Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Απέτρεψαν σοβαρότατη σκοπιανή προβοκάτσια στην Αμφίπολη.

wpid-20140922083439.jpg
ΤΙ ΕΙΧΑΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ.
Άκρως περίεργα, και αύξηση των προκλήσεων κατά της Ελλάδας από τους γείτονές μας Σκοπιανούς, έχουμε τις τελευταίες μέρες, όσο συνεχίζεται η ανασκαφή στην Αμφίπολη και βρίσκονται νέα εκπληκτικά ευρήματα.


Δεν ειναι τυχαιο η μεγαλη αυξηση της αστυνομικης δυναμης για την φρουρηση του αρχαιου ταφου! Εδω και αρκετες μερες η ΕΥΠ εχειπροειδοποιησει την Ελληνικη Κυβερνηση, οτι Σκοπιανη πρακτορες και αλλες οργανωσεις που προερχονται απο Σκοπιανους που μενουν στο Εξωτερικο, ψευτο οργανωσεις όπως π χ Απελευθερωση της Μακεδονιας, ετοιμαζουν μια προβοκατσια στον αρχαιο ταφο της αμφιπολης.

Η προβοκατσια αυτη θα ηταν  μια συγκεντρωσει απο καμια εκατοστη υποτίθεται απλους πολιτες τον Σκοπιων στον αρχαιο ταφο της Αμφιπολης, και θα σηκωναν πλακατ διαμαρτυριας για δήθεν σκλαβωμενα Μακεδονικα Εδαφη απο τους Ελληνες! Σε ολο αυτο το καλοστημενο σκηνικο τον Σκοπιανον θα επεφτε στην παγιδα η Ελληνικη Αστυνομια, που θα παρενέβει να τους απωθησει, και η Σκοπιανοί θα βρουν την ευκαιρια απο αυτα τα γεγονοτα να προβληθούν απο τα διεθνη μεσα ενημερωσεις!

Η ΕΥΠ απο πολυ νωρις ειχε καταλαβει τα σχεδια τον Σκοπιανον, οταν ανακαλυψε περιεργες μετακινησεις Σκοπιανον δηθεν τουριστων, που ερχονται στην Ελλαδα, και στην συνεχεια για να μην γινουν αντιληπτοί, νοικιαζουν αυτοκινητα που εχουν φυσικα Ελληνικες πινακιδες, και επισκεπτόταν την Αμφιπολη! Δυστυχως για αυτους τα σχεδια τους εγιναν αντιληπτα! Και η περιοχη της Αμφιπολης θυμίσει Στρατοπεδο!

Αυτή τη φορά η κυβέρνηση Γκρούεφσκι που ελέγχει απολύτως τα μέσα ενημερωσης στα Σκόπια έφτασε στο σημείο να κατηγορήσει για «ερασιτεχνισμό» και «πλήρη άγνοια της ιστορίας» βρετανικά και αμερικανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης όπως το BBC, την Washington Post και τους International Business Times.

Σύμφωνα με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της φιλοκυβερνητικής εφημερίδας «Dnevnik» υποστηρίζει ότι τα βρετανικά και τα αμερικανικά ΜΜΕ «μετονόμασαν αδαώς τον μακεδονικού τύπου τάφο σε ελληνικό» και τους κατηγορούν για ερασιτεχνισμο και πλήρη άγνοια της ιστορίας, ως υποτιθέμενη απόδειξη του ισχυρισμού τους ότι ο τάφος της Αμφίπολης είναι «μακεδονικός» δηλαδή σκοπιανός, αφού ισχυρίζονται ότι η ΠΓΔΜ είναι ο νόμιμος διάδοχος της αρχαίας Μακεδονίας!

Σε νεα προκληση ο αντιπρόεδρος της Βουλής της ΠΓΔΜ, Αντόνιο Μιλόσοσκι, μαζί με μία ομάδα ορειβατών από τη χώρα του, αναρριχήθηκε πριν από μερικές ημέρες στην υψηλότερη κορυφή του Ολύμπου, στον Μύτικα, και φωτογραφήθηκε με τον δεκαεξάκτινο Ήλιο της Βεργίνας. Δυστυχως δεν μας φτανουν τα εσωτερικα μας οικονομικα προβληματα, θα πρεπει να ασχολουμαστε και με τα παιδιαρισματα των Σκοπιανών!

Σπυρος Πριφτης
email: sp.barber@hotmail.gr

olympia.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...