Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Οι «Μυστικοί» Πράκτορες της ΕΥΠ πήγαν στον …Τσίπρα!

eyp3
Δεν μπορούμε να μην το σχολιάσουμε γιατί πιστεύουμε οτι έχουμε χάσει πια κάθε μέτρο και ότι και αν μας συμβεί μας αξίζει και πρέπει να το πάθουμε ,διαφορετικά αποκλείεται να βάλουμε μυαλό !


Στο Ελλαδιστάν συνέβη και αυτό :Σύμφωνα με Ρεπορτάζ του Γιάννη Μακρυγιάννη απο το το πρώτο θέμα οι συνδικαλιστές της ΕΥΠ Μυστικοί Πράκτορες κατά τα άλλα ,συναντήθηκαν λέει με τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης τον κ.Τσίπρα και στελέχη του Σύριζα !

Δεν γνωρίζουμε αλλά πιστεύουμε να μην είχαν και κάμερες ή φωτογραφικές μηχανές και δούμε τους  Πράκτορες της ΕΥΠ φάτσα κάρτα στα κανάλια  …Ήμαρτον Κύριε !korios_eyp

Επειδή διαβάζουμε για εργαζόμενους στην ΕΥΠ μάλλον τα έχετε μπερδέψει παίδες δεν εννοούμε το ίδιο όπως λέμε εργαζόμενοι στη ΔΕΗ

Το ρεπορτάζ του Μακρυγιάννη !

Με την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να έχει πάντα υποψίες για παρακολούθηση των τηλεφώνων της από τις μυστικές υπηρεσίες, αλλά και το υπουργείο Δημόσιας Τάξης να διαβεβαιώνει, με αφορμή σχετική καταγγελία από τον εκπρόσωπο τύπου Πάνο Σκουρλέτη, ότι δεν υφίσταται τέτοιο θέμα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας συνάντησε το μεσημέρι της Πέμπτης το προεδρείο της ομοσπονδίας εργαζομένων στην ΕΥΠ. syriza-tsipras-alexis_14
Η συνάντηση ήταν προγραμματισμένη ενόψει και των αρχαιρεσιών που γίνονται στην ομοσπονδία αυτή την Παρασκευή, ενώ επιβεβαίωσε τις καλές σχέσεις που έχει η Κουμουνδούρου με τη σημερινή συνδικαλιστική ηγεσία της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών.
Σύμφωνα με πληροφορίες στη συνάντηση συζητήθηκαν τα προβλήματα των  εργαζομένων, οι οποίοι έχουν υποστεί σημαντικές μισθολογικές μειώσεις τα τελευταία χρόνια, ενώ τέθηκε και το θέμα του κοινοβουλευτικού ελέγχου στις δραστηριότητες της υπηρεσίας, ώστε αυτές να μην εισέρχονται σε πεδία, που ξεπερνούν τα όρια της νομιμότητας.
Ο κ. Τσίπρας, τον οποίο πλαισίωναν οι Δημήτρης Τσουκαλάς και Κώστας Ήσυχος έκανε δεκτό το υπόμνημα της ομοσπονδίας με τις θέσεις και τις διεκδικήσεις των εργαζομένων.
Μεταξύ άλλων στο υπόμνημα αναφέρονται αιτήματα όπως ο κοινοβουλευτικός έλεγχος της υπηρεσίας, η θέσπιση νέου ειδικού μισθολογίου, όπως προβλέπει πράξη νομοθετικού περιεχομένου από το 2011 και εξαίρεση από το ενιαίο μισθολόγιο, εξαίρεση από την διαδικασία της αξιολόγηση που γίνεται τώρα, αλλά θέσπιση ειδικής σύμφωνα με την ιδιαιτερότητα υπηρεσίας.
Η συνδικαλιστική ηγεσία έθεσε θέμα για πολιτικές διώξεις υπαλλήλων από τη σημερινή διοίκηση, ενώ τάχθηκε και υπέρ του ελέγχου στις προμήθειες της υπηρεσίας.

Σχόλιο: Και μη χειρότερα λέμε εμείς !

http://veteranos.gr/mistiki-praktores-tis-efp-pigan-ston-tsipra/

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...