Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

Συγκλονιστικό: Διάσημος καθηγητής ανοσολόγος εξετάζει την πιθανότητα να εντάθηκε ο καρκίνος του μετά την 3η δόση εμβολίου κατά του κορονοϊού


Ο 67χρονος Μισέλ Γκόλντμαν, κορυφαίος Ευρωπαίος ανοσολόγος και ειδικός στα εμβόλια, πιστεύει ότι μια ενισχυτική δόση αντι-Covid-19 επιτάχυνε την ανάπτυξη του καρκίνου του.
Σε ρεπορτάζ που δημοσιεύτηκε το Σάββατο, για το οποίο μίλησε αναλυτικά στο The Atlantic , ο Goldman εξιστόρησε τα γεγονότα που έζησε και που οδήγησαν σε αυτή την αποκάλυψη.

Αφού διαγνώστηκε με λέμφωμα, ο Goldman έσπευσε να κάνει την αναμνηστική δόση του εμβολίου κατά του Covid, πιστεύοντας ότι λόγω του καρκίνου, μπορεί να είναι ευάλωτος στον COVID-19.

Μετά τη λήψη του εμβολίου, τα αποτελέσματα της αξονικής τομογραφίας (υπολογιστική τομογραφία) του Goldman αποκάλυψαν κάτι περίεργο, γράφει το westernjournal.com . Μέσα σε λίγες μόνο μέρες, ο καρκίνος μεγάλωσε τόσο γρήγορα που υπήρχαν φωτεινά σημεία σε όλη την αξονική τομογραφία του Goldman.

«Έμοιαζε σαν κάποιος να είχε πυροτεχνήματα μέσα στο σώμα του Μισέλ», ανέφερε το The Atlantic.

Τόσο ο Goldman όσο και ο αδελφός του Serge, ένας επιστημονικός ερευνητής, είχαν υποψίες ότι το αναμνηστικό εμβόλιο ήταν η αιτία.

Φυσικά, η υποψία βασίστηκε στη συσχέτιση με την ώρα του εμβολιασμού. Επίσης, η αρχική αξονική τομογραφία πριν από τη λήψη του αναμνηστικού έδειξε ότι το λέμφωμα ήταν ασύμμετρα κατανεμημένο στην αριστερή πλευρά του Goldman. Αυτό ήταν το μέρος όπου έλαβε τις δύο πρώτες δόσεις του εμβολίου για τον COVID-19.

Αφού έλαβε το αναμνηστικό εμβόλιο στο δεξί του χέρι, ο καρκίνος εξαπλώθηκε στην άλλη πλευρά.

Τα δύο αδέρφια αφιέρωσαν πολύ χρόνο ερευνώντας πώς θα μπορούσε να συμβεί αυτό και τελικά συνέγραψαν μια ιατρική μελέτη «Ταχεία εξέλιξη του αγγειοανοσοβλαστικού λεμφώματος Τ-κυττάρων μετά το ενισχυτικό εμβόλιο mRNA BNT162b2: μια αναφορά περίπτωσης».

Η μελέτη υποθέτει πώς οι ενισχυτικές δόσεις εμβολίου μπορεί να επιταχύνουν την ανάπτυξη του καρκίνου, αλλά σημειώνει επίσης ότι οποιαδήποτε «προέκταση των ευρημάτων αυτής της περίπτωσης σε άλλους ασθενείς» θα ήταν «πρόωρη».

Σύμφωνα με το The Atlantic, ο Goldman υποθέτει ότι η αναμνηστική ένεση μπορεί να οδηγήσει σε υπερφόρτωση των βοηθητικών Τ κυττάρων, των κυττάρων που είναι υπεύθυνα για την προειδοποίηση του σώματος να παράγει αντισώματα για την καταπολέμηση της μόλυνσης.

Αντί να καταπολεμήσει τον καρκίνο, αυτή η «υπερδιέγερση» θα μπορούσε στην πραγματικότητα να επιταχύνει την ανάπτυξή του.

Μετά τη δημοσίευση της μελέτης, ο Goldman έλαβε ένα μήνυμα από έναν γιατρό που ενδιαφέρεται για τα ευρήματά του. Σύμφωνα με το The Atlantic, η μητέρα αυτού του γιατρού διαγνώστηκε με τον ίδιο τύπο λεμφώματος με αυτό του Goldman, αλλά μόνο αφού έλαβε το αναμνηστικό εμβόλιο για τον COVID-19.

ΠΗΓΗ ethnos
https://filoinikodimou.blogspot.com/2022/09/3.html

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...