Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις.

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΘΟΔΕΙ

Στην Πατρίδα μας, η νέα τάξη έχει υποστεί μια μεγάλη ήττα στο χώρο του ίντερνετ.
Οι ιστοσελίδες, που έχουμε σημαία μας τον Χριστό και την Πατρίδα, χαλάμε τα σκοτεινά σχέδια των εχθρών του Γένους μας.
Δεν το περίμεναν οι κατασκότεινοι, ότι ο αριθμός των Χριστιανικών-Πατριωτικών blogs θα αυξάνει τόσο σε αριθμό όσο και σε επισκεψιμότητα.
Δεν το περίμεναν οι δοσίλογοι και τα αφεντικά τους, ότι εμείς οι νέοι θα σιχαθούμε τα Megala τους Μέσα Μαζικής Πλύσης Εγκεφάλου.

Όλο και πιο πολλοί ξεριζώνουμε από τις ζωές μας τα βοθροκάναλα και ενημερωνόμαστε από το ίντερνετ κάνοντας τη νέα τάξη να λυσσάει, αφού εκτός από την πλύση εγκεφάλου που της στερούμε να μας κάνει, χάνει και μερικά εκατομμύρια από τις διαφημίσεις λόγω χαμηλής θεαματικότητας.

Στα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων μέσω ίντερνετ τα δοσιλογικά κόμματα έχουν καταρεύσει σε βαθμό κάποιες φορές να τα ξεπερνάνε μέχρι και οι οικολόγοι.
Αυτό συμβαίνει, γιατί στο διαδίκτυο απουσιάζουν οι αμετανόητοι κομματάνθρωποι των μεγαλύτερων ηλικιών.
Δυστυχώς απουσιάζουν, γιατί αν γινότανε να τους φέρουμε στο χώρο του διαδυκτίου, σε μια εβδομάδα θα ανοίγαν τα παραμυθιασμένα μάτια τους και η Πατρίδα θα μεταμορφωνόταν.

Δεν γίνεται να φέρουμε αυτούς τους ανθρώπους στο ίντερνετ, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια.

Υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε όλοι. Κάτι, που ενώ είναι τρομερά απλό, θα είναι και τρομερά αποτελεσματικό.

Σκεφτόμουνα πως θα μπορέσουμε να ξυπνήσουμε τους αμετανόητους, πως θα τους δείξουμε μια άλλη αλήθεια από αυτή που πιστεύουν βλέποντας τα κανάλια, πως θα δουν αυτά που εμείς βλέπουμε στο ίντερνετ.

Κατέληξα σε μια ιδέα που νομίζω ότι αν εφαρμοστεί θα επηρεάσει πολλούς.

Πολλες ιστοσελίδες έχουμε κατα καιρούς δημοσιεύσει εικόνες με μηνύματα και σλόγκαν κατά των δοσίλογων.
Εικόνες που θα μπορούσαν να λειτουργήσουν όπως οι προεκλογικές αφίσες των δοσιλόγων, αλλά αντίστροφα.

Αν λοιπόν σε μία κόλλα Α4 εκτυπώσουμε μερικές από αυτές τις εικόνες και τις αφήσουμε σε εισόδους πολυκατοικιών, στάσεις  λεωφορίων, ασανσέρ νοσοκομείων, τράπεζες και όπου άλλου ζουν και υπάρχουν οι αμετανόητοι κομματάνθρωποι, τότε θα έχουμε φέρει το μήνυμα όσων θέλουμε να τους πούμε σε μια εικόνα από το ίντερνετ μπροστά στα μάτια τους.
Μια εικόνα, που θα μπορεί να τους επηρεάσει.
Μια εικόνα, που ποτέ δεν θα είχαν την ευκαιρία να δουν, αν δεν τους τη φέρναμε εμείς εκτυπωμένη.
Μια εικόνα, που θα έιναι το απόσταγμα του ίντερνετ όσον αφορά την αντίσταση στην χούντα.

Μια εικόνα, που θα έχει μια έξυπνη φράση και όχι ένα κατεβατό, που δεν θα διαβάσουν ποτέ.
Μια φράση, που δεν θα απευθύνεται σε ευαισθητοποιημένους πολίτες, που νιάζονται για την Πατρίδα και τον συνάνθρωπο.
Μια φράση, που θα απευθύνεται σε αμετανόητους οπαδούς ή σε προσκυνημένους ρουσφετολάγνους ή σε αδιάφορα πρόβατα, που πάνε με το κύμα.

Παρακάτω παραθέτω ό,τι έχω εντοπίσει από εικόνες- μηνύματα στο διαδίκτυο και ελπίζω να προλάβουμε να δημιουργήσουμε και άλλα πριν τις εκλογές και μάλιστα καλύτερα που θα πληρούν αυτά που ανέφερα. Περιμένω ιδέες σας.

Αδέρφια,
ο χρόνος πλησιάζει και εμείς, που αγαπάμε αυτόν τον τόπο, πρέπει να κάνουμε κάτι.
Το να σερφάρουμε σε πατριωτικά μπλογκς δεν θα φέρει από μόνο του καμμία αλλαγή.
Η παραπάνω ιδέα με την εκτύπωση μηνυμάτων είναι κάτι που θα έχει αποτέλεσμα, αν όμως πιστεύει κανείς το αντίθετο, θα παρακαλούσα να μου στείλει μήνυμα και να μου αντιπροτείνει κάτι άλλο.

Μην κάτσεις άπραγος με σταυρωμένα τα χέρια, είσαι Έλληνας... Γ.Θ

κλικ για μεγέθυνση







Υ.Γ. Με ρώτησε ένας φίλος, αν είναι παράνομο να εκτυπώσουμε και να σκορπίσουμε αντι-πασοκο-νδ μηνύματα και αν εγώ προσωπικά μπλέξω, που σας προτείνω τέτοια πράγματα.
Του απάντησα, ότι όλοι μας θα ρωτήσουμε την αγαπημένη μας κυβέρνηση μέσα από τα αξιοσέβαστα (και φιλολαϊκά) όργανα των αρμόδιων υπηρεσιών, που αγωνίζονται για μας.
Θα τους ρωτήσουμε, τους ενδοξότατους αυτούς κυρίους, (σίγουρα 100%) και χωρίς να βιαζόμαστε (αν θέλουν μπορούν και μετά τις εκλογές) θα περιμένουμε την ιερή τους απάντηση για να μας πουν τι να κάνουμε.

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...