Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Η μεταπολίτευση έβγαλε το προσωπείο της.

Γράφει o Νικόλαος Μουτσόπουλος.
 
Το καθεστώς της μεταπολίτευσης με όχημα τον κρατισμό άλωσε και λεηλάτησε τα πάντα.
Βυσσοδόμησε πάνω στην οικονομία καταβροχθίζοντας κάθε πόρο της χώρας. Διέλυσε την παραγωγή της και εν συνεχεία μας καταχρέωσε.


Υποβάθμισε εσκεμμένα την παιδεία για να θολώσει την κρίση των Ελλήνων και να κάμψει το φρόνιμα τους. Υποθήκευσε το μέλλον των παιδιών μας αφήνοντας γι’ αυτά καμένη γη.
Φρόντισε όμως να διαχωρίσει προνομιακά το μέλλον των δικών του παιδιών από αυτό των θυμάτων του καθώς και αυτό των προνομιούχων συντεχνιών που το στήριξαν στην λεηλασία του Ελληνικού λαού.
Όλοι εμείς που τους ανεχθήκαμε 40 χρόνια. Που αντί να τους απορρίψουμε συνολικά σαν ξένο σώμα στις Ελληνικές αξίες τους ψηφίζαμε. Που δεν αντιδράσαμε όταν παραβίαζαν κατάφωρα και συστηματικά το άρθρο 4 του συντάγματος διαχωρίζοντας τους Έλληνες σε προνομιούχες συντεχνίες και σε πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Που δεν ελπίζουμε πλέον σε καμία απόδοση δικαιοσύνης για τους υπόλογους της χρεοκοπίας.

Όλοι εμείς που δεν τα φάγαμε μαζί τους, υποχρεωνόμαστε τώρα να τους πληρώσουμε επί πλέον παράλογους φόρους για ανύπαρκτα εισοδήματα που δεν έχουμε.
Εκείνο που σίγουρα έχουμε ακόμα σαν τελευταίο βόλι, είναι μια ψήφος τιμωρίας τους. Θα την χρησιμοποιήσουμε.


http://olympia.gr/2014/09/26/

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...