Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Ευαγγελίζου Ελλάδος Γή Χαρά Μεγάλη.


ΜΗ ΦΟΒΟΥ ΕΛΛΑΣ σε λίγο θα χαμογΕ(λ)λάς.

του Δρ. Κωνσταντίνου Βαρδάκα

Τι ταράζεσαι μικρό ποίμνιο? Γιατί κλαίς και πονάς?
Μήπως βλέπεις τον εχθρό να προσμένει να σε κατασπαράξει?
Ναι αυτό βλέπεις! αλλά δεν βλέπεις και κάτι άλλο, την φονική αδημονία του να σε αποτελειώσει τώρα που σε έχει χαμαί κάτω.
Τι συμβαίνει?
Ένας Λαός κάτω, πεσμένος πάνω στο χώμα και το κεφάλι του να το πατάει πιεστικά η μπότα του τοκογλύφου κατακτητή για να το αναγκάσει να φάει ακόμη και χώμα. Αυτός ήταν ο ανέκαθεν ονειρικός πόθος των (( εκλεκτών φυλών )), αν υπάρχουν φυσικά τέτοιες στις μέρες μας για την στάση που πρέπει να έχει κατά αυτούς  η  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΕΦΑΛΗ μέσα στην Παγκόσμιο ιστορία και στο καθημερινό γίγνεσθαι. 
Φευ όμως οι εσωτερικοί  βασανιστές μας, οι αδιάλλακτοι  εχθροί αλλά και οι γλυκανάλατοι δήθεν φίλοι  θα  κατορθώσουν το ακατόρθωτο. Και ποιο είναι αυτό? να μας ξανακάνουν να νοιώσουμε πάλι σαν πραγματικοί ΕΛΛΗΝΕΣ. Ήδη μας έχουν τελειωμένους σύμφωνα με τους γεωπολιτικούς σχεδιασμούς τους. Άλλωστε αυτό μας το απαγγέλουν κατάμουτρα και το διαφημίζουν οι κομπάρσοι   κλόουν των διεθνών κέντρων σκοτοδίνης.
Ένα τεράστιο στόμα άνοιξε και περιμένει από στιγμή σε στιγμή να καταπιεί σύσσωμο τον Ελληνισμό σε  Ελλάδα και Κύπρο. Τι συγκίνηση αισθάνονται  άραγε αυτοί οι διαχρονικοί δολοφόνοι των λαών που βλέπουν να πραγματοποιούνται τα άνομα σχέδια  τόσων αιώνων? Η αδημονία και η απληστία πράγματι τούς τρελαίνει.
Δεν χρειάζεται να ονοματίσουμε τους εχθρούς και τους φίλους, ήδη οι εκβιασμοί και οι ειρωνείες τους  καταγράφονται στο βιβλίο της πραγματικής ιστορίας που θα μας είναι χρήσιμο για μετά...ότι αρχή και τέλος, παλαιόθεν και ως τώρα, όλα τα θεριά πολεμούν να μας φάνε και δεν μπορούνε, τρώνε από μας και μένει και ΜΑΓΙA Στρατηγός Μακρυγιάννης. Αυτή η μαγιά είναι το πνευματικό μπαρούτι που θα τινάξει τα σωθικά της παγκόσμιας ανομίας. Και θα τρελάνει  τους εξουσιαστές αυτού του αιώνος του απατεώνος  γιατί δεν γνωρίζουν ότι το χώμα που σκύψαμε εξ αιτίας τους να φάμε είναι αγιοποτισμένο με το ζεστό μαρτυρικό αίμα των προγόνων μας που τελειώθηκαν από τα βασανιστήρια των δικών τους προγόνων. ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΜΑ ΔΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ και στους εχθρούς  δίνει βαθειά καταισχύνη. Όμως τις πταίει  που βρεθήκαμε κατάχαμα? φταίει το ξερό μας κεφάλι που δεν βάλαμε μυαλό και εμπιστευόμασταν άσπονδους  φίλους  αλλά και οι (( δήθεν φίλοι ))  φταίνε γιατί μπλέκονται πάντα με λάθος ΛΑΟ!!!
Άραγε γιατί γίνονται όλα αυτά? μα φυσικά για την ανθρώπινη απληστία και το ιστορικό κόμπλεξ που φυσικά δεν προσκρούουν μόνο πάνω στο φυσικό νόμο αλλά και σε αυτόν τον πνευματικό που γίνεται αμείλικτος μέσα στην αδικία των ημερών μας.


