Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

ΤΟ Δ' ΡΑΪΧ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ Έγραψε "Η Μέρκελ, όπως ο Χίτλερ έχει κηρύξει πόλεμο στην Ευρώπη" και τον εξαφάνισαν!


σχόλιο Γ.Θ : Ο νέος χίτλερ που έλεγε ο Γέροντας...
Θα έχει την ίδια τύχη με τον αδόλφο, το ίνδαλμά της, η φουκαριάρα, αλλά δεν το γνωρίζει ακόμα.
To γερμανικό Δ' Ραϊχ απλώνει τα φτερά του επάνω από την Ευρώπη και φτάνει στο σημείο να λογοκρίνει, όπως τότε, τις κατεχόμενες χώρες (τότε με την ξιφολόγχη, σήμερα με το ευρώ): Τελευταίο κρούσμα η απόσυρση από την ισπανική εφημερίδα El Pais άρθου που ανέφερε ότι "Η Μέρκελ, όπως ο Χίτλερ έχει κηρύξει πόλεμο στην Ευρώπη"!
Στο άρθρο του με τίτλο “Η Γερμανία κατά της Ευρώπης” ο δημοσιογράφος Χουάν Τόρρες Λόπεζ σχολίαζε ότι: “Η Μέρκελ, όπως και ο Χίτλερ έχει κηρύξει πόλεμο στην Ευρώπη για να διασφαλίσει τα οικονομικά συμφέροντα της Γερμανίας”.
Το άρθρο αποσύρθηκε λίγο αργότερα με διαμαρτυρία της γερμανικής πρεσβείας και αντικαταστάθηκε από ανακοίνωση της εφημερίδας με την οποία ενημερώνει ότι "Το κείμενο αφορούσε προσωπική γνώμη του αρθρογράφου και δεν απηχούσε την άποψη της εφημερίδας".
Ωστόσο φυσικά το επίμαχο κείμενο αντιγράφτηκε από άλλες ιστοσελίδες και κάνει το γύρο του διαδικτύου.
Σε όλη την Ευρώπη το διαδίκτυο βράζει από την πρωτοφανή λογοκρισία του Δ' Ράϊχ, εκτός από την Ελλάδα που ακόμα κανείς, πλην ελάχιστων μέσων δεν έχει "συγκινηθεί" από το θέμα.

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...