Τρίτη 17 Μαΐου 2022

ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ. ΕΔΩ ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΟ-ΜΠΑΡΟΚ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΑ


Σύμφωνα με τη Βρετανική εφημερίδα Mail on Sunday, η πρόεδρος της νέας βρετανικής έρευνας και μέλος της Βουλής των Λόρδων του Ηνωμένου Βασιλείου, Heather Hallett, ζήτησε να εξετάσει αν η έρευνά της μπορεί να καλύψει τους θανάτους και τις παρενέργειες που αλλάζουν τη ζωή από τα εμβόλια.
«Οι πολύ σπάνιες αλλά σοβαρές παρενέργειες από το εμβόλιο Covid-19 θα μπορούσαν να διερευνηθούν στην επικείμενη δημόσια έρευνα για την πανδημία. Μπορεί επίσης να εξεταστεί η αποζημίωση των ατόμων που επλήγησαν από αυτό».
Αυτά δήλωσε η πρόεδρος της έρευνας Heather Hallett, η οποία έστειλε λεπτομερή ενημέρωση στον Βρετανό πρωθυπουργό, Μπόρις Τζόνσον την περασμένη Πέμπτη περιγράφοντας τους βασικούς τομείς υπό εξέταση – συμπεριλαμβανομένης της ετοιμότητας για την πανδημία, τα lockdown, τις νέες έρευνες και την κατάσταση των ιδρυμάτων φροντίδας.
Για να δούμε...
Μήπως πρέπει να στείλουμε τους ραγιαδο-μπαρόκ πολιτικούς μας να πάρουν μαθήματα ή θα παραμείνουμε η χώρα-ανέκδοτο, η χώρα του "δεν σχετίζεται";

δόκτωρ Κωνσταντίνος Αρβανίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...