Συνεχίζεται η παρακολούθηση στο Πρωθυπουργικο γραφειο,πονοκεφαλος στην ΕΥΠ με τους Διπλους ΠρακτορεςΚατι τρεχει στο Μαξιμου, δεν εξηγείται αλλιώς ο αιφνιδιασμός...
του Πρωθυπουργου Αντωνη Σαμαρα στο προσφατο ταξιδι του στην Γερμανια, οπου πηγε να ενημερωσει και να ζητησει απο την καγκελαριο Ανγκελα Μερκελ την χαλαρωση τον μετρον του μνημονιου, και την πιο γρηγορη απεμπλοκή της Ελλαδας απο το ΔΝΤ.
Ο αιφνιδιασμός του Σαμαρα ηταν μεγαλος, οταν εκπληκτος ειδε και ακουσε την Μερκελ να τον ενημερωνει εκεινει, και να γνωριζει σχεδον τα παντα για τους χειρισμους και τα σχεδια της Ελληνικης Κυβερνησης , λες και η καγκελαριος εχει λαβει μερος στις συζητησεις του Ελληνικου Υπουργικου συμβουλιου. Ηταν ενημερωμενη και γνωριζε μεχρι και τις αποψεις τον Συμβουλον του Πρωθυπουργου! Αρα ποιος ενημερωσε ποιον!
Ηταν τοσο μεγαλος ο αιφνιδιασμός του Σαμαρα , που σιγουρα θα του ηρθαν στο μυαλο τα παρα πολλα δημοσιευματα, που αναφερουν οτι το πρωθυπουργικο γραφειο παρακολουθειται, απο Ξενες Μυστικες Υπηρεσιες. Αλλα και οχι μονο, αφου τα δημοσιευματα γραφουν και εν πλεκουν πρωην και νυν Σύμβουλος του Πρωθυπουργου,ως υπευθυνους για τις διαρροες εγγραφων και συζητησεων του μαξιμου!
Συμφωνα με τα δημοσιευματα,αναφερουν οτι ειχε παγιδευτει και τοποθετηθει κοριος μεσα στο γραφειο του Πρωθυπουργου, οπως επισης την παγιδευση με κακοβουλο λογισμικο του κομπιουτερ της ιδιαιτέρας γραμματεας του Πρωθυπουργου! Αν αληθευουν ολα αυτα τα δημοσιευματα,και δεν ειναι ενα σεναριο κατασκοπευτικης ταινιας,τοτε εχουμε να κανουμε με μια νεα γενια Ελληνων οικονομικον Προδοτών και δοσιλογον.
Τους ονομαζω ετσι, γιατι προδιδουν τα Εθνικα συμφεροντα της χωρας μας, (για 30 αργυρια) Δυστυχως η οικονομικη κριση εφερε μια σειρα απο μεγαλες περικοπες στους μισθους τον Σωματον Ασφαλιας , και οπως ηταν φυσικο το ιδιο εγινε στην ΕΥΠ, αυτο εχει σαν συνεπεια Ξενες Μυστικες Υπηρεσιες να το εκμεταλλευτούν και να πλησιάσουν κυριος πρωην Πρακτορες που εχουν αποστρατευτει , και με δελεαρ παντα το οικονομικο κινητρο να αποσπασουν διαφορες πληροφοριες, αλλα και μεσο αυτον να ερθουν σε επαφη αθορυβα και με ενεργους Πρακτορες της ΕΥΠ!
Για το αληθες των λεγομενων μου, ειναι γνωστο οτι στην παρακολουθηση του πρωην Πρωθυπουργου Κωνσταντινου Καραμανλη, μαζι με την εμπλοκη της Αμερικανικης Πρεσβειας και τον Πρακτορον της ΣΙΑ-CIA ,ελαβαν μερος και Ελληνες, η γνωστη ονομαζομενη (Διπλη Πρακτορες) της ΕΥΠ. Ειναι τουλαχιστον αστειοτητες να λεμε οτι δεν ξερουμε ποιοι μας παρακολουθουν,οταν απο τις ταρατσες και τις αυλες τον κτιριων τον Πρεσβειων στην ΑΘΗΝΑ, της ΗΠΑ-Μεγαλης Βρετανιας-Ισραήλ-Γερμανιας, Εχουν κεραιες και συστηματα που υποκλεπτουν και συλλεγουν πληροφοριες,(τι ειναι ολες αυτες η κεραιες!?
Κεραιες ληψεις τηλεοπτικου σηματος) Το παραμυθι του Σουπερ κοριου της ΕΥΠ,ο λεγομενος απο τα ΜΜΕ Υπερ κοριου δεν υπαρχει,αυτα ειναι αστειοτητες και προσβάλλουν την νοημοσύνη μας. Η ΕΥΠ δεν χρειαζεται κανενα Σουπερ Κοριο για να παρακολουθουν τις τηλεφωνικες μας επικοινωνιες, ειναι πολυ απλα τα πραγματα, ολες η τηλεφωνικες εταιρειες σταθερων και κινητων που υπαρχουν στην Ελλαδα, εχουν υπογραφεί συμβολαιο με το Ελληνικο Κρατος, οτι για περιπτωσεις που συντρέχουν λόγοι Εθνικου Συμφεροντος ειναι αναγκασμενες να εχουν τοποθετημενα λογισμικα παρακολουθησης και καταγραφης ολον τον συνομιλιων υπο τη επιβλεψη και διαχειριση της ΕΥΠ. Για ολα αυτα,η Πρακτορες της ΕΥΠ εκπαιδευτικαν απο την ΣΙΑ-CIA και την Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας (NSA) τον ΗΠΑ.
Το ανησυχητικο ειναι οτι το Αρθρο μου με Τιτλο, Η Ελλάδα στο στόχαστρο τον ξένων Μυστικών Υπηρεσιών, Έρχονται καταιγιστικές εξελίξεις στην Χώρα μας ! ! ! εκτός οτι βγαινει αληθινο, σαν αποδειξη ερχεται και ανοιγε γραφειο στην Αθηνα το CNN, αυτο σημαινει οτι περιμενουν ασχημες εξελιξεις και γεγονοτα για την χωρα μας,και φυσικα μεσω του γραφειου το CNN θα ερθουν στην Ελλαδα και αλλοι πρακτορες τον ΗΠΑ, αφου ως γνωστόν πολλοι πρακτορες τοποθετουνται σε διαφορες χωρες και καμουφλαρονται ως ανταποκριτες απο διαφορα ειδησεογραφικα πρακτορεια. Ολα αυτα γινονται και θα συνεχίσουν να γινονται ,γιατι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για αρκετα χρονια προσπαθουν να κανουν τα Σωματα Ασφαλειας κομματικα κτηματα τους, για παράδειγμα εδω και χρονια στην ΕΥΠ διοριζουν κομματικους αναξιους και ασχετους για την θεση αυτη, και έδιωχναν πραγματικα αξια στελέχη, Η πατριδα μας χρειαζεται πατριωτες, και οχι εγκαθετους του καθε κομματος!
Σπυρος Πριφτης
http://www.hellasforce.com/blog/sinechizonte-parakolouthisis-sto-prothipourgiko-grafioponokefalos-stin-efp-tous-diplous-praktores/