Σάββατο 28 Απριλίου 2012

CHEMTRAILS" ΈΝΑ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ



Ο όρος ChemTrails δεν είναι παρα μόνο μια ασαφής έννοια, στην πραγματικότητα έχει στηθεί ένα μακάβριο παιχνίδι παραλόγου εις βάρος μας.
 
Η σκόπιμη απελευθέρωση-απόθεση των εργαστηριακά επεξεργασμένων-τοξικών υλικών στην ατμόσφαιρα και η σοβαρή τρέχουσα παγκόσμια επίθεση στο περιβάλλον
δημιουργούν κινδύνους στην ανθρώπινη υγεία και γενικότερα από εισπνεόμενες χημικές φόρμες, ιδιαίτερα όπως το τοξικό διβρωμίδιο αιθυλενίου, το βάριο, το αργίλιο, τα νανο-μόρια, (τα οποία δημιουργούν κατάπληξη, άσθμα, αύξηση των...

αναπνευστικών ποσοστών ασθένειας τα οποία έχουν ανεβεί κυριολεκτικά στα ύψη τα τελευταία χρόνια!).
 
Οι μακροπρόθεσμες διακλαδώσεις των υψηλών επιπέδων του βάριου και του αργιλίου στους οργανισμούς μας, είναι έξω από τα επιτρεπόμενα όρια προστασίας της δημόσιας υγείας.
Όλα αυτά όμως δεν τα καταγγέλλει κανείς, κανένα μέσω μαζικής ενημέρωσης και κανείς νομοθετικά εξουσιοδοτημένος παράγοντας δεν ερευνά, παρα-λίγες τοπικές συζητήσεις που γίνονται σε φιλικά πηγαδάκια με τον φόβο μήπως και κριθούμε ως γραφικοί ή καταστροφολόγοι
Παρά τα εργαστηριακά επεξεργασμένα chem-σύννεφα που εμφανίζονται στους ουρανούς σε εθνικό επίπεδο σε σχεδόν καθημερινή βάση, η σήψη των Chemtrails και η επίδραση τους στις καιρικές συνθήκες επίσης δεν αναφέρονται ποτέ από τους ειδικούς (μετεωρολόγους) στις προβλέψεις.
Αυτά λοιπόν που δεν τολμούν να μας πούν τα ΜΜΕ ερευνώντας θα σας τα λέμε εμείς

Ποιός είναι υπεύθηνος για αυτήν την καταστροφή που ξετυλίγετε πάνω από τα κεφάλια μας;
Πρέπει να έχουμε το δικαίωμα να αναπνεύσουμε καθαρό αέρα στον πλανήτη μας χωρίς να κινδυνεύει η υγεία μας.
Είναι το πατρογονικό δικαίωμά μας.
Το πρόγραμμα ψεκασμού chemtrails είναι ένα απερίγραπτο έγκλημα ενάντια στην ανθρωπότητα, ένα απερίγραπτο έγκλημα ενάντια στο λαμπρό φυσικό κόσμο.
Η οικολογία του πλανήτη μας είναι ένα έξοχο και λεπτά ισορροπημένο σύστημα που αναπτύσεται εδώ και δισεκατομμύρια χρόνια..
Το ποιός είναι ο υπεύθηνος;
 
Aυτά τα αλαζονικά madmen έχουν κάνει αυτοσκοπό της ύπαρξης τους να "διορθώσουν" τόσο απερίφραστα τα λεπτά περιβαλλοντικά μηχανήματα του πλανητικού σπιτιού μας;
-( M.Moore) 2005 


Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ
«ΟΛΑ ΑΥΤΆ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΙΑΜΒΟ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ, ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ;» (Edmund Burke)
Δεδομένου ότι έχω ανακαλύψει βαθμιαία την πλήρη έκταση και τις επιπτώσεις αυτoύ που γίνεται σε μας και στον πλανήτη μας, έχω αισθανθεί τη βαθιά θλίψη, ειδικά για τα παιδιά μου. 
 
Έχω αισθανθεί επίσης το βαθύ θυμό. 
Το επίπεδο προδοσίας που περιλαμβάνεται στις αγριότητες των chemtrail είναι τερατώδες.  
 
Ο στόχος μου δεν είναι να αφήσω το αίσθημα αναγνωστών έτσι υπερφορτωμένο,αλλά να τονίσω ότι μας πολεμούν μέσω της τεχνολογίας και μας καθιστούν ανίκανους να λάβουμε μέτρα πάνωσε αυτό το θέμα.και είναι πραγματικά επιτακτικό να λάβουμε μέτρα. 
 
Δεν μπορούν να συνεχίσουν να κάνουν ότι θέλουν χωρίς τη συγκατάθεσή μας.  
Όσοι γνωρίζετε για αυτό το ζήτημα και δεν κάνετε τίποτα ώστε να σταματήσει αυτή η κατάσταση αυτό θα ληφθεί ως σιωπηρή συμφωνία, ή βέβαια ως προθυμία σας να δεχτείτε την κατάσταση.   
 
