Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Κάποιοι θέλουν να «πεθαίνει» ο Ρώσος πρόεδρος…

               
Αυτή την είδηση ποια εφημερίδα θα δημοσίευε στην ...έκτη της σελίδα;
Τα δημοσιεύματα, όλα από περιθωριακές εφημερίδες και με ερωτηματικό: «Πάσχει από καρκίνο ο Πούτιν;»
Την «είδηση» πρωτοδημοσίευσε η κουτσομπολίστικη «φυλλάδα»  «New York Post» στην έκτη σελίδα της, όπου ο συντάκτης  Richard Johnson γνωστός για τα «σημαντικά θέματα με τα οποία ασχολείται υποστηρίζει ότι «υπάρχει εξήγηση για τη βιασύνη του Βλαντίμιρ Πούτιν να εισβάλει στην Ουκρανία – φημολογείται πως έχει καρκίνο».

   Και επικαλείται «φήμες που κυκλοφόρησαν -εδώ και μήνες – στη Λευκορωσία και την Πολωνία ότι ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας έχει καρκίνο στην σπονδυλική στήλη, ή στο πάγκρεας. Μιααπότιςπλέονθανατηφόρουςασθένειες».
Σύμφωνα με τον  Ρίτσαρντ Τζόνσον λοιπόν,  «ο Πούτιν υπόκειται σε θεραπεία από  γηραιό ιατρό από την (παλιά καλή κομμουνιστική) Ανατολική Γερμανία, τον οποίο είχε συναντήσει ο Πούτιν όταν εργαζόταν στην Δρέσδη ως πράκτορας της KGB. Ο γιατρός δοκιμάζει διαφορετικές θεραπείες συμπεριλαμβανομένων ενέσεων με στεροειδή, κάτι που δικαιολογεί τις πρόσφατες κουρασμένες εμφανίσεις του Ρώσου προέδρου».
Σύμφωνα με τον αμερικανό δημοσιογράφο μάλιστα, ο ηλικίας 84 χρόνων γιατρός έχει εκμυστηρευθεί πως δεν ήθελε να πάει στη Ρωσία και ότι τον κακομεταχειρίζονται οι άνδρες ασφαλείας του Πούτιν…».

Στο δημοσίευμα της σκανδαλοθηρικής εφημερίδας επισημαίνεται ακόμη πως κάποιος CrispinBlack, ένας βρετανός βετεράνος στρατιωτικός, που ασχολείται με θέματα τρομοκρατίας και αντικατασκοπίας, είχε αποκαλύψει στις αρχές του χρόνου ότι «κυκλοφορούν ψίθυροι για την κατάσταση της υγείας του Πούτιν».
Ο Μπλάκ, που γράφει στο έντυπο « TheWeek», υποστηρίζει πως το γεγονός ότι ο Πούτιν «συγχώρεσε τον Μιχαήλ Χοντορκόφσκι, που κρατούσε στις φυλακές επί δέκα χρόνια… αποτελεί μια ακόμη ένδειξη: «Κάποιοι λένε πως έτσι ο Πούτιν θέλει να καθαρίσει τη συνείδησή του», έγραψε ο Μπλακ.

Σύμφωνα με άλλες φήμες, στον Πούτιν απομένει ζωή τριών χρόνων και για το λόγο αυτό βιάζεται να αφήσει υστεροφημία με εξ’άπλωση των ρωσικών συνόρων, όπως ο Μέγας Πέτρος ή ο Στάλιν. Διαλέγετε και παίρνετε…
Όπως ήταν φυσικό, το Κρεμλίνο διαψεύδει κατηγορηματικά τα σενάρια, για την κατάσταση της υγείας του Πούτιν. Ο εκπρόσωπος Τύπου, Ντμίτρι Πεσκόφ, δήλωσε: «Οι άνθρωποι που κυκλοφορούν αυτές τις φήμες, ψεύδονται. Όλα είναι καλά με τον Ρώσο πρόεδρο. Δαγκώστε τη γλώσσα σας!».
Διαβάστε με τι άλλα θέματα ασχολείται ο αμερικανός δημοσιογράφος Τζόνσον στην «Έκτη σελίδα» του:

