Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Πέταξαν καρέκλες σε υποψήφια Βουλευτή!



Φωτογραφία για Πέταξαν καρέκλες σε υποψήφια Βουλευτή!Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο χωριό Πλώρα της Μεσαράς Κρήτης πριν από μερικές ημέρες, όταν υποψήφια Βουλευτής, επισκέφτηκε καφενείο... του χωριού, εξαγριώνοντας τους θαμώνες!

Κανείς δεν περίμενε την κατάληξη που θα είχε η επίσκεψη της υποψήφιας Βουλευτού στο μικρό χωριό της Μεσαράς. Η υποψήφια κατέβηκε από το αυτοκίνητό της με τη συνοδεία της και μπήκε μέσα στο καφενείο του χωριού.

Η είσοδος της όμως ερέθισε τους θαμώνες, οι οποίοι - σύμφωνα με πληροφορίες- άρχισαν σε έντονο ύφος να ζητούν από τη Βουλευτή να αποχωρήσει!

Όταν εκείνη έκανε το λάθος να απαντήσει στις προκλήσεις, τότε θερμόαιμος πέταξε μέχρι και καρέκλα σε βάρος της, αναγκάζοντας τους όλους να μπουν στα αυτοκίνητα και να φύγουν άρον- άρον!

Η προκλητική ταμπέλα

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κάποια στιγμή στην είσοδο του καφενείου είχε αναρτηθεί και ένα γραπτό μήνυμα, το οποίο έγραφε ότι "απαγορεύεται η είσοδος σε γαϊδούρια και στους πολιτικούς", στέλνοντας μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις!

Άγνωστο βεβαια παραμένει αν η χειρόγραφη αυτή ταμπέλα είναι ακόμη αναρτημένη

creteplus.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...