Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Καλαβρύτων Αμβρόσιος: ''Υπάρχει μια Παγκόσμια Διακυβέρνηση;''

Του Μητροπολίτη Καλαβρύτων κ. Αμβροσίου
Σαν αύριο, αγαπητοί μου φίλοι, η Ελλάδα μας έγραψε σελίδες δόξης και μεγαλείου! Ήταν τότε η εποχή, που ο Έλληνας εσέβετο τον Θεό, εκκλησιαζόταν κάθε Κυριακή, αγαπούσε τον συνάνθρωπο!

Ήταν η εποχή, που οι Πολιτικοί Ηγέτες εσέβοντο και αυτοί τον Θεό, και υπηρετούσαν με εντιμότητα την Πατρίδα και τόν άνθρωπο!
Ήταν τότε η εποχή, που οι Πολιτικοί εισήρχοντο στον στίβο της πολιτικής πλούσιοι και εξήρχοντο φτωχότεροι!
Ο αείμνηστος στρατηγός Νικόλαος Πλαστήρας παραμένει ένα αξεπέραστο παράδειγμα θυσίας για την Πατρίδα και για τον άνθρωπο!
Τώρα πια όλα αυτά πέρασαν! Έστω ένα τελευταίο παράδειγμα. Διατελέσας Υπουργός Οικονομικών επί Μνημονίου και κατηγορηθείς για την παραχάραξη και την αλλοίωση της περιφήμου λίστας Λαγκάρντ ακόμη δεν έχει λογοδοτήσει, δηλ. "δεν έχει κάτσει στο σκαμνί", όπως έλεγαν οι παλαιότεροι!
Μεταφέρεται μυστικά και σε ακαθόριστες ώρες στά ανακριτικά και Δικαστικά Γραφεία και φυγαδεύεται έτσι ώστε "να μήν πάρει χαμπάρι" η Κοινωνία!
Αν είναι όντως ένοχος, όπως επανειλημμένως έγραψαν οι εφημερίδες, τότε είναι ένας ένοχος "προστατευόμενος"!
Όλα δέ αυτά συμβαίνουν στη Χώρα μας πρός δόξαν της Ελληνικής Δικαιοσύνης! Της Δικαιοσύνης, η οποία κάποτε δεν είχε μάτια, δεν είχε αυτιά, δέν είχε στόμα, δηλ. δεν άκουγε, δεν ωμιλούσε, δεν έβλεπε ποιός ήταν ο κατηγορούμενος! Έπραττε το καθήκον της ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ! Ήταν ΕΛΕΥΘΕΡΗ και ΑΔΕΚΑΣΤΗ!
Σήμερα με το σημείωμά μας αυτό δεν θα αναφερθούμε στην εποποιΐα του 1940! Ποιός να μας ακούσει άλλωστε;
Σήμερα, δηλ. στις νεώτερες γενηές, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ άνθρωποι που να ενδιαφέρωνται για τα ζητήματα αυτά.
Δός τους χρήμα και σαρκικές απολαύσεις για να μπορέσουν να συγκινηθούν! Η Πατρίδα τώρα πιά για πολλούς απ' αυτούς είναι μια έννοια ξεπερασμένη! Ήλθε, δυστυχώς, σήμερα και ο λεγόμενος αντιρατσιστικός Νόμος και έβαλε το κερασάκι στην τούρτα!!!!!!
Έτσι και να θέλουμε να σας ομιλήσουμε είτε για την Πατρίδα, είτε για τον Ναζισμό, είτε για τον παγκοσμίου εμβέλειας ΔΟΛΟΦΟΝΟ Αδόλφο Χίτλερ, είτε για τον άλλο μεγάλο Εγκληματία Ιωσήφ Στάλιν κλπ. καιροφυλακτούν οι αρμόδιοι για να μας συλλάβουν και να μας οδηγήσουν στη φυλακή με την κατηγορία του "ρατσιστή"! Εκεί καταντήσαμε!
Ο έννομος καί ο παράνομος μπήκαν στο ίδιο τσουβάλι! Ο ψεύτης εξισώθηκε με τον φιλαλήθη! Ο κλέφτης με τόν έντιμο!
Ακριβώς, λοιπόν, για όλους τους παραπάνω λόγους, εμείς σήμερα δεν θα σας ομιλήσουμε για την Πατρίδα, αλλά για την μή-Πατρίδα!
Θα αναφερθούμε δηλ. σε ένα παγκόσμιο Σύστημα Διακυβερνήσεως, που επί δεκαετίες έως χθές επωάζετο, αλλά τώρα πιά άρχισε να προβάλει με γυμνή κεφαλή, όπως θάλεγε και η λαϊκή μούσα.
