Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Είχες δίκιο Γέροντα, μόνο εμείς κρατάμε...

Γέροντας Παϊσιος: θά ἐπανέλθει τό Βυζάντιο. Καί ξέρετε γιατί;
Διότι οἱ Εὐρωπαῖοι λαοί θά ξαναενωθοῦν. Ποιός θά τούς καθοδηγεῖ; Δέν κρατάει κανείς. Μόνο ἐμεῖς κρατᾶμε τήν Ὀρθόδοξη πίστη.
Βιβλίο: "Λόγοι χάριτος και Σοφίας" από τόν Αγιορείτη π. Μακάριο Αγιαννανίτη



Θρησκευόμενοι οι Κύπριοι, δείχνει έρευνα
Η Κύπρος είναι ανάμεσα στις χώρες, των οποίων οι κάτοικοι πιστεύουν πιο πολύ στο Θεό, σύμφωνα με τα αποτελέσματα αμερικανικής έρευνας, η οποία βασίζεται σε διεθνείς μελέτες. Όπως φαίνεται από την έρευνα, το ποσοστό όσων πιστεύουν στο Θεό σημειώνει πτώση εκτός από ορισμένες χώρες, μεταξύ των οποίων και η Κύπρος.
Σύμφωνα με την έρευνα του πανεπιστημίου του Σικάγου, που δημοσιεύεται σήμερα στον κυπριακό τύπο, οι κάτοικοι των Φιλιππίνων είναι οι πιο πιστοί στον κόσμο, αντίθετα με τους Σκανδιναβούς ή τους κατοίκους των χωρών του πρώην ανατολικού μπλοκ, ενώ οι μεγαλύτεροι σε ηλικία είναι εκείνοι που πιστεύουν περισσότερο στον Θεό.
Οι χώρες που πιστεύουν πιο πολύ στον Θεό είναι συχνά οι καθολικές, ειδικά οι αναπτυσσόμενες χώρες. Σε αυτές έρχονται να προστεθούν οι ΗΠΑ, το Ισραήλ και η Κύπρος Κατά μέσο όρο, το 43% των ανθρώπων άνω των 68 ετών είναι σίγουροι πως υπάρχει Θεός. Όσοι είναι κάτω των 27 ετών το ποσοστό αυτό κυμαίνεται στο 23%.
πηγή


Γ.Θ Και άλλοι είχαν κρίση αλλά στον Θεό δεν επιστρέψανε...
Δείτε και μια άλλη σχετική δημοσίευση με την παραπάνω.

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...