Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Τσιπάκι αντισύλληψης: Το νέο 'δώρο' του Gates προς την ανθρωπότητα.

Επιστήμονες από το Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης (ΜΙΤ) δημιούργησαν το πρώτο εμφυτεύσιμο αντισυλληπτικό τσιπ, το οποίο θα ελέγχεται εξ αποστάσεως.
Το νέα επίτευγμα είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του ΜΙΤ και της εταιρείας MicroCHIPS, με την γενναιόδωρη και μεγαλόψυχη υποστήριξη του Ιδρύματος Bill Gates!!! Πιο σατανικός, τελικά, πεθαίνεις!

Οι αμερικανοί ερευνητές ανακοίνωσαν ότι έως το 2018 το νέο τσιπ θα είναι έτοιμο για χρήση, αν βέβαια οι κλινικές δοκιμές του, που αναμένεται να ξεκινήσουν το 2015, πάνε καλά. Μάλιστα αναμένεται να διατεθεί στην αγορά σε ανταγωνιστική τιμή - εδώ δεν πρόκειται για φάρμακο που σώζει ζωές, αλλά που τις αποτρέπει, γι' αυτό μην εκπλαγείτε να το μοιράζουν και δωρεάν στο τέλος.



Και τσιπ και ασύρματο!

2 σε 1 τα καλά του: Πρόκειται για ένα ασύρματο τσιπ που έχει διαστάσεις 20Χ20Χ7 χιλιοστά. Θα εμφυτεύεται κάτω από το δέρμα (στον βραχίονα ή την κοιλιακή χώρα της γυναίκας) και θα απελευθερώνει 30 μικρογραμμάρια της ορμόνης λεβονοργεστρέλης καθημερινά, μια συγκεκριμένη ορμόνη χρησιμοποιείται ήδη σε διάφορα είδη αντισυλληπτικών. Η σταδιακή αποδέσμευση της ορμόνης θα μπορεί να ελεγχθεί από την κάθε (ανεγκέφαλη) γυναίκα μέσω τηλεχειριστήριου, όταν δεν επιθυμεί να συνεχίσει την αντισύλληψη.

Εκεί που τα αντισυλληπτικά θεωρούνται καρκινογόνα, εκεί που τα ασύρματα πάσης φύσεως θεωρούνται καρκινογόνα, τώρα θα είναι και τα δυο μαζί... καθόλου καρκινογόνα! Οι δε "ερευνητές", που έχουν πουλήσει την ψυχή στο διάολο κι ό,τι τους παραγγείλουν το ετοιμάζουν, εκτιμούν ότι η ίδια τεχνολογία θα μπορούσε στο μέλλον να χρησιμεύσει στη χορήγηση και άλλων φαρμάκων. Και μετά η ίδια τεχνολογία, θα λύσει κι άλλα προβλήματα... όπως αυτό της ταυτότητας, ναι;

Ήταν ήδη γνωστό ότι ο Gates Αποχωρεί ο Μπιλ Γκέιτς από την Microsoft για να ασχοληθεί... μ' εμάς! - δηλαδή, με... "φιλανθρωπικό έργο". Η φιλανθρωπία του είναι τόσο μεγάλη που θέλει να την μοιραστεί με όλον τον κόσμο, αλλά επειδή τον βρίσκει πολυπληθέστατο, θέλει να τον μειώσει κατά ένα 15%, κατ' αρχάς, και... μετά βλέπουμε!
Και ασχολείται με αυτό το πρόγραμμα εδώ και καιρό. Πάντως για να μην τον αδικούμε, δεν είναι δική του η γέννηση της ιδέας. Την υιοθέτησε από τον John Holdreen, ο οποίος τη δεκαετία του 1970 -ω, ναι! είναι τόσο παλιό το σχέδιο!- γράφοντας το Ecoscience, την χιλίων σελίδων Βίβλο του Αποπληθυσμού, είχε προτείνει όταν γεννιούνται τα παιδιά να τους τοποθετούν ένα αντισυλληπτικό τσιπάκι, το οποίο θα βγαίνει όταν ως ενήλικες αποφασίσουν να τεκνοποιήσουν και, ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ πάρουν το ΟΚ από την πολιτεία ως γενετικά σωστοί!!! Ρε συ Χίτλερ... πόσο καμαρώνεις εκεί κάτω που βρίσκεσαι;;;

Και για όσους δεν ξέρουν ή δεν θυμούνται, ο John Holdreen ήταν το δεξί χέρι του Ομπάμα στην πρώτη του διακυβέρνηση, τον οποίο ονόμαζε Τσάρο της Επιστήμης.

Θαυμάστε, λοιπόν, τον πλουσιότερο άνθρωπο της γης, τον φιλάνθρωπο, που όλη μέρα δεν κάνει τίποτ' άλλο, από το ασχολείται πως θα ξεκάνει κόσμο μαζικά και πως θα αποτρέψει περισσότερες γεννήσεις. Τα αποτελέσματα του φιλανθρωπικού του έργου θα φανούν πρώτα γύρω στο 2025 και τα τελικά το 2050. Εκεί, κατά τας βουλάς της παγκοσμίου ελίτ, ο πληθυσμός πρέπει να έχει μειωθεί όχι κατά 15% αλλά στο 15%. Η γενετική καταστροφή θα φανεί στις επερχόμενες γενιές, που θα προσπαθούν επί ματαίω να τεκνοποιήσουν αλλά δεν θα μπορούν, γιατί ο σατανικός Gates κυκλοφορεί με μια ένεση στο χέρι κι όποιον βρει μπροστά του τον εμβολιάζει! Για το καλό του! βεβαίως βεβαίως....

http://www.allnewz.gr
πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...