Η προσπάθεια είναι να υποβαθμισθή η έννοια της Πατρίδος, δηλ. ενός συγκεκριμένου γεωγραφικού Χώρου, όπου οι άνθρωποι έχουν τη γλώσσα τους, τη θρησκεία τους, τα ήθη και τα έθιμά τους, τις παραδόσεις τους και πρό πάντων τήν ιστορία τους!
Στο νέο αυτό Σύστημα Διακυβερνήσεως απαγορεύεται τόσον η θρησκευτική συνείδηση, όσο και η εθνική αυτοσυνειδησία! Αυτό το σύστημα ονομάζεται "Παγκοσμιοποίηση" ή "Globalization"!!!!!
Υπάρχει, λοιπόν, όπως λέγουν όσοι ερευνούν βαθύτερα τήν σύγχρονη κατάσταση, μια Παγκόσμια Κυβέρνηση Σιωνιστικής (δηλ. Μασσωνικής-Εβραϊκής) κατευθύνσεως, η οποία με πολλούς τρόπους διευθύνει σήμερα τον κόσμο!
Οι παράγοντες αυτής της Διακυβερνήσεως είναι πίσω από κάθε τοπική ή διεθνούς σημασίας κρίση, είτε οικονομική λέγεται, είτε πολιτική, καί πίσω από κάθε πολεμική σύρραξη!
Η επιβεβαίωση όλων αυτών των θεωριών μάς ἐρχεται με το χθεσινο δημοσίευμα της εφημερίδος "ΤΟ ΒΗΜΑ" (26.10.14 σελ. 8).
Εκεί ανααγράφονται και τα εξής: "Ο Μάγος της Διπλωματίας Κίσινγκερ θεωρείται ο άνθρωπος που επέτρεψε στην Τουρκία να καταλάβει τη μισή Κύπρο, αυτός που κρυβόταν πίσω από τη στήριξη της Χούντας των Απριλιανών.......Είναι ένας από τους ανθρώπους που έχουν επηρεάσει τις διεθνείς σχέσεις και τη διεθνή πολιτική κατά τη διάρκεια του 20ού αιώνα".
Όσοι έχετε την δυνατότητα αναζητήστε και διαβάστε ένα βιβλίο, που έχει τίτλο "ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ" και τότε πολλά θα καταλάβετε.
Όλα δε αυτά, για να πούμε μια λέξη ακόμη, προετοιμαζουν την έλευση του Αντιχρίστου, ο οποίος θα κυβερνήσει τον κόσμο για ένα διάστημα, έπειτα δε θα επέλθει η συντέλεια του κόσμου, η Μέλλουσα κρίση και Ανταπόδοση, οπόταν θα βασιλεύσει ο Σωτήρ του κόσμου ο Χριστός!
Γι'αυτό τό λόγο εμείς οι χριστιανοί, που πιστεύουμε στο Χριστό και ζούμε βιωματικά το Νόμο Του, ομολογούμε καί διακηρύσσουμε: "προσδοκώ ανάστασιν νεκρών και ζωήν του μέλλοντος αιώνος".
Χωρίς περισσότερα δικά μας λόγια καί σχόλια, διαβάστε με προσοχή το παρακάτω άρθρο και κάμετε τους στοχασμούς σας! Άλλωστε μη λησμονείτε, παρακαλώ, ότι η Χώρα μας σήμερα Κυβερνάται από μιά ξένη Τριανδρία, (λέγε με "Τρόϊκα"), εμείς δε, δυστυχώς, χορεύουμε σε όποιο ρυθμό μας καθορίζει εκείνη με τα όργανά της!!!!!
Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ! Οι Έλληνες όμως καθημερινά πεθαίνουν και αφανίζονται! Αντιθέτως, οι λεγόμενοι "οικονομικοί Μετανάστες" στη Χώρα μας -Μουσουλμάνοι δε κατά το θρήσκευμα- αυξάνονται και πληθύνονται!
Έπειτα από λίγα χρόνια οι νέοι Κατακτητές μας θα καθιερώσουν εθνικές επετείους για λογαριασμό τους και θα λένε: "28η Οκτωβρίου .......2034!
Η άλωση της Ελλάδος ή Η κατάκτηση της Ευρώπης ή Ο θρίαμβος του Ισλάμ κατά των Ορθοδόξων κλπ......"
Τα εγγόνια σας μπορεί τότε να είναι και ......."γιουσουφάκια"! Ούτε Ελληνόπουλα θα αισθάνoνται πιά, ούτε και Ορθόδοξα χριστιανόπουλα!

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...