Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Μπαράκ Ομπάμα: «Αιώνια η συμμαχία μας με το Ισραήλ»

σχόλιο Γ.Θ : Γερά ενωμένοι γύρω από το σκοτεινό αφεντικό τους... Απομυζούν την ανθρωπότητα με κάθε τρόπο και έχοντας την κάτωθεν βοήθεια καταστρέφουν χώρες, δολοφονούν πολιτικούς και θρησκευτικούς ηγέτες και εργάζονται με μεθοδικότητα και σχέδιο για την εμφάνιση του αντίχριστου εκλεκτού τους. Θα έχουν την ίδια τύχη με αυτόν (αν δεν μετανοήσουν).



Την πρώτη του επίσκεψη στο Ισραήλ ως Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών πραγματοποιεί ο Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος το μεσημέρι της Τετάρτης έφθασε στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν του Τελ Αβίβ.
«Βλέπω αυτή την επίσκεψη σαν μία ευκαιρία για να επαναβεβαιώσω τον άρρηκτο δεσμό μεταξύ των εθνών μας, να επαναδιατυπώσω την ακλόνητη δέσμευση της Αμερικής για την ασφάλεια του Ισραήλ» είπε ο Μπαράκ Ομπάμα κατά την τελετή υποδοχής του στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν, μπροστά στον Πρόεδρο του Ισραήλ Σιμόν Πέρες και τον Πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου.
«Είμαι πεπεισμένος ότι η συμμαχία μας είναι αιώνια, για πάντα», πρόσθεσε ο Ομπάμα υπογραμμίζοντας ότι οι ΗΠΑ «είναι περήφανες που είναι ο ισχυρότερος σύμμαχος του Ισραήλ». Και ο Πρόεδρος των ΗΠΑ προσέθεσε: «Στεκόμαστε μαζί γιατί πρέπει να έρθει η ειρήνη στους Αγίους Τόπους. Ακόμα κι αν βλέπουμε τις δυσκολίες, δεν θα χάσουμε ποτέ το όραμα ενός Ισραήλ που συνυπάρχει ειρηνικά με τους γείτονές του».
Μετά από την προσγείωση του προεδρικού αεροσκάφους Air Force One στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ, ο αμερικανός ηγέτης επρόκειτο να επιθεωρήσει τάγμα αντιπυραυλικού συστήματος Iron Dome (Σιδερένιος Θόλος), το οποίο έχουν χρηματοδοτήσει οι ΗΠΑ.
Το πρόγραμμα του Ομπάμα, που πραγματοποιεί το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά την ορκωμοσία για τη δεύτερη θητεία του στον ΛευκΌ Οίκο, περιλαμβάνει συναντήσεις στην Ιερουσαλήμ με τον Πρόεδρο του Ισραήλ Σιμόν Πέρες και τον Πρωθυπουργό Νετανιάχου, ο οποίος όρκισε κυβέρνηση πριν από μόλις δύο ημέρες.
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται την Πέμπτη η συνάντηση στη Ραμάλα με τον παλαιστίνιο Πρόεδρο Μαχμούντ Αμπάς.
Επιθυμώντας να απευθυνθεί απευθείας στους Ισραηλινούς, ο αμερικανός πρόεδρος θα μιλήσει στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο στην Ιερουσαλήμ.



http://national-pride.org

http://www.tanea.gr


Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...