Είναι  πασιφανές ότι όλα αυτά που γίνονται είναι το τελικό συγκέρασμα αποφάσεων μιας προαποφασισμένης πολύ μεγάλης γεωστρατηγικής επιλογής και μάλιστα στο πιο ψηλό επίπεδο απληστίας και ισοπέδωσης πολιτισμικών αξιών.
Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι όλα αυτά ξεφεύγουν πλέον από κάθε συμβατικό τρόπο σκέψης με τον οποίο συνηθίσαμε να σκεφτόμαστε μέσα στην εικονική καθημερινότητα, αλλά ξεπερνούν και την ισορροπία της λογικής του κοινού νού.
Οι γεωπολιτικές μάσκες των συμφερόντων έπεσαν πάνω από το υποψήφιο θήραμα και η λυκοφιλία των γειτόνων  μας ενεργοποιήθηκε εν όψει της μοιρασιάς των ενεργειακών πόρων. Τι να πούμε και για τους ομόδοξους φίλους μας? που μας έκαναν να ανατρέξουμε στην σελίδα της ιστορίας που λέγεται Ορλωφικά. Όλοι για τα συμφέροντα τους και φυσικά δεν περιμέναμε τίποτε άλλο από αυτούς που δώσανε ήδη εξετάσεις από την καταγραφή της ιστορίας.  

Ένα πράγμα όμως είναι σίγουρο ότι οι διεθνείς ληστές θα μαλώσουν στην μοιρασιά. Αυτό άλλωστε διακρίνεται στις τοκογλυφικές συνάξεις τους. Και μάλιστα τώρα που δεν υπάρχει αντίπαλον δέος.
Και όμως για αυτούς υπάρχει!!! Και είναι αυτό που ηχεί τις μέρες της Σαρακοστής απέναντι στην καθέδρα των ανομιών τους.
Χαίρε ανόρθωσις των ανθρώπων, χαίρε κατάπτωσις των δαιμόνων...
Χαίρε της απάτης την κάμινον σβέσασα χαίρε, της ΤΡΙΑΔΟΣ τους μύστας φωτίζουσα...
Χαίρε τύραννον απάνθρωπον εκβαλούσα της αρχής,χαίρε Κύριον φιλάνθρωπον επιδείξασα Χριστόν...
ΧΑΙΡΕ ΝΥΜΦΗ ΑΝΥΜΦΕΥΘΕ
Τώρα είναι ανάγκη αδέλφια να ανασηκώσουμε την πεσμένη Εικόνα του εαυτού μας και να την Αναστηλώσουμε μαζί με τις Εικόνες των Αγίων μας εις το ΑΡΧΑΙΟΝ ΚΑΛΛΟΣ της Ορθόδοξης Πίστης και Παράδοσης για να αντικρύσουμε πάλι στα τείχη  των συνόρων μας και στα προτειχίσματα της καθημαγμένης ζωής μας Περιπολούσα την ΥΠΕΡΜΑΧΩ ΣΤΡΑΤΗΓΩ να μας φέρνει τώρα που θα βρεθούμε χαμαί και ταπεινά πάνω σε αυτήν την Ανδρειωμένη, Αγιοτόκο Γή την ΚΑΛΗ ΑΓΓΕΛΙΑ 
Ευαγγελίζου Ελλάδος Γή Χαρά Μεγάλη.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ    ΔΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ 

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...