Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! Ο ΛΟΥΘΗΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ.

Ο Μαρτίνος Λούθηρος γεννήθηκε στις 10 Νοεμβρίου 1483. Χειρωτωνήθηκε ως ιερέας στην ηλικία των 24 ετών. Διορίστηκε στην ισόβια θέση του καθηγητή θεολογίας στην Βιτεμβέργη, της Γερμανίας, όπου και μετέφρασε την Βίβλο στην Γερμανική γλώσσα.


Ο ρόλος του Λούθηρου στην ιστορία της μουσικής ήταν επίσης σημαντικός. Οι ύμνοι του έφεραν μια καινούργια εποχή στην μουσική. Είναι ευρύτερα γνωστός για τον ύμνο «A Mighty Fortress Is Our God» και φέρνει επίσης ευθύνη για το χριστουγεννιάτικο τραγούδι «Away in a Manger».

Υπάρχουν χιλιάδες Λουθηριανές οργανώσεις σε όλη τη Γη. Ιδρύματα, βιβλιοθήκες, που υποτίθεται οτι προωθούν τις ιδέες του Λούθηρου. Δυστυχώς όμως δεν είναι έτσι. Προωθούν τις ιδέες και το συγγραφικό έργο του Λούθηρου «κουτσουρεμένο» και λογοκριμένο. Θυμηθείτε τους Προτεστάντες Χριστιανούς Σιωνιστές των ΗΠΑ και της Ευρώπης.


Ναι. Λογοκρίνουν τα βιβλία του Λούθηρου. Είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατο να βρείτε το βιβλίο του Λούθηρου «Οι Εβραίοι και τα ψεύδη τους»(The Jews and Their Lies), στην αγγλική γλώσα. Στα ελληνικά δεν έχει μεταφραστεί ποτέ. Τουλάχιστον μέχρι τώρα δεν το έχουμε βρεί πουθενά. Διορθώστε μας αν έχουμε κάνει λάθος. Βλέπετε οι προτεστάντες αισθάνονται τον εαυτό τους ικανό να κρίνουν και να λογοκρίνουν τον Λούθηρο. Και την ευθύνη αυτή την φέρει η πνευματική ηγεσία του προτεσταντισμού.


Το βιβλίο του «Οι Εβραίοι και τα ψεύδη τους», γράφτηκε το 1543 απο την έδρα του στην Βιτεμβέργη.


Το βιβλίο αυτό αποφάσισε να το γράψει, αφότου πέρασε κάποια χρόνια προσπαθώντας να προσηλυτίσει τους Εβραίους στον Χριστιανισμό, ζώντας τους απο κοντά κατάλαβε οτι αυτό είναι φύσει αδύνατο και αφού κατάφερε να διαβάσει την Παλαιά Διαθήκη εκ του ελληνικού πρωτοτύπου, διότι ως γνωστόν η λατινική μετάφραση της Παλαιάς Διαθήκης είναι ωραιοποιημένη και παραποιημένη σε σχέση με την Παλαιά Διαθήκη των Εβδομήκοντα.


Ανακάλυψε οτι η αποτυχία του να προσηλυτίσει Εβραίους στο Χριστιανισμό, οφείλοταν στην οδιοσυγκρασία τους. Λέει οτι η ιδιοσυγκρασία των Εβραίων εκδηλώνεται με αντιχριστιανισμό και απανθρωπιά. Σελίδα 29


Στο βιβλίο του προσφέρει συμβουλές στους Χριστιανούς για το πως να αντιμετωπίζουν και να φέρονται στους Εβραίους και μας προειδοποιεί για τις προθέσεις τους. Για παράδειγμα:


Σε ελεύθερη μεράφραση: «...Ειδικά εσείς που είστε ιερείς: Οπου υπάρχουν Εβραίοι επιμένετε επιμελώς οι άρχοντές σας και οι Βασιλείς σας να θυμούνται τα καθήκοντα της θέσης τους όπως οφείλουν στον Θεό. Και να αναγκάζουν τους Εβραίους να δουλεύουν, να τους απαγορεύεται να ασκούν την τοκογλυφία και να μην βλασφημούν και να μην βρίζουν τα ιερά και όσια του Χριστιανισμού.....» Σελίδα 48.


«.....Εαν κάποιος πιστέψει οτι λέω πολλά – δεν λέω πολλά. Αλλά πολύ λίγα. Διότι βλέπω στα γραπτά τους πως καταρράσονται εμάς τους «γκόϊμ» και εύχονται το κακό μας στα σχολεία τους και στις προσευχές τους...» Σελίδα 31


«Αποκαλούν την Παρθένα Μαρία πόρνη» τίτλος κεφαλαίου απο το βιβλίο. Σελίδα 33.


