Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

Η μεγαλύτερη αγορά τροφίμων στον κόσμο καίγεται στη Γαλλία

Όπως αναφέρουν αυτές τις ώρες όλα τα, πιθανώς, ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης, η χονδρική αγορά Rungi στη Γαλλία πήρε φωτιά.
Οι πυρκαγιές στις αγορές είναι ένα αρκετά κοινό φαινόμενο στον κόσμο, αλλά το Ronji είναι μια εντελώς ασυνήθιστη αγορά.
Η χονδρική αγορά Runji χτίστηκε το 1969 και καλύπτει μια έκταση 232 εκταρίων και απασχολεί 13.000 άτομα.
Ο συνολικός τζίρος των προϊόντων εκεί είναι περίπου 2 εκατομμύρια τόνοι ετησίως.Η αγορά έχει το δικό της σιδηροδρομικό σταθμό, σταθμό λεωφορείων, πολλές αίθουσες αγοράς, ψυκτικά καταστήματα, γραφεία, ξενοδοχεία και ούτω καθεξής.
Έτσι, βλέπουμε φωτιά στη μεγαλύτερη χονδρική αγορά τροφίμων στον κόσμο, από την οποία τροφοδοτείται όλο το Παρίσι, ένα μεγάλο μέρος της Γαλλίας και της Ευρώπης.
Δεν μπορούμε να πούμε ότι η αγορά πυρπολήθηκε εσκεμμένα από κάποιες κακές δυνάμεις, αλλά το γεγονός είναι ότι τον τελευταίο καιρό οι επιχειρήσεις που παράγουν και συσκευάζουν τρόφιμα καίγονται πολύ συχνά, πιο συχνά από τα δάση στην Καλιφόρνια.
Λαμβάνοντας υπόψη τα γενικά προβλήματα στον κόσμο με τα τρόφιμα - μείωση της ποικιλίας στα ράφια των καταστημάτων, αύξηση των τιμών, πλήρης απουσία ορισμένων ειδών αγαθών - η Ronji θα ανταποκριθεί στο σύστημα πολύ γρήγορα και συνιστούμε να πάνε επειγόντως οι λίγοι αναγνώστες μας στη Γαλλία στο παντοπωλείο και αγοράστε ό,τι είναι αρκετά χρήματα.

Για λίγες εβδομάδες τουλάχιστον, οι παραδόσεις στα γαλλικά καταστήματα θα διαταραχθούν σοβαρά, οπότε παρακολουθούμε τις εξελίξεις.




ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...