Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Ο Σαμαράς ανέβαλε την ομιλία του στα Χανιά... ελλείψει ακροατηρίου

Είναι γνωστό ότι στην Κρήτη η ΝΔ είχε πάντα περιορισμένη απήχηση αφού στην μεγαλόνησο κυριαρχούσαν το ΠΑΣΟΚ και οι Μητοστάκηδες.
Σε αυτές τις εκλογές η κατάσταση είναι ακόμα πιο σύνθετη επειδή οι ψηφοφόροι των κομμάτων αρνούνται να μετακινηθούν, όπως έκαναν παλιά και «σνομπάρουν» τις συγκεντρώσεις.

Το βλέπουμε στις προεκλογικές συγκεντρώσεις των υποψηφίων βουλευτών αλλά και των πολιτικών αρχηγών όπου απουσιάζει το «πάθος και το πλήθος». Την απροθυμία του κόσμου την συνειδητοποίησε ο Αντώνης Σαμάρας χτες Κυριακή στην αρχή της περιοδείας του στην Κρήτη η οποία θα ξεκινούσε από τα Χανιά. Είχε προγραμματίσει λοιπόν μια ομιλία στο επιμελητήριο της πόλης των Χανίων-στο άντρο των Μητσοτακαίων- και μετά θα έφευγε για Ηράκλειο όπου είχε προγραμματίσει την δεύτερη συγκέντρωση του.

Έφτασε στο αεροδρόμιο όπου των περίμεναν μόνο οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ μετά των οικογενειών τους. Τα μηνύματα από το επιμελητήριο δεν ήταν ενθαρρυντικά αφού οι διοργανωτές προέβλεπαν ότι δεν θα υπήρχε κόσμος. Έμεινε λίγο στο αεροδρόμιο, είδε κάποιους τουριστικούς πράκτορες που του εξέθεσαν τα κλαδικά τους προβλήματα και μετά αναχώρησε για Ηράκλειο...

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...