Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

”Προπονούνται” με εκτοξεύσεις πυραύλων στην Αρκτική οι Ρώσοι.

vostok
Οι ενέργειες που συγκαταλέγονται στην ρωσική στρατιωτική εξάσκηση ”Vostok-2014”,σίγουρα είναι σε θέση να τρομάξουν τους εχθρούς των Ρώσων.
Μιλάμε για στρατιωτικές ασκήσεις υψηλού επιπέδου και για όπλα ασυναγώνιστης τεχνολογικής τελειότητας.

««Κατά τη διάρκεια των στρατηγικών ασκήσεων ”Vostok-2014”, τα ρωσικά στρατεύματα ολοκλήρωσαν αρκετές μαχητικές αποστολές στην Αρκτική, συμπεριλαμβανομένων πραγματικών χτυπημάτων από τα συστήματα ”Pantsir-S” και ”Iskander-M”»», ανακοίνωσε την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου ο Ρώσος Υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού.
««Στα πλαίσια μιας άσκησης που πραγματοποιήθηκε στο νησί ”Kotelni”, το σύστημα αεράμυνας ”Pantsir-S” πυροβόλησε τον στόχο μέσω ενός συστήματος πυραύλου εδάφους-θαλλάσης,το ”Roubej”»», ανέφερε ο Υπουργός Άμυνας κατά τη διάρκεια μίας συνομιλίας του με τον Ρώσο Πρόεδρο,Βλαντιμίρ Πούτιν.
Επιπλέον, κατά τη διάρκεια των στρατιωτικών ασκήσεων ”Vostok-2014 ” τα συστήματα τακτικών πυραύλων ”Iskander-M”,χτύπησαν δύο στόχους που βρίσκονταν σε μία κλίμακα απόστασης 200 ​​χιλιομέτρων. Παράλληλα δύο στρατηγικά βομβαρδιστικά αεροπλάνα τύπου ”Tu-95MS” εκτόξευσαν πυραύλους ”cruise” στο πολύγωνο της Καμτσάτκα.
Πηγή:Ria Novosti
http://olympia.gr/2014/09/23


Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...