Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022

Έφθασε η ώρα οι Έλληνες να δοξάσουν τον Χριστό

Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του ανθρώπου!


Η εικόνα που παρουσιάζει σήμερα η κοινωνία μας παρομοιάζεται με αυτή της εποχής που ενσαρκώθηκε ο Υιός του Θεού. Και εκείνη την εποχή ο διάβολος χόρευε, παρασύροντας στους ρυθμούς του πολλούς ανυποψίαστους ανθρώπους. Όμως ο Θεός δεν άφησε χωρίς βοήθεια το πιο τέλειο δημιούργημα του. Έστειλε τον Χριστό μας και εγκαθίδρυσε την Εκκλησία Του.

Έτσι και σήμερα σε καιρούς που η απογοήτευση και η απελπισία σερβίρεται με τη δεξιοτεχνία της τηλεόρασης και των λοιπών ΜΜΕ. Σε καιρούς που ο Σατανάς επιχειρεί να αποπροσανατολίσει τον άνθρωπο και συστηματικά μεθοδεύει να τον απομακρύνει από το Θεό. Σε καιρούς που ο στόχος των ανθρώπων είναι η εφήμερη ψεύτικη ευτυχία, την οποία όπως έντεχνα παρουσιάζουν εξασφαλίζει η φθηνή καλοπέραση που νοείται ως κτηνώδης ικανοποίηση των ενστίκτων και η δήθεν οικονομική ευμάρεια. Σε καιρούς που η κατήχηση υποβαθμίστηκε. Σε καιρούς που ο Σατανάς επιδιώκει να λατρεύεται φανερά στον κόσμο.

Σ’ αυτούς λοιπόν τους καιρούς ο Θεός δεν εγκαταλείπει τον κόσμο. Έστελνε, στέλνει και θα στέλνει για βοήθεια τους Αγίους του για να θωρακίσει το ποίμνιο του από τα φαρμακερά βέλη του πονηρού. Οι σύγχρονοι Άγιοι Πορφύριος Καυσοκαλυβίτης, Ιάκωβος, Παΐσιος, Βησσαρίων έθεσαν επί δεκαετίες με θυσίες και αγώνες τα θεμέλια για να ακολουθήσει συντόμως μια μεγάλη αλλαγή. Αυτοί άφησαν σημαντική παρακαταθήκη και πλούσιο έργο, το οποίο θα δείτε πως δεν θα αργήσει να φανεί. Γιατί το δέντρο της ρωμιοσύνης που πότισαν με τη θαυμαστή αφιέρωση στο θέλημα του Θεού ήδη έχει αρχίσει να ανθίζει και τους καρπούς του θα τους γευτεί και πάλι όλη η οικουμένη.

Είναι αλήθεια πως το αίμα των μαρτύρων και των οσίων που έχει ποτίσει αυτή τη γη προσδίδει μια ιδιαίτερη ευλογία που ευαρεστεί το Θεό. Και ευτυχώς σ’ αυτή την ευλογημένη από το Θεό χώρα υπάρχουν αφανείς ισχυρές αντιστάσεις που δεν πρόκειται να επιτρέψουν στους κύκλους της ανομίας και στις δαιμονικές διαθέσεις του να εκπληρώσουν το σκοπό τους. Τα θαύματα των Αγίων αλλά και η παρουσία πολλών πιστών που φέρουν τη χάρη σηματοδοτούν την αρχή μια ουσιαστικής αλλαγής, η οποία θα φέρει την Ορθόδοξη πίστη και πάλι μέσα στα σπίτια και στις καρδιές των Ελλήνων και θα καταστήσει την Ελλάδα πρωτοπόρο στην προσπάθεια έμπρακτης και απόλυτης εφαρμογής της διδασκαλίας του Χριστού και Θεού μας. Τις αλλαγές αυτές τις προφητεύουν οι σύγχρονοι Άγιοι Παΐσιος και Πορφύριος αλλά και τις εγγυώνται οι πλειάδες των Αγίων προστατών της Ελλάδας.

