Παρασκευή 7 Μαΐου 2021

Χιλιάδες οι αναφορές για διαταραχή της εμμήνου ρύσεως και αναπαραγωγική δυσλειτουργία μετά από εμβόλια για τον COVID-19


Δευ. 19 Απρ 2021,
LifeSiteNews
Από Celeste McGovern

19 Απριλίου 2021 (LifeSiteNews) - Χιλιάδες γυναίκες σε όλο τον κόσμο αναφέρουν διαταραχές στον εμμηνορροϊκό κύκλο μετά από τον εμβολιασμό τους για COVID-19.

Το σύστημα καταγραφής ανεπιθύμητων ενεργειών του εμβολίου για κορωνοϊό του Ηνωμένου Βασιλείου έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 2.200 αναφορές διαταραχών της αναπαραγωγικής λειτουργίας μετά από εμβόλια κορωνοϊού, συμπεριλαμβανομένων υπερβολικής ή απουσίας καταμήνιας αιμορραγίας, καθυστερημένης εμφάνισης περιόδου, κολπικής αιμορραγίας, αποβολών και γέννησης νεκρών παιδιών.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, το σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών, η λεγόμενη Κίτρινη Κάρτα περιλαμβάνει 2.233 αναφορές «διαταραχών αναπαραγωγής και μαστού» μετά τη λήψη εμβολίων AstraZeneca και Pfizer.

Το πρόγραμμα της Κίτρινης Κάρτας του Ηνωμένου Βασιλείου αναφέρει για τις γυναίκες 1.465 αντιδράσεις που αφορούν το αναπαραγωγικό σύστημα καθώς και 19 «αυθόρμητες αμβλώσεις» (αποβολές), πέντε πρόωρους τοκετούς και δύο νεκρά παιδιά, όλα σχετιζόμενα με το εμβόλιο της AstraZeneca από τις 5 Απριλίου.

Οι αναφορές περιλαμβάνουν:
255 περιπτώσεις παθολογικής αιμορραγίας της μήτρας
242 αναφορές για ασυνήθιστο πόνο και οίδημα στο στήθος
182 περιπτώσεις γυναικών που εκδήλωσαν απουσία ή καθυστέρηση εμφάνισης της επόμενης εμμήνου ρύσεως
175 περιπτώσεις βαριάς καταμήνιας αιμορραγίας
165 περιπτώσεις κολπικής αιμορραγίας
55 αναφορές για οίδημα των γεννητικών οργάνων, πληγές, εξανθήματα ή έλκη γεννητικών οργάνων.
19 περιπτώσεις μετεμμηνοπαυσιακής αιμορραγίας
12 περιπτώσεις πρώιμης ή «τεχνητής» εμμηνόπαυσης.
Άλλες 768 αναφορές σχετιζόμενες με «αναπαραγωγικές διαταραχές και διαταραχές του μαστού» έχουν αναφερθεί μετά από το εμβόλιο κορονοϊού της Pfizer σε γυναίκες στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπως επίσης και 42 «αυτόματες αποβολές», 5 περιπτώσεις πρώιμης έναρξης τοκετού και δύο θνησιγενείς τοκετούς.



Αυτές οι αναφορές περιλαμβάνουν:
265 αναφορές αλλαγών στο στήθος, συμπεριλαμβανομένων 22 αναφορών εμφάνισης καρκίνου του μαστού και 177 αναφορών πόνου στο στήθος
134 περιπτώσεις ακανόνιστης καταμήνιας αιμορραγίας
127 αναφορές απουσίας ή ελαφράς εμμήνου ρύσεως
92 περιπτώσεις βαριάς αιμορραγίας
73 περιπτώσεις κολπικής αιμορραγίας
5 αναφορές αιμορραγίας υπό εμμηνόπαυση
5 περιπτώσεις πρόωρης ή «τεχνητής» εμμηνόπαυσης

Οι ανδρικές αναπαραγωγικές διαταραχές είναι λιγότερες, αλλά υπάρχουν 75 αναφορές Κίτρινης Κάρτας για το εμβόλιο της AstraZeneca που περιλαμβάνουν 63 περιπτώσεις στυτικής δυσλειτουργίας, 50 περιπτώσεις πόνου στους όρχεις, 11 περιπτώσεις πόνου στο όσχεο με οίδημα και τρεις αναφορές αιματοσπερμίας δηλ. παρουσίας αίματος στο σπέρμα.

