Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΦΤΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ;

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ:

Ένα φιλαράκι μου στην Αμερική μου έστειλε αυτήν την φωτογραφία που δείχνει πινακίδες που καθοδηγούν τους Νεοϋορκέζους τι να κάνουν σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης πυρηνικής επίθεσης για την ραδιενέργεια και  έχουν τοποθετηθεί στα βαγόνια του μετρό της Νέας Υόρκης!

Τους προετιμάζουν για πυρηνικό πόλεμο.

Οι πινακίδες λένε στους Νεοϋορκέζους να:

- Βγάλτε όλα τα εξωτερικά στρώματα των ρούχων σας.
- Πλύσιμο ή ντους
- Φορέστε καθαρά ρούχα
- Βοηθήστε άλλους και κατοικίδια
- Συντονιστείτε στα τοπικά μέσα για οδηγίες από αξιωματούχους.

Αυτές οι ειδήσεις έρχονται  μήνες μόλις αφότου το Γραφείο Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης της Νέας Υόρκης, στις 11 Ιουλίου, εξέδωσε μια Ανακοίνωση Δημόσιας Υπηρεσίας (PSA) για την τηλεόραση, λέγοντας στους Νεοϋορκέζους τι να κάνουν «Όταν μια πυρηνική βόμβα χτυπήσει την πόλη».

Στο βίντεο λένε στους Νεοϋορκέζους να μπουν μέσα. Καλή συμβουλή . . . αν βέβαια έχει μείνει κάτι όρθιο για να μπεις μέσα!

Στη συνέχεια, στο ύψος της απόλυτης βλακείας, λένε στους Νεοϋορκέζους «Αν ήσασταν έξω όταν χτύπησε η έκρηξη, βγάλτε όλα τα ρούχα, κάντε ντους και σαμπουάν για να ξεπλύνετε αμέσως την ακτινοβολία».   Όμως ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΕΧΟΥΜΕΝΟ ΝΕΡΟ.   Το δίκτυο ύδρευσης θα καταστραφεί από την έκρηξη και το ηλεκτρικό που τροφοδοτεί τις αντλίες νερού θα είναι κλειστό για μίλια.  

Αλλά περιμένετε, υπάρχουν περισσότερες ηλιθιότητες....λένε στους Νεοϋορκέζους «μείνετε συντονισμένοι με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και μην βγείτε έξω μέχρι να σας πουν οι αρχές ότι είναι ασφαλές».  Αλλά ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΠΙΚΑ ΜΕΣΑ.   Θα ανατιναχτούν όλα. Όλοι οι πομποί της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου θα εξαφανιστούν!

Άλλη ηλιθιότητα  που λένε στους Νεοϋορκέζους «Εγγραφείτε στις ειδοποιήσεις της Νέας Υόρκης» (με το κινητό σας). . . Μα ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ κινητού τηλεφώνου . Οι πύργοι θα γκρεμιστούν όλοι, οι πομποί θα τηγανιστούν με ηλεκτρομαγνητικό παλμό και οι ηλεκτρικοί θα είναι όλοι εκτός.  ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ. Όλες οι γραμμές του Διαδικτύου θα ανατιναχτούν και το ασύρματο θα είναι εκτός σύνδεσης από EMP ή χωρίς ρεύμα!!!

Αναρωτιέμαι αν ξέρουν τι έρχεται.!! Ο μόνος πόλεμος που «κανείς δεν θα κερδίσει» είναι ένας πυρηνικός πόλεμος. Λένε στους Νεοϋορκέζους τι να κάνουν. ΓΙΑΤΙ;; Γιατί είναι πλέον σαφές ότι οι ΗΠΑ σκοπεύουν να εμπλακούν σε πυρηνικό πόλεμο με τη Ρωσία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η NYC OEM εκδίδει αυτές τις προειδοποιήσεις. 

πηγή
http://corfiatiko.blogspot.com/2022/09/blog-post_351.html

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...