Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Προσοχή στα ψευτοθαύματα από τον ουρανό...


κείμενο Γ.Θ : Για να επικρατήσει η πανθρησκεία και ο νέος της αρχηγός και για να κερδίσει τις καρδιές των δισεκατομμυρίων πιστών, ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί η τεχνολογία και το πρόγραμμα Blue Beam ή κάποιο μεταγενέστερο, που δημιουργεί και αυτό ολογράμματα.
Όποτε οι κατασκότεινοι υπηρέτες της νέας τάξης αποφασίσουν να προχωρήσουν στην εφαρμογή των σχεδίων για την πανθρησκεία, θα πρέπει να βρουν έναν τρόπο να σαγηνέψουν και συναρπάσουν την ανθρωπότητα με τις αδιάφορες για την θρησκεία σήμερα μάζες των δυτικών προηγμένων χωρών, αλλά και τις φανατισμένες μάζες της Ανατολής.
Επειδή ο εξαποδίτης δεν μπορεί να κάνει αληθινά θαύματα και έτσι να σαγηνεύσει και συναρπάσει, χρειάζεται τη βοήθεια της τεχνολογίας για να πετύχει τους σκοτεινούς σκοπούς του. 
Με την κάτωθεν βοήθεια οι υπηρέτες του κατάφεραν να αναπτύξουν την τεχνολογία των ψευδαισθήσεων, που ονομάζεται Blue Beam και ανά πάσα στιγμή μπορεί να εμφανίσουν, για αυτό θυμηθείτε τα λόγια του Γέροντα Γαβριήλ του διά Χριστόν σαλού (1929-1995) που έλεγε:

"Στους έσχατους χρόνους να μην κοιτάτε τον ουρανό : Μπορεί να πλανηθείτε από τα ψευδοσημεία πού θα παρουσιάζονται εκεί. Θα εξαπατηθείτε και θα απωλεσθείτε..."

yiorgosthalassis.blogspot.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...