Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Εκστρατεία τρόμου κατά των άλλων κομμάτων για να σωθούν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ

«Πρέπει να υπάρξει πολιτική σταθερότητα στον τόπο την 7η Μαϊου γιατί δεν υπάρχει κανένας άλλος για να κυβερνήσει εκτός από εμάς». Με αυτό το σύνθημα και προβολή των "κινδύνων" ακυβερνησίας θα προσπαθήσουν να επιβάλουν
έστω και την τελευταία στιγμή την δική τους την δική τους μνημονιακή ατζέντα Νέα Δημοκρατί και ΠΑΣΟΚ.
Σε όλο αυτό το σκηνικό είναι χαρακτηριστικό ότι έχει αναθεωρηθεί ο βασικός στόχος των μνημονιακών δυνάμεων που ήταν το 50%. Τώρα έχει μειωθεί στο 45% ο στόχος προκειμένου να αποκτήσουν τουλάχιστον 165 έδρες και με την συνεργασία της ΔΗΜΑΡ ή και του ΛΑΟΣ να καταφέρουν να σηχματίσουν μια κυβέρνηση που θα συνεχίσει την πολιτική του Μνημονίου.
Πόσο πιθανό είναι αυτό; Όλες οι δημοσκοπήσεις που είχαν ολοκληρωθεί τους έφεραν περί το 38% με αναγωγή των αναποφάσιστων.
Αυτό δεν θα τους εμποδίσει να τρομοκρατούν μέχρι την τελευταία στιγμή και να ζητούν επιβράβευση των όσων έκαναν σε βάρος του ελληνικού λαού.
Στη ΝΔ κοιτάνε και δεν πιστεύουν τα ποσοστά του κόμματος. Το ποσοστό δημοσκοπικά έχει μειωθεί την τελευταία εβδομάδα από το 24% μστο 22% καθώς μάζες αναποφάσιστων κατευθύνεται προς Ανεξάρτητους Έλληνες και Χρυσή Αυγή.
Άλλα κόμματα όπως η Ν.Μπακογιάννη υποστηρίζουν ότι Π.Καμμένος και Α.Τσίπρας θα κάνουν την Ελλάδα ... Βόρεια Κορέα, ενώ όλα τα ΜΜΕ των μνημονιακών, βασικά όλα τα μεγάλα κανάλια προβάλουν τις αρνητικές απαντήσεις του ΚΚΕ στον Π.Τσίπρα.
Στο ίδιο το ΚΚΕ, πάντως, υποβόσκει αντίδραση πολλών στελεχών σε βάρος της πολιτικής Παπαρήγα. Δεν αποκλείεται να είναι η τελευταία εκλογική μάχη της γ.γ. του ΚΚΕ, ειδικά αν η επόμενη αναμέτρηση καθυστερήσει πέραν του έτους...
Xαρακτηριστικό είναι ότι στον ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν ότι "Νέες δυνάμεις θα ξεπηδήσουν μέσα από το ΚΚΕ που θα κλείσουν οριστικά την πόρτα στο παρελθόν που εκφράζεται από την Α.Παπαρήγα".

defencenet

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...