Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Πλησιάζει η ώρα του τέως; Νέα παρέμβαση με δήλωση για τις εκλογές.

Το έχω ξαναγράψει, ότι οι δοσίλογοι πολιτικοί μας με αυτά που κάνουν, θα κάνουν τον λαό να σιχαθεί...
την Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία και να καταφύγει στην αγκαλιά του τέως βασιλιά (δείτε σχετική ανάρτηση ΕΔΩ), αφού ό,τι και αν ψηφίσουμε με τους εκλογικούς νόμους τους, τις ελληνοποιήσεις μεταναστών, τη νοθεία και την προπαγάνδα τους δύσκολα θα εκθρονιστούν.
Όταν ο Γέροντας Παίσιος μίλησε για τον τέως (δείτε σχετική ανάρτηση ΕΔΩ), φαινόταν απλά απίστευτο.
Σήμερα όλα έχουν αλλάξει. Η προεκλογική παρέμβασή του δείχνει πολλά πράγματα, που ο καθένας μπορεί να καταλάβει.
Τα κομμάτια του παζλ συμπληρώνονται, από ό,τι φαίνεται και για άλλη μια φορά οι εξελίξεις δείχνουν, ότι αυτά που έλεγε ο Γέροντας εφαρμόζονται.
Γ.Θ

Δήλωση-έκπληξη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου
για τις εκλογές της 6ης Μαΐου!


Quantcast

Έκπληξη αποτελεί η δήλωση του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου για τις επερχόμενες εκλογές, αφού, όπως και ο ίδιος υπογραμμίζει, οι παρεμβάσεις του στο πολιτικό σύστημα της χώρας είναι εξαιρετικά σπάνιες.

Αναλυτικά η δήλωση:

«Παρ’όλο που δεν συνηθίζω να κάνω δηλώσεις προ των εκλογών, αντιλαμβανόμενος τη σημασία της συγκεκριμένης χρονικής συγκυρίας για την πορεία της Ελλάδος, σας μεταφέρω τις ακόλουθες σκέψεις:

Ο Ελληνικός λαός με την ψήφο του καλείται στις επικείμενες εκλογές να εκλέξει την κυβέρνηση που θα χειριστεί τα μεγάλα προβλήματα της οικονομίας. Πέρασε και συνεχίζει να περνά δύσκολες στιγμές και το μόνο που δεν χρειάζεται είναι υποσχέσεις που δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν.

Έχει ανάγκη να βρει εργασία, κυρίως η νεολαία που έχει σήμερα μεγάλο ποσοστό ανεργίας. Έχει ανάγκη να αισθανθεί ότι οι τεράστιες θυσίες που αναγκάστηκε να κάνει τα τελευταία δύο χρόνια δεν θα πάνε χαμένες. Έχει ανάγκη από ένα σταθερό περιβάλλον, σταθερούς κανόνες λειτουργίας της οικονομίας που θα προσελκύσουν επενδύσεις για να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας.

Η Ελλάδα έχει όμως επίσης ανάγκη θεσμικών και διαρθρωτικών αλλαγών για να γίνει σύγχρονο Ευρωπαϊκό κράτος και να δώσει την δυνατότητα στους Έλληνες να συμβάλλουν στην ανάπτυξη που όχι μόνο θα την βγάλει από την κρίση, αλλά που θα εξασφαλίσει καλύτερες συνθήκες για τον Ελληνικό λαό.

Πιστεύω ότι έχει ανάγκη την Ευρώπη μέσα στην οποία θα μπορέσει ξανά να καταλάβει ισότιμη θέση. Η Ελλάδα έχει ανάγκη και πρέπει να αξιοποιήσει τις συμμαχίες της».

πηγη

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...