Η κίτρινη κάρτα της Pfizer περιλαμβάνει 22 αναφορές για πόνο στους όρχεις και στο όσχεο και 21 περιπτώσεις σεξουαλικής δυσλειτουργίας.

Καμία από τις αναφορές της Κίτρινης Κάρτας δεν αποκαλύπτει τα προσωπικά στοιχεία των ατόμων που εκδήλωσαν τις παρενέργειες. Ωστόσο κάποιοι εμβολιασμένοι προχώρησαν οι ίδιοι και απεκάλυψαν τα σχετικά με τις παρενέργειες που έπαθαν.

Η 32χρονη Lorri Emmily Lowe του Ηνωμένου Βασιλείου είπε ότι ένιωσε κράμπες τρεις ημέρες μετά τη λήψη του εμβολίου της AstraZeneca τον Φεβρουάριο. «Είχα ακόμη ένα εντελώς άχρηστο χέρι για 24 ώρες», είπε στο LifeSiteNews. «Ήταν βασανιστικό, ήμουν σχεδόν στο κρεβάτι λόγω του μπράτσου μου. Χαζογελούσα για τον παράξενο πόνο.

Η Lowe ένιωθε «εκτός εαυτού» για περίπου τρεις ημέρες, αλλά αυτό που την ανησύχησε περισσότερο ήταν ότι ο εμμηνορροϊκός κύκλος της που ενώ ήταν τακτικός και «τέλειος» για 10 χρόνια (εκτός από τις εγκυμοσύνες της), διακόπηκε ξαφνικά.

Είχε ένα περίεργο επεισόδιο «κηλίδων» που δεν είχε ποτέ ως τότε και η περίοδός της καθυστέρησε πέντε ημέρες. Όταν ήρθε, ήταν« εξαιρετικά έντονη και διήρκεσε οκτώ ημέρες».

Ο κύκλος της Lowe έχει επανέλθει τώρα στο κανονικό αλλά είναι αρκετά φορτωμένος.

Το Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων των ΗΠΑ, U.S. Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS), τεκμηριώνει παρόμοιες αναπαραγωγικές επιπλοκές.

«Η περίοδος μου ήταν πάντα τακτική. Η αναμενόμενη περίοδος ήταν να ξεκινήσει στις 22/2/2021 (μετά τη δεύτερη δόση εμβολίου) αλλά η αιμορραγία δεν εμφανίστηκε», ανέφερε μία 25χρονη γυναίκα από την Πενσυλβάνια, η οποία έλαβε και τις δύο δόσεις του εμβολίου της Moderna, σύμφωνα με αναφορά από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ.

Μια έκθεση του VAERS περιγράφει την περίπτωση μιας 51χρονης γυναίκας από τη Georgia που έλαβε την πρώτη δόση εμβολίου της Pfizer τον Ιανουάριο και εντός τριών ημερών ανέπτυξε αιματηρό εξάνθημα (πετέχειες) στους αστραγάλους της που σταδιακά εξαπλώθηκε μέχρι τα γόνατά της. Εισήχθη στο νοσοκομείο πέντε ημέρες μετά το εμβόλιο με κολπική αιμορραγία και αναιμία. Διαγνώστηκε με διάχυτη ενδοαγγειακή πήξη, μια διαταραχή πήξης του αίματος, η οποία οδήγησε στην επιδείνωση της ηπατικής λειτουργίας της, επώδυνο οίδημα άκρων και κυάνωση. Πέθανε στις 11 Φεβρουαρίου. [VAERS ID 1032163-1]

Μια 48χρονη γυναίκα από το Τέξας έλαβε την πρώτη δόση του εμβολίου COVID-19 της Moderna τον Ιανουάριο και 13 ημέρες αργότερα νοσηλεύτηκε με βαριά κολπική αιμορραγία και εξαιρετικά χαμηλό αριθμό αιμοπεταλίων. Στον γενόμενο έλεγχο διαπιστώθηκε 1 αιμοπετάλιο(!!!) στο επίχρισμα αίματός της….. [περιστατικό VAERS 0958885-1]

Το VAERS έχει επίσης περιλάβει 26 αναφορές αποβολών ή άλλων περιστατικών «εμβρυϊκού θανάτου» μετά από εμβολιασμούς για COVID.

