Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Η Ρωσία αποκάλυψε σε Ελλάδα και Κύπρο για την παρουσία του Τούρκικου υποβρυχίου!

Το Ψέμα του Αβραμόπουλου! Και τα διαπιστευτήρια του Υπουργού Δημοσιάς τάξης Βασίλη Κικίλια στην CIA-FBI! Τον Προωθούν για Μεγαλύτερο Αξίωμα στην Ελλάδα.
 Έληξε και επισημα η 16μηνη θητεία στο Υπουργειο Εθνικης Αμυνας του Δημήτρη Αβραμόπουλου, ως γνωστον μετακομίζει στις Βρυξέλλες με το Αξίωμα του Επιτροπου Μεταναστευσης και Εσωτερικών Υποθέσεων!
Φευγοντας ο κυριος Αβραμοπουλος θελησε να κανει μια θεαματικη εξοδο, με μια εκ βαθέων εξομολόγηση του ,που προχώρησε σε συζήτηση με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το αμυντικό ρεπορτάζ Εθνικής Άμυνας!

Για να μην σας κουράζω, ο Αβραμοπουλος ειπε λιγο πολυ , οτι χάρις σε αυτον αποτράπηκε ενας Ελληνοτουρκικος Πολεμος! Ολα ξεκινησαν με ενα θερμο επεισοδιο που εγινε την νύχτα της 10ης προς 11η Φεβρουαρίου στην Καλυμνο με την διείσδυση τουρκικού UAV! Μάλιστα είχε απογειωθεί ζεύγος αεροσκαφών F-16 Block 52+ από την 115 Πτέρυγα Μάχης προκειμένου να αναγνωρίσει το τότε άγνωστο ίχνος που εντοπίστηκε από το εθνικό σύστημα Αεράμυνας ενώ στη συνέχεια αποδείχθηκε πως ήταν τουρκικό UAV.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος αυτή ήταν μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της θητείας του στο υπουργείο, που αναγκασε τον ιδιο να πάρει τον Τούρκο Υπουργό Άμυνας, ξυπνώντας τον μάλιστα για του αναφέρει το σοβαρό συμβάν λέγοντάς του να δώσει εντολή για απομάκρυνση του UAV αλλιώς η κατάσταση θα επιδεινωνόταν ραγδαία!

Σε οποιαδηποτε χωρα που σέβεται την Εθνικη της Κυριαρχια το UAV θα εχει καταρριφθει! Υπαρχουν απειρα περιστατικα κατάρριψης Τουρκικών UAV απο χωρες οπως ειναι Συρια, Ισραηλ, Ιρακ, Ιραν! Καμια χωρα απο αυτες δεν φοβηθηκαν την Αντιδραση της Τουρκιας! Και απ οτι γνωριζω, δεν πηρε κανενας τηλεφωνο τον Τούρκο Υπουργό Άμυνας, για να του πουν να τα αποσύρει! Τα κατερριψαν απλώς! Εμεις και τηλεφωνο πηραμε,και μας δουλευε ο Τουρκος Υπουργος, ότι δεν ήξερε τίποτα». Αλλα συγνωμη, ποιο Τουρκικο UAV στην Καλυμνο, εδω εχουν φτασει να πετουν πανω απο την Αθηνα!

Ειναι προφανες οτι ο Αβραμοπουλος δεν εχει ριξει μια ματια στο Αρθρο μου με τιτλο -(Τουρκικα μη επανδρωμενα αεροσκαφη πανω απο την αθηνα, Η κεραια παρεμβολης στην παρνηθα και το ελικοπτεράκι (Drome) στο πενταγωνο συνδέονται!)

Στο θερμο μετωπο στην Κυπρο,Το Υπουργειο Εθνικής Άμυνας ξυπνησε, και αποφασισε να στειλει στην Κύπρο, μια φρεγατα και το υποβρυχιο «Πρωτεύς» ένα από τα αναβαθμισμένα της κλάσης «Γλαύκος» 209/1100 . Είναι πιθανό λοιπόν το υποβρύχιο «Πρωτεύς» να έρθει… απέναντι στο τουρκικό υποβρύχιο Dolunay (S-352 κλάσης 209/1200), το οποίο εντοπίστηκε να κόβει βόλτες στην Κυπριακή ΑΟΖ συνοδεύοντας το ερευνητικό σκάφος «Barbaros».

Η Τουρκια δεν θα κατσει με σταυρωμενα τα χερια! Γνωριζει για την καθοδο στην Κυπρο του υποβρυχιου Πρωτευς, και ειδη απο τις 27/10/2014 τρία τουρκικά αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας και ηλεκτρονικής επιτήρησης CN-235 και ATR-72 εισέβαλαν στην κυπριακή ΑΟΖ σε μια αποστολή ευρεσεις του Ελληνικου υποβρυχιο,και εικονικης προσβολης και βυθιση του!

