Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2013

Ποιο είναι το πραγματικό όνομα και η καταγωγή της Μέρκελ;

σχόλιο Γ.Θ : Το κοινό στοιχείο με το χίτλερ... βρέθηκε!
Γέροντα, είχες δίκιο. 
Στην Ιταλία θα παρουσιαστεί ένας νέος Μουσολίνι,
στη Γερμανία ένας νέος Χίτλερ και η ΕΟΚ θα διαλυθεί...
Γέροντας Παΐσιος
 
Γράφει ο Ιωάννης Αυξεντίου
       
Σε προηγούμενο άρθρο για την καταγωγή τριών ηγετών μεταξύ αυτών και της Μέρκελ, ο Θεόδοτος είχε αναφερθεί στην... ιουδαϊκή καταγωγή της καγκελαρίου Angela Dorothea Merkel. 
Πράγματι, ήταν γνωστό ότι το επίθετο του πατέρα της, Kasner, ήταν ένα συνηθισμένο εβραϊκό επίθετο των ασκεναζίμ εβραίων της Γερμανίας. Προσφάτως, κυκλοφόρησε στην Γερμανία ένα βιβλίο με τον τίτλο:Άνγκελα Μέρκελ

 Η Καγκελλάριος και ο κόσμος της, στο οποίο ο Γερμανός δημοσιογράφος Stefan Kornelius κάνει μια εμπεριστατωμένη έρευνα στο γενεαλογικό δένδρο της Μέρκελ, και αποκαλύπτει ότι ο πατέρας της ήταν Πολωνός και το πραγματικό του όνομα ήταν Kazmierczak. 
Όταν μετανάστευσε από την Πολωνία στην Γερμανία, το άλλαξε επί το γερμανικότερο σε Kasner. Ο δημοσιογράφος δεν μας δίνει περισσότερες πληροφορίες, και οι λόγοι, όπως θα φανεί παρακάτω, είναι μάλλον προφανείς. Το επίθετο Kazmierczak προέρχεται από το όνομα Kazimierz, μία ιστορική συνοικία της Κρακοβίας, γνωστή γιατί αποτέλεσε το κέντρο της εβραϊκής κοινότητας της πόλης από τον 14ο αιώνα. Πολλοί Ιουδαίοι λοιπόν της Πολωνίας έπαιρναν το επίθετο τους από τα αρχικά αυτής της συνοικίας, όπως εξάλλου το επιβεβαιώνουν και οι ίδιοι
Eμπορικος δρόμος στην συνοικία Kazimierz
 
Ο Kazmierczak παντρεύτηκε μία Πολωνή , με το επίσης πολύ συνηθισμένο εβραϊκό επίθετο Jentzsch. Έτσι μας προέκυψε η Angela Merkel (=το επίθετο του συζύγου) Kasner- Kazmierczak… και ένας Θεός ξέρει τι άλλο! Τώρα για το πώς η Μερκελ αναδείχτηκε στην ηγεσία της Γερμανίας, αυτό ο Θεόδοτος το περιέγραψε στο προαναφερθέν άρθρο. Πάντως, μεγαλύτερη σημασία και από το γενεαλογικό δένδρο της Μέρκελ, έχει η δήλωση του καθηγητή πολιτικών επιστημών στο πανεπιστήμιο της Βόννης και βιογράφου της, Gerd Langguth: «Η κ.Μέρκελ έχει μια συναισθηματική σχέση με το Ισραήλ και τον εβραϊκό λαό». Δήλωση που απέκτησε ιδιαίτερη σημειολογία, αφού δημοσιεύτηκε από τους New York Times 

Όσο ζείς μαθαίνεις λέει μια παροιμία... Και όσο ερευνάς σοβαρά ανακαλύπτεις ιουδαίους..

Η καγκελάριος της Γερμανίας δεν λέγοταν πάντοτε Μέρκελ..
Αυτό είναι το όνομα που απέκτησε απο το γάμο της.. 

Το πραγματικό της όνομα είναι Κάσνερ (Kasner), όνομα που το είχε και ο παππούς της ονόματι Ludwig Kasner, που όμως.. δεν ήταν το πραγματικό του! 

Ναι καλά διαβάσατε.. Ο παππούς της Μέρκελ, απο την μεριά του πατέρας της, λεγόταν Ludwig Kazmierczak.

Μιλάμε δηλαδή για δύο αλλαγές ονομάτων στο παρελθόν της Μέρκελ!

Το συγκλονιστικότερο όλων είναι οτι το "kazmierczak" προέρχεται από το "Kazimierz" που είναι μια μεγάλη εβραϊκή πόλη στην Πολωνία... Μια πόλη δηλαδή που ήταν γνωστή για το γεγονός οτι την κατοικούσαν Εβραίοι στην πλειοψηφία τους..

Όλα αυτά σύμφωνα με την Εβραϊκή Γενεαλογική Κοινότητα του Michigan! Δηλαδή η πληροφορία για την προέλευση του ονόματος του παππού της Μέρκελ προέρχεται απο τους ίδιους τους Εβραίους που ασχολούνται με την προέλευση των ονομάτων τους και τα γενεαλογικά δένδρα!

Οπότε οι πιθανότητες η Μέρκελ να έχει περιούσιο αίμα είναι τεράστιες... 

Ιδού σε φώτο και οι ανάλογες παραπομπές απο Wikipedia και Jewish Genealogical Society!


ΘΕΟΔΟΤΟΣ
 
 

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...