Μία 40χρονη έγκυος γιατρός από την Καλιφόρνια περιέγραψε την πρώτη δόση του εμβολίου της Pfizer σε μία ασθενή της, ως «ένα θανατηφόρο γεγονός για το έμβρυο» που είχε ως συνέπεια να γεννήσει ένα νεκρό μωρό έξι ημέρες αργότερα. Το μωρό ήταν 18 εβδομάδων και ο θάνατός του προήλθε από πρόωρη αποκόλληση του πλακούντα. Η εγκυμοσύνη ως τότε ήταν φυσιολογική. Η μητέρα επέζησε.[Αναγνωριστικό VAERS 958755]

«Κάτι προσέβαλε τον πλακούντα και προκάλεσε τον εμβρυϊκό θάνατο», αναφέρει μια άλλη έκθεση στο VAERS για μια 24χρονη γυναίκα που άρχισε να αιμορραγεί δύο εβδομάδες μετά τη λήψη της πρώτης δόσης του εμβολίου COVID της Pfizer τον Φεβρουάριο. [Αναγνωριστικό VAERS 1074788].

Το εν λόγω περιστατικό, στις 8 εβδομάδες εγκυμοσύνης (2 εβδομάδες μετά την πρώτη δόση) άρχισε να αιμορραγεί και σχηματίστηκε αιμάτωμα κάτω από τον πλακούντα. Έως την 10η εβδομάδα το αιμάτωμα είχε λυθεί. Έλαβε τη δεύτερη δόση, και την 1η Φεβρουαρίου, μία εβδομάδα αργότερα, στις 12 εβδομάδες εγκυμοσύνης, το έμβρυο δεν είχε καρδιακό παλμό! Είχε το φυσιολογικό μέγεθος αλλά κάπως περιορισμένη ανάπτυξη σύμφωνα με τα ευρήματα των υπερήχων. Ωστόσο δεν υπήρχε καρδιακός παλμός. Κάτι προσέβαλε τον πλακούντα και οδήγησε σε εμβρυϊκό θάνατο.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι θάνατοι αγέννητων μωρών καταγράφηκαν μόνο ως «απειλές για τη ζωή» ή ως «νοσηλείες» για τη μητέρα, όπως στην περίπτωση μιας 35χρονης γυναίκας από το Οχάιο. Η γυναίκα έχασε το μωρό της μετά τον εμβολιασμό με τη πρώτη δόση του εμβολίου COVID της Moderna, την ίδια ημέρα που ο υπερηχογραφικός και γενετικός έλεγχος έδειξαν ότι το μωρό της ηλικίας 20 εβδομάδων ήταν σε καλή υγεία. [Αναγνωριστικό VAERS 1033412].

Η Moderna και η Pfizer δεν έδωσαν ευθείες απαντήσεις στις ερωτήσεις σχετικά με το εμβόλιό τους και την επίδραση στη γονιμότητα. Δεν έχει προταθεί κανένας μηχανισμός για την εξήγηση των διαταραγμένων εμμηνορροϊκών κύκλων ή του πόνου στα αναπαραγωγικά όργανα σε άνδρες και γυναίκες και η δημόσια συζήτηση για τις αναφορές στις αναπαραγωγικά προβλήματα ήταν ελάχιστη. «‘Έχει προταθεί λανθασμένα ότι τα εμβόλια COVID-19 θα προκαλέσουν στείρωση λόγω μιας κοινής αλληλουχίας αμινοξέων στην ακίδα πρωτεΐνης του SARS-CoV-2 και μιας πρωτεΐνης του πλακούντα», δήλωσε η Jerica Pitts, εκπρόσωπος της Pfizer σε ένα email της προς το Associated Press τον Δεκέμβριο. «Η ακολουθία, συνέχισε, είναι λογικά πολύ μικρή για να προκαλέσει αυτοανοσία».

Ωστόσο δεν έχουν διεξαχθεί μελέτες σε ζώα για τη διερεύνηση πιθανής διασταυρούμενης αντίδρασης των εμβολίων που στοχεύουν στο COVID-19 με την Syncytin-1 για να προσδιοριστεί εάν μπορεί να προκύψει αυτοανοσία ή όχι.

Μια άλλη γυναίκα που δήλωσε ότι θα γίνει 65 ετών τον Ιούλιο απάντησε ότι άρχισε να έχει εμμηνόρροια μετά τον εμβολιασμό και μάλιστα «αρκετά βαρύ».