Τα τρια τουρκικά αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας και ηλεκτρονικής επιτήρησης CN-235 και ATR-72 , πέταξαν γύρω από τον τουρκικό στολίσκο που αποτελείται από την φρεγάτα TGC Gelibolu F493, το ερευνητικό σκάφος BARBAROS HAYREDDİN PAŞA μαζί με τα πλοία υποστηρίξεως M/V BRAVO SUPPORTER και M/V DEEP SUPPORTER και το τουρκικό υποβρύχιο που περιπολούσε κάτω από τον στολίσκο. Σύμφωνα με διαφορα δημοσιευματα τα υποβρυχια που εντοπιστηκαν στην Κύπρο ηταν δυο! Αλλα τελικα στην Κυπριακη ΑΟΖ ειναι μονο το Τουρκικό υποβρύχιο Dolunay (S-352 κλάσης 209/1200).

Ναι υπάρχει και δευτερο υποβρυχιο στην περιοχη! Αλλα αυτο ειναι τον ΗΠΑ. Στο Αρθρο μου με τιτλο-Οι Ηνωμένες Πολιτείες στέλνουν Εκτάκτως Υποβρύχιο στη Σούδα! Ενισχύονται οι φόβοι πως η Τουρκία ετοιμάζει θερμό Επεισόδιο! Ειχα επισημάνει την αφιξη στην Σουδα ενος Αμερικανικου Υποβρυχιου, που τελικα ειχε σαν αποστολη την παρακολουθηση της Ρωσικης Ασκήσεις με πραγματικά πυρά στη θαλάσσια περιοχή εντός της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης της Κυπριακής Δημοκρατίας, και του FIR Λευκωσίας, απο το ρωσικό Πολεμικό Ναυτικό, με το καταδρομικό «Moskva», κλάσης «Slava» (Project 1164 Atlant).

Δυστυχως για το Αμερικανικο υποβρυχιο, το ρωσικο καταδρομικό «Moskva» εντοπισε το στιγμα του,και την παρουσια του στην περιοχη! <<αλλα οχι μονο αυτο>> εντόπισε και την υπαρξη στην περιοχη του Τουρκικου υποβρύχιο,και ενημερωστε αμεσα τις Κυπριακες αρχες!

Συμφωνα με Δημοσιευμα στις 26/10/2014, εγινε ξαφνική εικονική επίθεση στρατηγικών βομβαρδιστικών των ΗΠΑ σε ρωσικά πλοία Ναυτικης Δυναμης στην Πελοπονήσσο! Τα βομβαρδιστικα τον ΗΠΑ, πραγματοποίησαν εικονικές προσβολές στο ρωσικό αεροπλανοφόρο Admiral Kuznetsov», και στο καταδρομικό Μoskva ,τις δύο πλέον επίφοβες μονάδες του ρωσικού Στόλου στην Μεσόγειο.

Για αυτην την αποστολη τον ΗΠΑ, ελαβαν μερος τα στρατηγικα βομβαρδιστικά B-52 αλλά και αδιευκρίνιστου αριθμού B-1B και ενδεχομένως B-2! Μονο που ολα αυτα ειναι Μπουρδες!Και ποτε δεν εγινε ενα τετοιο περιστατικο!

Ειναι δυνατον να πιστέψουμε οτι Αμερικανικα Βομβαρδιστικα που μαλιστα δεν ειναι ουτε καν υπερηχητικα όπως ειναι το B-52 και B-2 να μην γινουν αντιληπτα απο τα Ρωσικα πολεμικα πλοια, και τα ρανταρ τους.Σιγουρα θα τα ειχαν εντοπισει, διοτι το ρωσικο καταδρομικό «Moskva» αλλα και το αεροπλανοφόρο Admiral Kuznetsov», διαθετουν το ραντάρ AESA που εντοπιζουν και Στελθ- Stealth-μαχητικα-βομβαρδιστικα… ΑΣ μην μιλησουμε για την μεγαλη Αντιαεροπορικη Αμυνα που διαθετουν,γιατι το δημοσιευμα αυτο ειναι στην σφαιρα της φαντασιας,κατι τετοιο δεν εγινε ποτε στην Πελοπόννησο!

Εν τω μεταξύ ο Ελληνας υπουργός Δημόσιας Τάξης Βασίλης Κικίλιας, βρίσκεται στις ΗΠΑ, και παρέδωσε τα διαπιστευτήρια του στους επικεφαλής της CIA John O. Brennonκ, του FBI James B. Comey και τον επικεφαλής του National Intelligence (Director of National Intelligence) και πρώην ανώτατο αξιωματικό της αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας James R. Clapper. Φαίνεται οτι το εργο του Βασίλη Κικίλια αρεσει στις ΗΠΑ ! Και το προωθουν για καποιο μεγαλυτερο αξιωμα εδω στην Ελλαδα! Τωρα θα ειναι ο νεος Υπουργος Εθνικης Αμυνας! Η καλυτερα,ο αντικαταστάτης του Αντωνη Σαμαρα στην ΝΔ! Θα δειξει, προσεχως θα μαθουμε!

Το παν ειναι να εισαι καλος Πρακτορας της CIA! Και Επειτα ολα γινονται!

Σπύρος Πρίφτης



Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...