Κυριακή 30 Μαΐου 2021

Η Ιταλία στα πρόθυρα του εμφυλίου πολέμου μετά την ανακοίνωση του πρωθυπουργού Ντράγκι, για υποχρεωτικό εμβολιασμό

σχόλιο Γ.Θ : Από αλλού το περιμέναμε, από αλλού ήρθε ο νέος Μουσολίνι...

Κατά παράβαση κάθε όρου του ιταλικού Συντάγματος, του Χάρτη των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των Ευρωπαϊκών Εθνών, του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, καθώς και κάθε ιατρικού, επιστημονικού και θρησκευτικού ηθικού κανόνα, η Υγειονομική Σύμφωνη γνώμη έχει εγκρίνει τη μετατροπή σε νόμο Διάταγμα της κυβέρνησης του Mάριο Ντράγκι.

Ακολουθεί ένας άμεσος σύνδεσμος με την Ιταλική εφημερίδα, την επίσημη έκδοση της Ιταλικής Δημοκρατίας σχετικά με τους νόμους. Το διάταγμα της 1ης Απριλίου 2021 μετατράπηκε σε «νόμο» με ψηφοφορία στο Κοινοβούλιο την περασμένη εβδομάδα. Η βασική διατύπωση είναι στο άρθρο 5.

https://www.gazzettaufficiale.it/eli/id/2021/04/01/21G00056/sg

Αυτή είναι η βαρβαρότητα.

Η κυβέρνηση Ντράγκι προχωρά με το πρόγραμμα μαζικού εμβολιασμού με υπολογισμένα βήματα. Ήδη τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε δει πολιτικούς αντιφρονούντες να απειλούνται ή να λαμβάνουν ΔΣΜ (που μεταφέρονται σε ψυχικό άσυλο) επειδή αρνήθηκαν να συμμορφωθούν με τα διατάγματα υγειονομικής δικτατορίας. Τώρα οποιαδήποτε αντίσταση μπορεί να θεωρηθεί βίαιη , βία που θεωρείται σημάδια παραφροσύνης , παραφροσύνη σημάδι «να μην έχεις φυσικές ικανότητες» και η πόρτα είναι ανοιχτή στον εμβολιασμό !

Γνωρίζω προσωπικά πολλούς φτωχούς που είναι υποχρεωμένοι να εμβολιαστούν για να συνεχίσουν να λαμβάνουν επιδόματα πρόνοιας.Ενώ αυτό υπερβαίνει το γράμμα του νόμου, στην πραγματικότητα, η Ιταλία βρίσκεται ήδη σε κατάσταση ανομίας. Κάθε αδικία θα διαπράττεται πλέον εξαιτίας της απάτης.

Αλλά με την έγκριση του 44/2021, η προηγούμενη έγκριση του «Πράσινου Διαβατηρίου» ως προϋπόθεση για το ταξίδι μεταξύ δύο περιοχών της Ιταλίας ή τη χρήση δημόσιων καταλυμάτων, καθιστά το Εμβόλιο μια πρακτική απαίτηση για κανονική ζωή, παίρνει μια νέα απειλή. Η άρνηση συμμόρφωσης δίνει τώρα έναν «νόμιμο» τρόπο επιβολής του εμβολιασμού.

Πολλές ομάδες της αντιπολίτευσης έχουν δηλώσει τις προηγούμενες εβδομάδες και μήνες, ότι εάν η κυβέρνηση Ντράγκι έκανε αυτό το βήμα, θα κήρυταν ένοπλες συγκρούσεις εναντίον της κυβέρνησης.

Είτε ξεσπάσει εμφύλιος πόλεμος στην Ιταλία, ο Θεός ξέρει μόνο, αλλά πραγματικά με μια τέτοια κίνηση η Ιταλική δικτατορία κήρυξε πόλεμο εναντίον του λαού της: έναν πόλεμο εξόντωσης, έναν πόλεμο γενοκτονίας, έναν πόλεμο κατά του Χριστιανισμού, έναν πόλεμο για καταστροφή σε όλη την ανθρώπινη ζωή στο έδαφος της πρώην Δημοκρατίας.

Οι επόμενες μέρες θα είναι σκοτεινές και με συγκρούσεις.Ζητώ τις προσευχές σας προς την Παναγία για τον Ιταλικό λαό!

Alexis Bugnolo.

halturnerradioshow.com

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΑ

HAL TURNER RADIO SHOW KAI GAZZETTA AUFFICIALE : Corfiatiko
https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/05/blog-post_586.html

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...