Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Παλαϊκή προεκλογική συγκέντρωση του Άδωνη στο Περιστέρι – Δεν πήγε ούτε ο ίδιος!


Η συγκέντρωση του Άδωνη Γεωργιάδη είχε οριστεί για τις 8 το βράδυ Παρασκευή , 20/4/2012 στο ΚΥΒΕ Περιστερίου. Μάταια όμως , η ώρα πήγε 9 και ο Άδωνης δεν εμφανίστηκε ποτέ. Ο λόγος; Πολύ απλός, ήρθαν μόνο 10 άτομα για ένα χώρο τετρακοσίων ατόμων! Και από ότι καταλαβαίνετε μόλις του το είπαν, αποφάσισε ο Άδωνης να μην έρθει τους έγραψε κανονικά! Αξιοσημείωτο είναι βέβαια ότι είχε κινητοποιηθεί και η Αστυνομία για πάρτη του, μια διμοιρία MAT, 4 μοτοσικλέτες της ομάδας ΔΙΑΣ και κάπου δέκα αστυνομικοί στον προαύλιο χώρο του ΚΥΒΕ Περιστερίου, για να φυλάξουν τον Άδωνη μη τυχόν και του λερώσει κανείς κάνα κοστούμι πάλι και χρειαστεί να πάει ξανά καθαριστήριο.

Υπήρχαν και από νωρίς στην ταράτσα του διπλανού κτιρίου, όπου στεγάζεται σύνδεσμος φιλάθλων του Παναθηναϊκού, καμιά εικοσαριά νεαροί και κράζανε συνεχώς και αδιαλείπτως τον Άδωνη και ας μην είχε έρθει, οπότε φανταστείτε τι θα γινόταν άμα ερχόταν.

Γεγονός είναι ότι με όλα αυτά την έκανε με ελαφρά πηδήματα και δεν ήρθε και γελάει ακόμα και το παρδαλό κατσίκι στο Περιστέρι με αυτό το κάζο που έπαθε.

Όπως καταλαβαίνετε… ολα αυτά τα γεγονότα είναι σοβαρές ενδείξεις για το αναπόφευκτο φούμο που έρχεται προς τον Άδωνη στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

 

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...