Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022

Σειρά κινουμένων σχεδίων της Disney Airs σχετικά με τον Σατανά που εμποτίζει μια απρόθυμη μητέρα που γεννά τον αντίχριστο

σχόλιο Γ.Θ : Δεν υπάρχει άλλος τρόπος από αυτόν που είπε ο Άγιος Ιωάννης ο Ρώσος στον Άγιο Ιάκωβο Τσαλίκη για να ξεβρομίσει ο πλανήτης...
Ίσως δεν είναι τυχαίο που αυτό το αποκάλυψε ένας Ρώσος Άγιος την ώρα που μόνο ένας άνθρωπος στον κόσμο, ένας Ρώσος, μπορεί να διαλύσει ολόκληρη την αντίχριστη τάξη πραγμάτων πατώντας το κουμπί και κάνοντάς τα όλα Αρκάδι και Κούγκι...


Η Disney+ έβγαλε την τελευταία σειρά κινουμένων σχεδίων που ακολουθεί τη ζωή μιας νεαρής έφηβης που μαθαίνει ότι είναι ένα υβρίδιο ανθρώπου-δαίμονα, γόνος του Σατανά.
Η σειρά, με τίτλο Little Demon, διαδραματίζεται 13 χρόνια αφότου ο Διάβολος γονιμοποίησε μια ανύπαντρη "απρόθυμη μητέρα", με αποτέλεσμα τη γέννηση της "αντίχριστης" κόρης τους Chrissy.

Το Disney Plus Informer περιγράφει τη σειρά ως "μια κωμωδία κινουμένων σχεδίων με τις φωνές των Danny DeVito και Aubrey Plaza. Έχουν περάσει 13 χρόνια από τότε που έμειναν έγκυες από τον Σατανά και μια απρόθυμη μητέρα, η Λόρα, και η κόρη της Αντίχριστος, η Κρίσι, προσπαθούν να ζήσουν μια συνηθισμένη ζωή στο Ντέλαγουερ. Ωστόσο, οι δυο τους εμποδίζονται συνεχώς από τερατώδεις δυνάμεις, συμπεριλαμβανομένου του Σατανά, ο οποίος λαχταρά την επιμέλεια της ψυχής της κόρης του".

Λέγεται ότι η σειρά περιλαμβάνει δαιμονική μαγεία, παγανιστικές τελετές, άσκοπο αίμα, αίμα και γυμνό.

Οι Μικροί δαίμονες δεν είναι η πρώτη σειρά που προβάλλει η Disney για την προώθηση του σατανισμού. Το 2020, η εταιρεία παρουσίασε το πρώτο της αμφιφυλόφιλο παιδί ως πρωταγωνιστή στην παιδική σειρά The Owl House, που δημιούργησε η Dana Terrace.

Η ιστορία ακολουθεί μια 14χρονη αμφιφυλόφιλη Δομινικανή-Αμερικανίδα, η οποία έχει σκοπό να γίνει μάγισσα, αφού πέφτει πάνω σε μια πύλη προς το βασίλειο των δαιμόνων, όπου γίνεται φίλη με μια επαναστατημένη μάγισσα.

Σύμφωνα με το Newsweek, ο Alex Hirsch, συγγραφέας και animator, ο οποίος στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με τη δημιουργό της σειράς στην εκπομπή Gravity Falls, δήλωσε: "[Ο Terrace] ήθελε να μου πάρει το μυαλό τις πρώτες μέρες της σειράς, όταν το αρχικό pitch ήταν "κορίτσι κάνει παρέα με μάγισσα στην κόλαση"".

Ο καλλιτέχνης Ricky Cometa δήλωσε: "Όταν η Dana με πλησίασε για πρώτη φορά, μου είπε ότι "προσπαθούμε να κάνουμε αυτό το δαιμονικό βασίλειο μέρος της Disney", κάτι που δεν πίστευα ότι θα συνέβαινε".

Η Cometa συνέχισε λέγοντας: "Θέλαμε πραγματικά να κάνουμε αυτό το δαιμονικό βασίλειο να μοιάζει με το σπίτι μας και έπρεπε να βρούμε τον τρόπο να το κάνουμε".

Το Little Demon άρχισε να προβάλλεται στο Disney+ στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου.


caldronpool.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...