Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ «σήκωσαν» οι Τούρκοι – Στην Ελλάδα ζήτησαν να ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ, vid

σχόλιο Γ.Θ : Δεν είναι μόνο οι σκοπιανοί που καπηλεύονται τα σύμβολά μας. Μεταξύ άλλων είναι και οι τούρκοι που τα τελευταία χρόνια ανακάλυψαν ότι ο Δικέφαλος λέει είναι δικό τους σύμβολο, σελτζουκικό. Οι άνθρωποι δεν ξέρανε να σχεδιάσουν μια ίσια γραμμή και και να μαγειρέψουν το κρέας που έτρωγαν (το έβαζαν στις σέλες των αλόγων τους για να ''ψηθεί' από την τριβή) και τώρα μας λένε ότι έχουν και Δικέφαλο αετό...
Μέχρι και η ημισέληνος είναι δικιά μας αλλά μην ανησυχείτε κάποτε, σύντομα, η ιστορία θα αποκατασταθεί

Οι Τούρκοι σε ένα βίντεο απόλυτης πρόκλησης χρησιμοποίησαν τον Δικέφαλο Αετό για να δείξουν πως έχουν απλωθεί σε τρεις ηπείρους και το Αιγαίο τους ανήκει!

Να λοιπόν γιατί κάποιοι θέλουν να τον εξαφανίσουν στην Ελλάδα και ενοχλήθηκαν από το άγαλμα στο γήπεδο της ΑΕΚ!

ΑΒΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΟΝΕΙΔΟΣ!

Σημειώνεται πως το Επιμελητήριο Εικαστικών Τεχνών Ελλάδας σε έντονο διάβημα του ζήτησε από την ΑΕΚ να αποσύρει το εν λόγω γλυπτό “από την δημόσια θέα” κάνοντας λόγο για “τερατόμορφο γλυπτό” που “ενέχει να κινητοποιήσει εθνικιστικά αντανακλαστικά”, “αισθήματα αλυτρωτισμού” ή και να… προσβάλει τους Τούρκους!

ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΛΗΘΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΣΕ ΠΑΝΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!


πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...