Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ. Η ΦΡΙΚΗ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ 21 ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. VIDEO


rainNέο φασούλι μας ήρθε από την Αμερική και βέβαια από την οικολογική Ατζέντα 21.

Απαγορεύεται να συλλέγεται το νερό της βροχής, που θεωρείται μεταβατικό ύδωρ και καταλήγει στον υδροφόρο ορίζοντα και ως εκ τούτου, θα πρέπει να πληρώσεις στο κράτος για να το χρησιμοποιήσεις και κυρίως για να το πιεις δεν μπορείς να το καθαρίσεις μόνος σου, αλλά να πιείς και τα χημικά πρόσθετα που βάζουν μέσα τα υδραγωγεία για το "καλό" μας.


Έτσι όποιος συλλέγει σε κουβά, βαρέλι, ή δεξαμενή το βρόχινο νερό είναι εγκληματίας.

Θα πρέπει να αλλάξουν και τα λόγια της Γραφής που λένε ότι ο Θεός βρέχει επί δικαίων και αδίκων. Ο θεός της νέας τάξης βρέχει μόνο πάνω στα λαμόγια που πίνουν το αίμα των λαών και τώρα θα μας κάνουν να λέμε το νερό νεράκι.

Αυτός όμως ο Θεός δεν είναι ο δικός μας Τριαδικός Θεός, αλλά ο Σατανάς που οδηγεί τα βήματά τους.
Ποιός δέχθηκε κάτι τέτοιο στην Ελλάδα; Και μη μου πείτε ότι δεν το έφερε το μνημόνιο!!!!!!!

Το μνημόνιο είναι ένα πλήρες πακέτο. Τα έχει όλα και δεν συμφέρει
Σύμφωνα με την ΚΥΑ 150559, ΦΕΚ 1440 της 16-6-2011, όλα τα άτομα και οι επιχειρήσεις που κάνουν χρήση νερού για οποιοδήποτε λόγο, θα πρέπει να καταθέσουν δικαιολογητικά για να πάρουν άδεια για υφιστάμενη χρήση νερού. Η απόφαση τροποποιήθηκε σε ασήμαντα όμως σημεία.

 Έτσι αν δεν κάνουν αίτηση, μέχρι 16/6/2012 (http://www.economist.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=10306:geotriseis&catid=7:agriculture-and-forestry&Itemid=73) η υδροληψία θεωρείται αυτοδικαίως παράνομη και οι αρμόδιες αρχές προχωρούν στην διακοπή της ηλεκτροδότησης και στην καταστροφή της
πηγή


Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...