Η επιλογή να μην ενεργήσετε θα τους καταστήσει ακόμα πιο ισχυρότερους στις προσπάθειές τους.  Είναι σημαντικό να δράσουμε, να σταθούμε ενωμένοι μέχρι τα chemtrails να σταματήσουν.
Μαζί να φωνάξουμε: 

ΑΡΚΕΤΑΙ!  ΟΧΙ ΆΛΛΟ!


Παρατηρητής του Αϊντάχο, στις 28/08/06 αναφέρει ότι έχουν βρεθεί ηρεμιστικά σε δείγματα chemtrail.
Ερευνητές που αναλύουν chemtrails επίσης έχουν ανακαλύψει ότι μερικά από τα αερολύματα chemspray περιέχουν εργαστηριακά επεξεργασμένες χημικές ουσίες, χημικές ουσίες που εμποδίζουν τη δραστηριότητα επιλεγμένων αμινοξέων στον εγκέφαλο που δημιουργούν σχισίματα στις χωρικές αντιλήψεις και που εμποδίζουν τις αλληλεπιδράσεις που συνδέονται με τις υψηλότερες σκεπτόμενες διαδικασίες.
Αυτές οι επεξεργασμένες χημικές ουσίες αυξάνουν επίσης τα επίπεδα ντοπαμίνης του εγκεφάλου και δημιουργούν ένα αίσθημα ευφορίας.
 
Η επίδραση αυτής της χημικής σούπας έχει σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα άτομο που είναι λιγότερο σε θέση να ελένξει πλήρως τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω του, ένα πρόσωπο το οποίο, αντιμετωπίζοντας μια απειλή θα ήταν λιγότερο σε θέση απευθείας δράσης.
Τα αυξανόμενα επίπεδα εγκεφάλου ντοπαμίνης θα ανατρέπαν τα κανονικά πλαίσια αντίδρασης και θα τον καθιστούσαν λιγότερο πιθανό να αισθανθεί τον κίνδυνο ή την απειλή.
Οι χημικές ουσίες στην πραγματικότητα ρυθμίζουν με κάποιο "μαγικό κλειδί" κανονικές αντιλήψεις νορμάλ ανθρώπων και τις μετατρέπουν σε περιορισμένες πιθήκων.

Στην μικρό διάθλαση αυτή μπορούμε να παρατηρήσουμε τη νεφελώδη ένωση ακριβώς επάνω από τα δέντρα, η οποία μας δείχνει ότι αυτό είναι chemtrail ραδιενεργός τέφρα, ένα σύννεφο των μορίων που αναμιγνύονται με το διβρωμίδιο αιθυλενίου. 
Εάν ποτέ δείτε κάτι παρεμφερή πρέπει να τρέξετε πάρα πολύ μακρυά καπό την συγκεκριμένη περιοχή.  Το διβρωμίδιο αιθυλενίου είναι ιδιαίτερα τοξικό, ακόμη και στις χαμηλές δόσεις.



 Χρώματα ουράνιων τόξων σχηματίζονται στον ουρανό στον οποίο απελευθερώθηκε Chemtrail-(βραδιού).
Εδώ έχουμε και την παρουσία ιδιαίτερα δηλητηριωδών ατμών EDB.









Είδος βλενών όπως τα έντομα που χτυπούν τον ανεμοθραύστη με ταχύτητα 60 mph. 
Μοιάζει με έναν βρώμικο τζάμι που θέλει επιγόντως πλύσιμο. Κι ομως αυτή είναι ηΨ αντιδράση της hemtrail-βλένας, είναι ακριβώς όπως και ενός ζωύφιου-εντόμου  που χτυπά επάνω στο μπαμπρίς του αυτοκινήτου μας με δυνατό αέρα.
Μήπως αυτές οι βλένες είναι τα νανο-σωματίδια ή νανοζωήφια της παρακάτω φωτογραφίας (Νο9);



« Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε το 1999 μετά από τη λειτουργία αερολύματος Chemtrail »
Aυτό που λέγαμε πριν ότι τα Chemtrails ευθήνονται και για καιρικές μεταβολές.



«Η Βόρεια Αμερική υφίσταται τώρα το έβδομο έτος του ευδιάκριτου και επικίνδυνου αερολύματος και ηλεκτρομαγνητικών διαδικασιών….οι ισχυρές ηλεκτρομαγνητικές συσκευές χειρίζονται και το αεριωθούμενο ρεύμα και τα μεμονωμένα μέτωπα θύελλας για να δημιουργήσουν τον τεχνητό καιρό και τους κλιματολογικούς όρους.  
Τα μαύρα προγράμματα διαδικασιών που ενσωματώνονται μέσα σε αυτές τις αποστολές αερολύματος είναι τεκμηριωμένα και αποπροσανατολίζουν επίλεγμένους πληθυσμούς με τις δοκιμές βιολογικών και psychotronic τεχνολογιών ελέγχου μυαλού/διάθεσης.»

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...