Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΑΝΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ.


Έρχεται για επίσκεψη στο Μέγα κάστρο της Ορθοδοξίας, μόλις έδωσε την παραίτησή του από τον θρόνο της Αγγλικανικής εκκλησίας!

Κάτι μου λέει, ότι κρυπτοχριστιανούς δεν έχει μόνο η τουρκία...
Τα γένια, που έχει επιλέξει να φέρει ο συμπαθέστατος αυτός κύριος, δεν ταιριάζουν με τα παραδοσιακά ξυρισμένα πρόσωπα των προτεσταντών... Δεν νομίζετε; Γ.Θ



Το Άγιο Όρος υποδέχεται τον ηγέτη της Αγγλικανικής Εκκλησίας 
agioritikovima.gr Του Γιώργου Θεοχάρη
Τετραήμερη επίσκεψη στο ΄Αγιο Όρος θα πραγματοποιήσει ο  Εκκλησιαστικός ηγέτης της Αγγλικανικής Εκκλησιας,Αρχιεπίσκοπος Κανταβρυγίας,διδάκτωρ-δόκτωρ, Ρόουαν Ουίλιαμς, σύμφωνα με πληροφορίες του agioritikovima.gr


Ο Αρχιεπίσκοπος θα αφιχθεί  στην Αθωνική Πολιτεία  το πρωϊ της ερχόμενης Πέμπτης και κατά σειρά θα επισκεφθεί τις Ιερές Μονές, Ξενοφώντος,Ιβήρων και Σιμωνόπετρας όπου και θα διανυκτερεύσει.Επίσης, θα επισκεφθεί τη Μονή Παντοκράτορος και ενδεχομένως και άλλες μονές του Άθωνα.
Ο κ. Ουίλιαμς από το ΄Αγιο Όρος θα αναχωρήσει την Δευτέρα 30 Απριλίου.
Να υπενθυμίσουμε  ότι  τον περασμένο μήνα είχε υποβάλλει την παραίτησή του στη Βασίλισσα Ελισάβετ-δεδομένου ότι  η Βασίλισσα φέρει το  τίτλο της Προστάτιδος της πίστης- καθώς διαφωνούσε στο θέμα χειροτόνησης των γυναικών Ιερέων αλλα και  για  τους γάμους των ομοφυλόφιλων.

agioritikovima.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...