Τετάρτη 4 Μαΐου 2022

WAR REPORT

Καταρρίφθηκε πριν λίγο ουκρανικό Mig-29 σε αερομαχία με ρωσικό αεροσκαφος πάνω από το Σλαβιάνσκ.Εκατοντάδες τα νεκρά σώματα Ουκρανών στρατιωτών από Χάρκοβο εως Ποπάσνα.
Ειδικό τμήμα των ρωσικών δυνάμεων τους θάβει σε ομαδικούς τάφους.Οι απωλειες τους είναι τρομερές (υπάρχουν αποδεικτικά με δεκάδες βίντεο κ φώτο) κάτι που η Αμερικανική προπαγάνδα αποκρύπτει.

ΤΩΡΑ:Ο Πρόεδρος της Κροατίας δήλωσε ότι δεν θα υπογράψει διάταγμα υπέρ της ένταξης της Φινλανδίας και της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ και πιστεύει ότι πρέπει να τεθεί veto στην ένταξή τους. Via Ria Novosti

Καταστράφηκε το σιδηροδρομικό δίκτυο στο Λβόβ.Τα τρένα σταμάτησαν στην είσοδο της πόλης.Με τον σιδηρόδρομο λαμβάνει χώρα ο επανεξοπλισμός της Ουκρανίας από τους Νατοϊκούς.



Συμφωνία 30 ετών ανάμεσα σε Ρωσία και Κίνα για την προμήθεια φυσικού αερίου από τον νέο αγωγό Siberia 2,με τεράστια κέρδη για την Ρωσική οικονομία.Ήδη από τον πρώτο αγωγό Siberia Power στους 4 πρώτους μήνες του 2022 η αγορά φ.α από την Κίνα αυξήθηκε κατά 60% σε σχέση με πέρυσι.


Απετράπη τρομοκρατική επίθεση στις κεραίες του τηλεοπτικού σταθμού Mayak της Υπερδνειστερίας με εξοπλισμένο UAV.



Ανάμεσα στα άλλα στην ρωσική επιδρομή με κρουζ πριν λίγες ώρες χτυπήθηκαν 6 σιδηροδρομικοί κόμβοι,σταμάτησε η κίνηση σε συνολικά 14 σειρμούς στην δυτική και κεντρική Ουκρανία.Κανένας εργαζόμενος κ επιβάτης τρένου δεν έπαθε το παραμικρό.

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...