Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022

ΣΟΚΑΡΕ τους πάντες ο ξεμωραμένος Μπάιντεν: “Εκείνη ήταν 12 και εγώ 30”! ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕ;

Παραχωρώντας ομιλία ενώπιον εκπαιδευτικών, ο πρόεδρος των ΗΠΑ “μούδιασε” το ακροατήριό του όταν ξαφνικά αναγνώρισε ένα μέλος του ακροατηρίου λέγοντας: 

«Ήταν 12 ετών, ήμουν 30».

Ο Μπάιντεν δεν συνέχισε την φράση του, η οποία ωστόσο ήταν αρκετή για να προκαλέσει θύελλα στα social media.

Πολλοί μάλιστα έφεραν μοιραία στη μνήμη τους τις…φήμες ακόμα και περί παιδεραστίας του υπερήλικα προέδρου.


Και νέο Σοκαριστικό βίντεο: Ο δυστυχής πρόεδρος των ΗΠΑ Τ.Μπάιντεν σε μάχη με την προχωρημένη άνοια
Τεντ Κρουζ: «Είναι τρομακτικό και λυπηρό»

Μεγάλος είναι ο προβληματισμός για το ουσιαστικό κενό εξουσίας που υπάρχει σε αυτή την κρίσιμη στιγμή στις ΗΠΑ, καθώς ο ηγέτης της χώρας, ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν και πάλι σε δημόσια εμφάνισή του, έδειξε η πνευματική του υγεία, δυστυχώς τον εγκαταλείπει κάθε ημέρα και περισσότερο.

Σε νέο περιστατικό αποδεικνύεται ότι ο άνθρωπος που κρατά το βαλιτσάκι σχεδόν των μισών πυρηνικών του πλανήτη και αποφασίζει για πόλεμο και ειρήνη και για την ευημερία ή την καταστροφή των ανθρώπων, απλώς έχει χάσει τα λογικά του και βρίσκεται σε προχωρημένη άνοια.

Το σκηνικό έγινε στη Νέα Υόρκη: Όταν τελείωσε την ομιλία του, προσπάθησε να κατέβει από το βήμα, αλλά δεν μπορούσε. Χαμένος, προσπαθούσε να βρει τη δρόμο του, εμφανώς αποπροσανατολισμένος. Προσπαθούσε να βρει ποια κατεύθυνση βρίσκονταν οι σκάλες.

Πήγε με αργό βήμα στην αντίθετη πλευρά. Στο βήμα είχε ανέβει άλλος ομιλητής και ο Μπάιντεν προσπαθούσε ακόμα να κατέβει από την πλατφόρμα!

Ο νέος ομιλητής που ανέβηκε στο βήμα είπε: «Κύριε Πρόεδρε, σας ευχαριστώ», αλλά ο δυστυχής Μπάιντεν περιπλανιόταν στη σκηνή σαν χαμένος.

Το σκηνικό διήρκεσε αρκετά λεπτά. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ προσπαθούσε να βρει το δρόμο του, σταματούσε για να κοιτάξει τον ομιλητή, όπως μεταδίδει η Daily Mail σαν να διερωτάτο «Πού βρίσκομαι»

Ο γερουσιαστής του Τέξας, Τεντ Κρουζ, χαρακτήρισε τη σκηνή «τρομακτική», σε ανάρτησή του στο Twitter, με τον σύμβουλο επικοινωνίας του, Στιβ Γκεστ, να προσθέτει στο δικό του tweet: «Ο Τζο Μπάιντεν είναι εντελώς χαμένος στη σκηνή. Τρομακτικό και λυπηρό».


πηγή
πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...