Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Η Ε.Ε ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.

voix
Η Ευρώπη σχεδιάζει να ακυρώσει τις αντι-ρωσικές κυρώσεις, διότι, πρώτον, υπονομεύσει την οικονομία της και δεύτερον, είναι αβάσιμες, με ελλείψεις αποδεικτικών στοιχείων για τη ρωσική επέμβαση στην Ουκρανία.

Τα κράτη μέλη της Ε.Ε δεσμεύτηκαν να εξετάσουν στις 30 Σεπτέμβρη μία έκθεση από την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Εξωτερικής Δράσης και ενδεχομένως να αποφασίσουν την ακύρωση ή τη μείωση των αντι-ρωσικών κυρώσεων. Προς το παρόν πάντως η Ε.Ε αποδεικνύει τον φόβο της ομηρίας της από τις γραφειοκρατικές της αποφάσεις.

««Όσο οι Ευρωπαίοι ηγέτες διαφωνούν σχετικά με την ερμηνεία των πρόσφατων γεγονότων στην Ουκρανία, στις Βρυξέλλες προτιμούν να κάνουν υποσχέσεις παρά να λαμβάνουν συγκεκριμένες αποφάσεις»»,δήλωσε ο επικεφαλής του Τμήματος Μελετών Ευρωπαϊκής Πολιτικής τουΙνστιτούτουΠαγκόσμιας Οικονομίας και Διεθνών Σχέσεων της Ακαδημίας Επιστημών της Ρωσίας ”Konstantin Voronov”.
««Σήμερα τέθηκαν όλες οι προϋποθέσεις,προκειμένου να γίνει το πρώτο βήμα προς την απελευθέρωση της πίεσης»»,δήλωσε χαρακτηριστικά ο ”Mateusz Piskorski”, διευθυντής του Ευρωπαϊκού Κέντρου για την ευρωπαϊκή ανάλυση.
Πηγή:Voix De La Russie
http://olympia.gr/2014/09/26

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...