Αυτή πιθανόν να είναι και η αιτία των συνεχιζόμενων επιθέσεων του διαβόλου, ο οποίος θέλησε μέσω της Ελλάδος και στην Ελλάδα να βραβευθούν τα σατανικά τέρατα της EUROVISION, το φινλανδικό συγκρότημα “Lordi” . Στην Ελλάδα ακόμη φέρνει το συνειδητό οπαδό και προστάτη του, τον γνωστό μάγο των ΗΠΑ Δαυίδ Κόπερφιλντ για να εντυπωσιάσει με τα διαβολικά τεχνάσματα δια μέσω των οποίων εδώ και χρόνια και διδάσκει και ψυχαγωγεί και εισάγει επισήμως στις ΗΠΑ τη λατρεία του Σατανά. Μάλιστα ο μάγος αυτός φρόντισε να εισαγάγει τη μαγεία και στα Πανεπιστημιακά ιδρύματα της Αμερικής καθιερώνοντας έδρες μαγείας και παρέχοντας πτυχία σε ανυποψίαστους νέους που πιάνονται στα δίκτυα του Διαβόλου. Και νομίζετε πως είναι τυχαίο πως σ’ όλα τούτα προηγήθηκαν οι εκδόσεις των βιβλίων που αμφισβητούν τη θεότητα του Ιησού, αλλά και οι προσπάθειες ορισμένων εγκλωβισμένων –αιχμαλωτισμένων πολιτικών μας να νομιμοποιήσουν την ανηθικότητα. Δηλαδή να καταστήσουν την ομοφυλοφιλία προστατευόμενη με νόμο από το κράτος, να την διδάξουν και να την προωθήσουν στο λαό μέσα από τα ΜΜΕ, να διαλύσουν ακόμη την οικογένεια μέσω των σατανικών «συμφώνων συμβίωσης» που προτείνουν.

Η Ορθόδοξη Ελλάδα είναι ολοφάνερο πως αποτελεί λοιπόν για τους οπαδούς του Εωσφόρου ειδικά το τελευταίο διάστημα σημαντικό και ιδιαίτερο θέλγητρο. Τι άραγε να θέλουν στον ιερό αυτό χώρο των Αγίων, των μαρτύρων και των οσίων αθλητών του Ιησού Χριστού οι κύκλοι της ανομίας; Και τι επιδιώκουν; Γιατί επιθυμούν διακαώς να εντυπωσιάσουν με τις σατανικές επιδείξεις και τα σχέδια τους; Γιατί φοβούνται την Ορθόδοξη Ελλάδα οι κύκλοι της ανομίας και επιδεικνύουν ιδιαίτερη βιασύνη με στόχο να αλλοιώσουν την πίστη των Ελλήνων;

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι όλα τα ανωτέρω αποσκοπούν στην σπορά της αμφιβολίας, που αποτελεί το πρώτο στάδιο της απομάκρυνσης του ανθρώπου από το Θεό και ερμηνεύεται ως πτώση.

Όμως, να είστε βέβαιοι, πως πολύ σύντομα θα ακουστεί και πάλι η φράση του Μιχαήλ Αρχάγγελου «Στώμεν καλώς» και πάλι θα επαληθευτεί το ρηθέν «και πύλαι Άδου ου καταισχύνουσι αυτήν». Πολύ σύντομα οι Έλληνες θα επιστρέψουν συνειδητά και πάλι στην πηγή της ζωής εκ της οποίας πάντα αντλούσαν αυτά που τους κατέστησαν στο διάβα των αιώνων ξεχωριστούς. Θα δείτε που η στροφή προς τον Χριστό θα δημιουργήσει νέες πρωτοχριστιανικού τύπου ισχυρές κοινότητες, οι οποίες θα εισάγουν την ελπίδα και θα αποτελέσουν την απάντηση στη λαίλαπα της δυστυχίας που καλλιεργούν ανά την οικουμένη οι σατανάδες και τα επί της γης άνομα και σκοτεινά κέντρα τους. Θα δείτε πως η παρακαταθήκη που άφησαν οι αγώνες και οι θυσίες του Μακρυγιάννη, του Κολοκοτρώνη, του Καραϊσκάκη, του Αθανάσιου Διάκου, του Καποδίστρια και τόσων άλλων θα οδηγήσει στη συνάντηση με τη πηγή του φωτός τον Χριστό μας. Θα δείτε πως σύντομα θα επαληθευτεί για μια ακόμη φορά η φράση του Κυρίου «ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του ανθρώπου»…

Συντάκτης: Σ.Ο.
Πηγή: Σ.Ο.
πηγή: http://www.orthodoxia.gr , http://www.pantokrator.info

panagia-ierosolymitissa.blogspot.gr
simeiakairwn.wordpress.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...