων συμβαίνει σε εμβολιασμένους ασθενείς σε οίκους ευγηρίας στο ‘Μονπελιέ, στο Sarte, στη Ρεμς, στη Μοσέλ…»

Ο καθηγητής Luc Montagnier συνέχισε λέγοντας ότι κάνει τα δικά του πειράματα με εκείνους που μολύνονται από τον κορωνοϊό αφού κάνουν το εμβόλιο. «Θα σας δείξω ότι δημιουργούν τις μεταλλάξεις που είναι ανθεκτικές στο εμβόλιο», είπε.

Και δεν περιορίζεται εκεί: Σε συνέντευξή του τονίζει ότι «Ο κορωνοϊός δεν προήλθε από την υπαίθρια αγορά της Γουχάν. Αυτό είναι ένας πολύ ωραίος μύθος. Ο κορωνοϊός προήλθε από το βιοεργαστήριο της Γουχάν. Είναι έργο επαγγελματιών μοριακών βιολόγων».



πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...