«...δεν θα ευχαριστήθηκαν τόσο καλές μέρες στην Ιερουσαλήμ υπο τον Δαβίδ και τον Σολομώντα με τις δικές τους περιουσίες, όσο ευχαριστιούνται τώρα με την δική μας περιουσία....» Σελίδα 35
«...Οποτε βλέπεις ή σκέφτεσαι Εβραίο πες στον ευατό σου το εξής: Ιδού, αυτό το στόμα που αντικρίζω, κάθε Σάββατο έχει καταραστεί, έχει φτύσει και έχει ξεράσει πάνω στον Κύριό μας Ιησού Χριστό, ο οποίος με έχει Σώσει με το πολύτιμο αίμα του...» Σελίδα 47


- Μας πληροφορεί οτι στα ιερά τους γραπτά δυσφημούν τον Ιησού Χριστό, την Παναγία, τους Αποστόλους και γενικότερα το περιεχόμενο της Καινής Διαθήκης.
- Επίσης μας πληροφορεί για το πως περηφανεύονται για αυτό και με απόλυτη μυστικότητα σχεδιάζουν την υποδούλωση και καταστροφή μας.


- Ο Λούθηρος λέει οτι οι Χριστιανοί που πάνε σε Εβραίους ιατρούς κινδυνεύουν γιατί οι Εβραίοι επιδιώκουν τον θάνατό τους σύμφωνα με τις εντολές του Θεό τους. Σελίδα 59 (Σημείωση Αντίπλ.: Θυμηθείτε οτι όλες οι μεγάλες σύγχρονες μεγάλες φαρμακευτικές ανήκουν σε εβραϊκά κεφάλαια και έχουν κατηγορηθεί οτι δεν προσπαθούν να θεραπεύσουν τους ασθενείς αλλά να καταστρέψουν την υγεία των ανθρώπων. Θυμηθείτε τις καταγγελίες που έχουν γίνει στο παρελθόν για τα εμβόλια οτι περιέχουν 40 φορές περισσότερο υδράργυρο - http://eleftheri-epistimi.blogspot.com/2009/12/aids.html).


Στο τέλος του βιβλίου έχει αυτούσια αποσπάσματα του Λούθηρου απο ομιλίες στις εκκλησίες της Γερμανίας κατα τις οποίες προσπαθούσε να ενημερώσει τους Χριστιανούς για τον εβραϊκό κίνδυνο.


Τελειώνουμε με την σελίδα 3 του βιβλίου που λέει κατα λέξη:


«Δυο διαφορετικοί μεταφραστές υπήρξαν θύματα απειλών και μόνο μετά απο μια δραματική εμπειρία ήμασταν ικανοί να τελειώσουμε την μετάφραση παρ’όλο το μικρό εύρος του έργου. Κατα τι διάρκεια της μετάφρασης αυτού του έργου πειστήκαμε όλο και πιο πολύ για το οτι υπάρχει ένα οργανωμένο σχέδιο να μείνει αυτό το βιβλίο κρυφό».


Προσέξτε οτι αυτό που συνέβη με τον Λούθηρο συμβαίνει με τον πατήρ Κοσμά τον Αιτωλό, έχουν κουτσουρέψει το έργο του, ότι καταγγελίες έχει κάνει ενάντια στους Εβραίους αποκρύπτονται. Ακόμη και τον ρόλο των Εβραίων στον θάνατό του τον αποκρύπτουν. Ομοίως στον Γκαίτε, τα ιδρύματα που ασχολούνται με το έργο του Γκαίτε πετσόκοψαν κυριολεκτικά τα αποσπάσματα στα οποία ο Γκαίτε κατηγορεί τους Εβραίους. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Νίτσε, τον Ντοστογιέφσκι και εκατοντάδες άλλους συγγραφείς και φιλοσόφους.


Ολα αυτά αποδεικνύουν οτι έχουν οργανωμένο σχέδιο.


Μερικές φωτογραφίες απο το βιβλίο:O Μαρτίνος Λούθηρος
Το αυθεντικό εξώφυλλο του βιβλίου του


Φωτογραφίες απο το βιβλίο
Το εξώφυλλο του επανεκδοθέντος βιβλίου


Καρικατούρα της εποχής για τους Εβραίους


Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...