Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Ποια είναι η αλήθεια για την υγεία του προέδρου της Ρωσίας;

σχόλιο Γ.Θ : Το τέλος του καθενός μας θα έρθει, όταν το πει ο Κύριος.
Ό,τι και αν κάνει η νέα τάξη, αν δεν επιτρέψει ο Θεός, δεν γίνεται τίποτα.

- Φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον Βλαντίμιρ Πούτιν να πάσχει από την επάρατη νόσο
- Όλα άρχισαν με το δημοσίευμα της "New York Post" που υποστηρίζει ότι ο πρόεδρος της Ρωσίας έχει καρκίνο στο πάγκρεας
- "Όλα καλά", δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, διαψεύδοντας το ρεπορτάζ της αμερικανικής εφημερίδας
Παγκόσμιο σάλο έχει προκαλέσει το δημοσίευμα της "New York Post" που υποστηρίζει ότι ο Βλάντιμιρ Πούτιν πάσχει από καρκίνο στο πάγκρεας.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πέσκοφ, έσπευσε να διαψεύσει όλα όσα αναφέρει το σχετικό άρθρο, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Δαγκώστε τη γλώσσα σας! Όλα είναι καλά".

Την περασμένη εβδομάδα, ρεπορτάζ της αμερικανικής εφημερίδας αποκάλυπτε (;) ότι ο πρόεδρος της Ρωσίας είναι βαριά άρρωστος και αυτός είναι ο λόγος που επιμένει να θέσει υπό τον έλεγχό του την Ουκρανία και δεν κάνει πίσω.


"Εδω και μήνες, κυκλοφορούν δημοσιεύματα από τη Λευκορωσία μέχρι την Πολωνία ότι ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας έχει χτυπηθεί από καρκίνο του νωτιαίου μυελού. Αλλά οι δικές μου πηγές λένε ότι πάσχει από καρκίνο στο πάγκρεας. Ο Πούτιν παρακολουθείται από έναν ηλικιωμένο γιατρό στην πρώην Ανατολική Γερμανία, με τον οποίο γνωρίστηκαν πριν από δεκαετίες, όταν υπηρετούσε στη Δρέσδη για την KGB. Ο γιατρός έχει δοκιμάσει διάφορες θεραπείες, περιλαμβανομένων στεροειδών, κάτι που θα μπορούσε να εξηγήσει και την αλλαγή στην εμφάνισή του μιας και δείχνει πρησμένος", αναφέρει το δημοσίευμα που προκάλεσε πανικό στο Κρεμλίνο.

ΠΗΓΕΣ: RIA Novosti, New York Posthttp://www.onalert.gr/stories/i-alitheia-gia0tin-ygeia-toy-putin?utm_source=rss&utm_medium=referral&utm_campaign=onalert.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...