Στο Ισραήλ, το Υπουργείο Υγείας ανέφερε ότι είχε λάβει 13 αναφορές γυναικών με βαριά και ακανόνιστη καταμήνια αιμορραγία έως τα μέσα Φεβρουαρίου, αν και οι γυναίκες κάτω των 45 ετών δεν είχαν δικαίωμα να κάνουν το εμβόλιο μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου.

Το Υπουργείο Υγείας είπε ότι η Pfizer, της οποίας το εμβόλιο κυκλοφόρησε στο Ισραήλ, δεν είχε αναφέρει ανωμαλίες στην έμμηνο ρύση κατά τις κλινικές δοκιμές του εμβολίου της.

Η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της AstraZeneca στο Ηνωμένο Βασίλειο, Fiona Cookson, δήλωσε ότι η εταιρεία δεν έλαβε επίσημη αναφορά σχετική με παράπονα αναπαραγωγικής υγείας και ότι η Ρυθμιστική Υπηρεσία για τα φάρμακα και τα προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης του Ηνωμένου Βασιλείου (MHRA), εκείνη είναι υπεύθυνη για την παρακολούθηση και την επίβλεψη τέτοιων παρενεργειών, περισσότερο από τους κατασκευαστές εμβολίων.

Ο ιστότοπος που δέχεται αναφορές Κίτρινης Κάρτας αναφέρει ότι 20,6 εκατομμύρια πρώτες δόσεις και ένα εκατομμύριο δεύτερες δόσεις του εμβολίου της AstraZeneca διεκπεραιώθηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο έως τις 5 Απριλίου.

Η Moderna και η Pfizer δεν απάντησαν απευθείας στις ερωτήσεις σχετικά με τις αναπαραγωγικές παρενέργειες των εμβολίων τους.

«Όπως με τα περισσότερα φαρμακευτικά προϊόντα, δεν έχουν διεξαχθεί συγκεκριμένες κλινικές δοκιμές του εμβολίου COVID-19 κατά την εγκυμοσύνη», είναι η θέση του Green Book για το εμβόλιο. Το Green Book εκφράζει τους κανόνες εμβολιασμού που οφείλουν να ακολουθούν οι ειδικοί δημόσιας υγείας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Και συνεχίζει: «Όπως και με τα άλλα εμβόλια, δεν απαιτείται διερεύνηση των μακροχρόνιων επιπτώσεων στη γονιμότητα ή τον καρκίνο για τη χορήγηση άδειας ή την επείγουσα χρήση εξουσιοδότησης εμβολιασμού». Και επιπλέον: «Αν και τα διαθέσιμα ως τώρα δεδομένα δεν υποδεικνύουν βλάβη κατά την εγκυμοσύνη, δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία που να προτείνουν τη συνήθη χρήση των εμβολίων COVID-19 κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης», σύμφωνα με το κυβερνητικό φυλλάδιο. Ωστόσο, το πρότυπο της πρακτικής ήταν να συστηθεί το εμβόλιο εάν πιστεύεται ότι τα οφέλη του θα υπερέβαιναν τους κινδύνους του….

Σύμφωνα με γιατρό επιφυλακτική με τα εμβόλια, την Dr. Simone Gold, «ο καταρράκτης των γεγονότων που δημιουργείται στο ανθρώπινο σώμα για να μείνει μια γυναίκα έγκυος και να διατηρηθεί η εγκυμοσύνη της για όλο τον καιρό, είναι εξαιρετικά περίπλοκος και γι' αυτό ιστορικά οι γιατροί και οι επιστήμονες αποκλείουν πάντα τις έγκυες γυναίκες από τις κλινικές δοκιμές επειδή δεν μπορούμε να γνωρίζουμε όλες τις λεπτομέρειες μιας πρωτόγνωρης διαδικασίας.»

«Είναι τρέλα να δεχθείτε αυτό το πειραματικό εμβόλιο εάν είστε νεαρή γυναίκα», δήλωσε η Gold. «Θα απαγόρευα σε κάθε νεαρή γυναίκα να κάνει αυτό το εμβόλιο και είναι πολύ ανήθικο για έναν γιατρό να το προτείνει σε μία νεαρή γυναίκα».

Πηγή: lifesitenews.com, Αφήστε με να ζήσω! , tideon.org
https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/05/covid-19.html

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...