MORE FROM   Richard Johnson

Giuliani-hated artwork returning to New York
'Housewife' sells toilet at tag sale
Michelle Williams ditches CAA for WME
Peter Criss music drives Gene Simmons crazy at book signing
David Koch treated like rock star at Newsmax event
Η πιο πρόσφατη είδηση για τον Πούτιν πάντως, από τα ρωσικά Μέσα είναι εντελώς διαφορετική:

Πούτιν: Ωρα για μια πραγματικά νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων
                             Δεν μοιάζει και τόσο άρρωστος...
    Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν κάλεσε τη διεθνή κοινότητα σε μια νέα παγκόσμια τάξη, προκειμένου να αποτραπούν οι συγκρούσεις. Ταυτόχρονα, επέρριψε ευθύνες στις ΗΠΑ, διότι, εξαιτίας τους, κατέρρευσε το παγκόσμιο σύστημα ασφάλειας, και προκλήθηκε σειρά πραξικοπημάτων στη Μέση Ανατολή και στην Ουκρανία.

   Τις πάγιες θέσεις της Ρωσίας για τις αιτίες που προκαλούν σοβαρές πολεμικές συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις σε πολλές περιοχές του κόσμου, επανέλαβε ο ρώσος Πρόεδρος, ο οποίος παράλληλα κάλεσε τη Δύση σε διάλογο για την επίλυση των προβλημάτων που έχουν συσσωρευτεί.
   Ο Πούτιν επέκρινε τις ΗΠΑ για την κατάρρευση του συστήματος της διεθνούς ασφάλειας και ως πρωταρχικό στόχο κατονόμασε την οικοδόμηση ενός νέου συστήματος σχέσεων για την αποσόβηση διεθνών αλλά και εσωτερικών συγκρούσεων.
  Τις δηλώσεις, αυτές ο ρώσος ηγέτης έκανε στις 24 Οκτωβρίου στο Σότσι, στη διάρκεια της συνεδρίασης της διεθνούς Λέσχης Βαλντάι, η οποία διοργανώνει από καιρό σε καιρό συζητήσεις ειδικών από δεκάδες χώρες για επίκαιρα θέματα της παγκόσμιας πολιτικής και οικονομίας, καθώς και εξωτερικής και εσωτερικής πολιτικής της Ρωσίας.
Σύμφωνα με τον Πούτιν, η Μόσχα δεν σκοπεύει να απομονωθεί, παρά τις κυρώσεις και την επιδείνωση των σχέσεων με τη Δύση, εξαιτίας της σύγκρουσης στην Ουκρανία. Το Κρεμλίνο παραμένει ανοικτό στο διάλογο και στην εξομάλυνση των οικονομικών σχέσεων. Επίσης, η Ρωσία είναι έτοιμη για έναν ουσιαστικό διάλογο για το θέμα του πυρηνικού αφοπλισμού.

Τέλος της παντοκρατορίας των ΗΠΑ
  Ο Πούτιν υπογράμμισε πως αποδείχθηκε ότι οι ΗΠΑ, ως ηγεμονική δύναμη, δεν κατάφεραν να σηκώσουν το βάρος μιας μονοπολικής παγκόσμιας τάξης. Πολύ περισσότερο, αυτό το ασταθές οικοδόμημα έδειξε την αδυναμία του να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά σοβαρές καταστάσεις, όπως περιφερειακές συρράξεις, τρομοκρατία, διακίνηση των ναρκωτικών, θρησκευτικός φανατισμός, σοβινισμός και νεοναζισμός.
  «Στην ουσία, ο μονοπολικός κόσμος είναι ένα ανάλογο της δικτατορίας, και σε βάρος των ανθρώπων, και σε βάρος των χωρών», τόνισε ο Πούτιν. Ο ίδιος σημείωσε ακόμη ότι ουδείς μπορεί να εγγυηθεί πως το υπάρχον σύστημα παγκόσμιας και περιφερειακής ασφάλειας είναι ικανό να προστατεύσει τον κόσμο από καταστροφικά γεγονότα.
http://www.styx.gr/index.php/articles/15946

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...