Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

«Το 2013 η Τουρκία θα είναι ένα νεκρό Έθνος»!

σχόλιο Γ.Θ : Δεν πρόκειται για προφητεία. Ούτε αξίζει να δώσουμε βαρύτητα σαν να πρόκειται για πραγματική αποκαλυπτική ημερομηνία. Αξίζει όμως να δούμε τις προθέσεις του Κρεμλίνου για την τουρκία. Τι ονειρεύονται και μέσω του ελεγχόμενου τύπου διατυπανίζουν.
Καμιά φορά τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα.
Την ώρα που πολλά δυτικά μέσα παρουσιάζουν την Τουρκία ως ενισχυμένη από τις πρόσφατες εξελίξεις, η εφημερίδα Πράβδα επανέφερε στην ηλεκτρονική της έκδοση ενα παλαιότερο προφητικό -όπως αποδεικνύεται- άρθρο για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή. 

Για τις περισσότερες χώρες φαίνεται να επιβεβαιώνεται. 

Για την Τουρκία;

Ο αρθρογράφος...
της ρωσικής εφημερίδας στις αρχές του 2012 επιχείρησε μια πρόβλεψη για διάφορες χώρες του κόσμου, μεταξύ των οποίων και για την Τουρκία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, λίγα είναι τα «ψωμιά» της Τουρκικής Δημοκρατίας που ίδρυσε ο Κεμάλ Ατατούρκ, καθώς τα νεοθωμανικά σχέδια των Ερντογάν και Νταβούτογλου δεν πρόκειται να υλοποιηθούν.

«Αυτός ο χρόνος θα φέρει την Τουρκία στον τελευταίο της πόλεμο. Στην κυβέρνηση θα συνεχίσει να βρίσκεται ο ισλαμιστής δημαγωγός Ερντογάν.

Θα σχηματίσει μία στενή συμμαχία με την Αίγυπτο και θα υποστηρίξει τους Σύρους, ισλαμιστές, σουνίτες αντικαθεστωτικούς. 

Ο Ερντογάν θα προσπαθήσει να ενδυθεί το μανδύα του "νέου σουλτάνου" και θα εξαπολύσει επίθεση στο Ισραήλ και τους συμμάχους του, την Ελλάδα και την Κύπρο, τραβώντας την Τουρκία σε ένα πόλεμο που δεν θα κερδίσει.

Μέχρι το τέλος του 2013, η Τουρκία θα έχει ριφθεί στον κάλαθο των αχρήστων της Ιστορίας, θα είναι ένα νεκρό έθνος», καταλήγει το δημοσίευμα.

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...